311

Радослав

преди 11 месеца

Няма партия в България която да може да мотивира хората да излязат в отпуск за да ходят да протестират! Няма такова животно в тази държава! Нормалните хора са твърде смазани от ежедневието си, че да се занимават с жалките опити на този или онзи политик за кризисен ПР! Хората нямат парите за да си позволят да протестират за каквото и да е. Трябва да е някаква върховна глупост и тогава протестите са 1-2 дена, а такива като този днес са изцяло платена реклама с продуктово позициониране!

310

Сата НАТО

преди 11 месеца

Когато ГЕРБ и ППДБ си стиснат ръцете, първата им работа ще е да почнат да ви бият и да ви тормозят, ама яката, докато луднете от тормоз и шубе. Както са правили болшевиките през 20-те и 30-те години. Защото сте прости животни, загубили инстинкт за самосъхранение.

309

Радослав

преди 11 месеца

В древен Рим е имало платени оплаквачки, жени на които се плаща да вървят пред умрелия,да се мажат със сажди, да правят цирк и да създават илюзия, че починалия ще липсва на хиляди.Тези протестиращи са същите!Едни и същи оплаквачки на протестите на Възраждане,Герб,ПП,БСП,ДПС и тн.Всички на протест през деня когато нормалните хора са на работа или в 17-18 часа.Време в което нормалните хора все още се опитват да тръгнат от работните си места и тепърва ще ходят да прибират деца, да пазаруват и тн.

308

ФИНАЛНО

преди 11 месеца

ВЕЧНА ДРУЖБА -ЛЕКА НОЩ

307

ПроСоТо

преди 11 месеца

каква трагедия !...Под статията за "протеста" против Радев се кипри друга статия,ОТ ДРУГА ВСЕЛЕНА :..-"Илон Мъск се гласи да инвестира милиарди в Китай "...Немам повече какво да добавя ..Щуравото си е щураво,лечение нема..

306

Днеес

преди 11 месеца

А колко е просто само. Едни нови и честни избори ще решат всичко. Не демократични а честни. Колко е лесно и естествено.

305

Анонимен

преди 11 месеца

До Провинцията И КАКВО МУ ХАРЕСВАТ ? ЧЕ СЕ НАВЕЖДА НА ДЖУДЕТО ЛИ?

304

Анонимен

преди 11 месеца

До цецо слушалката. Че кво от туй ? Не може ли ?

303

СОФИЯНЦИ

преди 11 месеца

ДЕБЕЛО-СЕРКОВЦИ, СИЧКОТУ ЧИНОВНИК > ДЪЛЖАТ 680 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ПАРНО

302

Провинцията

преди 11 месеца

Колкото и да се напъват,народът харесва Радев.Засвирукали и заподскачали една шепа безделници продажни.Елате в провинцията да протестирате -да видите как ще ви посрещнем бачкаторите и истинския народ- яка сопа ще ядете!!!

301

цецо слушалката

преди 11 месеца

КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ РАДЕВ Е РУСОФИЛ

300

Анонимен

преди 11 месеца

Май си ни е добре без правителство. Поне няма да влезем във война.

299

Анонимен

преди 11 месеца

На протеста тази вечер освиркаха кокорчо и дянков, ама независимите медии не го дават това. Виковете бяха Връщайте мандата и Предатели.

298

Анонимен

преди 11 месеца

До БРАВО НА ТЕЗИ. Нито един от тия не работи.

297

Анонимен

преди 11 месеца

Тия са точно толкова умни колкото Кирето Харвардски, които се изпънал и рекъл, че нема да позволи да поемем курс към Евразия и зех да се чудя България на кой континент се намира.

296

БРАВО НА ТЕЗИ

преди 11 месеца

РАБОТНИ ХОРА, ДОШЛИ ОТ СТРОЕЖИТЕ, ОТ ДОМЕННИТЕ ПЕЩИ, ОТ ЗЕЛЕНЧУКОВИТЕ ГРАДИНИ, ОТ КАМЕННИТЕ КАРИЕРИ И Т.Н. >>> СЛЕД ТЕЖКИЯ ТРУДОВ ДЕЛНИК СА НАМЕРИЛИ СИЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ РАДЕВ > БРАВО ! ДА ЖИВЕЙ !

295

Свободни медии

преди 11 месеца

А за протеста "Поход за мир", който наистина беше многохиляден написахте една-две думи и една снимка?! Тези "професионални протестъри сме ги виждали не един куп изяви-само да има кой да плати.

294

Анонимен

преди 11 месеца

Така е. Българските политици трябва да са слуги само на българския народ. Тези, които сега издигат лозунги срещу Румен Радев, могат ли с ръка на сърцето да кажат, че не слугуват на някой друг?

293

Анонимен

преди 11 месеца

Така и не разбрах защо аджеба са се разревали тия пенции, че тук не е Москва. А и не вярвам и самите те да знаят защо така са се разпищели.

292

Анонимен

преди 11 месеца

Предателите на съд за държавна измяна!!!