41

преди 15 години

Мислех да гласувам за Бойко ам вече нямя дя стане не че Гоце е цвете за мирисане *** СИ БОЙКО *** СИ В ПОЖАРНАТА И ГАСИ ПОЖАРИТЕ ПО БАЛКАНА

40

Българин

преди 15 години

И ти повярва ли на тези от години приказки.Досега три завода да бяха построили...Но...питай кой има интерес от разкарването на *** из цяла БГ...коя фирма и чия е...която вози....Как да се построи завод като някой има интерес от тези"разходки"????Скоро се заговори, че ще го карат в Димитровград и Севлиево...и ще им направят нови сметища...Да...ама когато стана дума, кой ще го вози...не може ли да се включат местните транспортни фирми...се казало само:"Забравете!"Затова и областната управителка на Хасково забранила да се прави това сметище.

39

преди 15 години

абе факт е че Борисов го спъват отвсякъде, знаят че ще ги бие на изборите, и сега се започва война срещу него...

38

fiki

преди 15 години

Na Parvanov i na BSP im pada reitingat kato na star dedo .So4i vse na 6i30 4asa.

37

лудото ленче

преди 15 години

Какво казва Първанов няма значение!Друго е важно!Че Герб ще спечелят изборите!И след време целокупно ще плюем по тях,ама кел файда!?Щото бивш крадец,бивша к.ур.ва и бивш комунист няма!

36

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

Спомням си преди около 2 години ББ как бе застанал на ръба на една космическа по своите размери дупка - там откъдето е вадена рудата за Кремиковци."Какво пречи *** да се докара тук. Има обем за десетки години. Но Министерството на Екологията не разрешава. Където и да намеря място Чакъров застава отпред - НЕ !"

35

преди 15 години

на Гоце рейтинга му пада с 12% за един месец, ама друг му е крив.

34

преди 15 години

Разбира се, че знаем - доходите ни очевидно са супер високи, щом можем да си позволим да плащаме транспорта на *** до Силистра. Толкова сме богати вече, че инфлацията я споменаваме само за разнообразие.

33

Седефчев, мошино

преди 15 години

ДО28. - 12:27 - ГоцеОт: ТриперЕ може и да се е провалил, но поне не е хванал трипер от малолетна....................................... .........Ама Гоце не е прихванал трипера от малолетна. ТРИПЕРА УЖ БИЛ *** И ГО Е ПРИХВАНАЛ ОТ ОБЩИНСКА ТОАЛЕТНА.

32

Илиян

преди 15 години

Чета и не вярвама на очите си, високопоставени личности приказват щуротии и се излагат по най-идиотския начин. Разбира се че Първанов се провали! Най-големия му провал бе връчването на мандата на ДПС само и само да им угоди уж за доброто на БГ и да не се провали еврочленството ни. На каква цена обаче? Да ни затрият и да предизвикат необратими последствия? Нима света щеше да се свърши дори това да костваше забавянето ни за 1-2 години? Норвегия не са в ЕС - живеят си хората. Първанов защитава повече чужди интереси вместо българските. В няколко случаи историкът направи анемични опити да се пише за патриот. Не става Гоце, не става! Всички те научиха вече! Преизбраха те единствено защото нямаше силна конкуренция + харизаните анадолски гласове. За разлика от всички ББ е пич, говори просто, разбираемо и е истински мъжкар. Затова хората го харесват на пук на всички ***, които типично по тяхному се опитват да го очернят. Той си каза: "Така ще ги ошамаря че Трамкар и Топлофикация ще им се стори детска приказка" Давай Бате с теб сме! Смърт на комунистическото мислене, смърт на турците и ***! Смърт на народните хрантутници! *** платете си тока!

31

GIGANT

преди 15 години

Напълно подкрепям АНОНИМЕН от 12.19 - допълнение нека включим и МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ с бригадата МУ крадльовци!

30

ochpot

преди 15 години

Бат Бойко иска да бъде на власт за да направи България сметище на София, кплко време трябва да се чака за завод, но това е трудна пабота - друго е да се перчиш за 200 н асфалт пред платени драскачи и подлизурковци *** микрофонци.Дерзай Бойко и ти ще отидеш на бунището!

29

преди 15 години

Аз като ви разправям че *** си имат платени мекерета тук..веднага реват в един глас,ама голямото реване ще е от черния *** на Костов ;)

28

Трипер

преди 15 години

Е може и да се е провалил, но поне не е хванал трипер от малолетна.

27

Илиян

преди 15 години

Чета и не вярвама на очите си, високопоставени личности приказват щуротии и се излагат по най-идиотския начин. Разбира се че Първанов се провали! Най-големия му провал бе връчването на мандата на ДПС

26

преди 15 години

Взе да ми писва от този зализан мазник. Изобщо комунистите взеха нещо да се изнервят напоследък, явно има защо.Инфлацията във всеки случай е тръгнала към като по жанвиденово време. Вчера се смаях от цените на някои продукти, които преди 2 седмици бяха с около 25% по - евтини... Кой знае каква зима ще е... Естествено, за високата инфлация са виновни много повишилите се доходи на "населението" (както ни наричат). Не знаете ли само колко високи са доходите ви?!Сега Бойко Борисов им е виновен на тях...

25

Stefcho

преди 15 години

На червените *** !

24

ЗОРКА

преди 15 години

Не съм симпатизантка на ГЕРБ, но Бойко Борисов ще се справи на изборите с червените ***, ще ги изпрати на сметището на историята!

23

преди 15 години

Комунистическата *** започва да хапи - усеща накъде вее ввътъра! Не откъм Бузлуджа обаче! Предстои много тежка зима, с неверроятни сметки за ток, парно и т.н.! Тогава ще се види кой прави добрите неща в Държавата или по точно - кой не иска да ги прави! А Премиерът Станишев да отговори защо взе парите на Бургас за пътния възел до М. Рудник и ги даде на Варна? Поради това "добро" нещо, и следващото лято за да се мине през Бургас на път за Южното черноморие ще се налага да се виси в задрсътвания часове наред! Много "добро" нещо, право Станичев. браво Първанов! Последния да не забравя, че по конституция е президент, а не президент на БСП и да се опита да направи поне едно добро нещо в мандата си - промяна на избирателната система! Той го предложи! Хайде сега Първанов Гоце, да видим стига ли ти смелост за това! И към "костовистите": стига сте ни промивали мозъците с тоя пловдивски ***, защото неговото упваление беше по корумпирано и от това на Симеон: само да припомня: г-н 10% или Ди Джей Ал Бож, авиокомпания "Балкан", случаят с медиците, затварянето на блоковете на Козлодуй, мръсната приватизажия на Сл. Бряг, Зл, Пясъци, мафията с приватизационните фондове, продажбата на Нефтохим на руснаците! Какво ни го врете този крадец и *** в очите? Той е бита карта и това е последният му мандат в НС! И слава богу - излиза от време на време от дупката си, пуска някакво "велико" мнение и пак се скрива там! Хубаво беше, когато мълчеше 3 години, обиден на народа си!

22

Живко

преди 15 години

Презрян Гоце да мълчи! Чака го съдбата на коце маца!