43

Гледна точка

преди 1 година

Да, парламентарна република, но без вас. И стига с тези служби, това беше само една малка част от големия брой мракобесни намерения на шарлатаните за това как да владеят всичко в държавата.

42

Хо хо

преди 1 година

Гномчето, подобно на рибите лепка се е прилепило към акулите ПП с надеждата да се докопа до остатъците от оплячкосаната ни от шарлатаните държава.

41

Спас

преди 1 година

Много ги е шубе московията да имаме редовно,а не тяхно радевско правителство. Чак си осветлиха агент гела.

40

Упс

преди 1 година

Зимата на Нашето Недоверие завладява замъците, принцесите, и ни прави все по- Невидими под чадъра на Слънцето...

39

Inatut

преди 1 година

Тоя *** час по скоро да бъде импийчнът и да бъде разследван за държавна измяна + разжалване и без военна пенсия. Да кара на минималната. Утаечна копейка.

38

Урсула

преди 1 година

Тоз цайс ли е генерал :)))

37

ужас

преди 1 година

Всички "копейковци" са скочили на "амбразурата", Мутрофанова ще се зарадва на толкова много кандидати, за крепостни на ***.

36

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН ЯЗДИ МЕЧКА Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, астраганени мечки и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. Например кръстоска между сибирски мечок и Дмитри Медведев. И ето как Путин ще вържи 4те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.

35

Анонимен

преди 1 година

До sandi Ами то и Зеленски и Путин са ниски, ама цял свят се съобразява с тях!

34

Йода

преди 1 година

Джобното генералче Гнома, разследвано за подслушване на Гл.Прокурор и отървало нара на Бай Ставри се бори за няколко заплати от държавната баница. Толкова е незабележим горкия в политически аспект, че ако не беше фиксацията му върху Борисов, отдавна да е изхвърлен на политическото бунище.

33

абе

преди 1 година

на снимката не е гнома, освен да си е сложил маска на денков, като фантомас!

32

Анонимен

преди 1 година

Слава на академиците на БАН!!

31

Анонимен

преди 1 година

Генерал гноом,тоя път стъпи на гнила дъска,с тая ортаклама с шарлатаните ще ви изядат главите и твоята и на твоят ортак мравояда!

30

ББ

преди 1 година

Време е да кажем на Радев и Йотова, че най важните им думи ще бъдат изречени пред новия главен прокурор

29

Анонимен

преди 1 година

Г-н Атанасов, Вие сте бивш адвокат и никога не сте бил политик, независимо че се водите лидер на ДСБ. В Народното събрание се коват законите,немалка част от от които се подработват в МС, изготвя се годишния бюджет и се приема отчета за изпълнение на бюджета.НС не е повелителят на изп.власт, те са ОТДЕЛНИ ВЛАСТИ! Толкова години обикаляте коридорите на НС,научете ги тези неща! В рамките на една малка държава не е необходимо Следствието и Прокуратурата да бъдат извън МП, нито да има КС!

28

Ала бала

преди 1 година

Вярно е за шефовете на служби. Нима преди не са консултирани с КГБ?А нали видяхме Радев - никой европейски лидер не го отразява и не го кани никъде, щото е просъветски

27

Анонимен

преди 1 година

Бурете се бурете се

26

sandi

преди 1 година

До А !!!И той е на снимката ама е нисък и не се вижда///

25

Пупс

преди 1 година

Защото ген Атанасов изглежда нерекламен,а се знаее ,че ПП единият отбор на този който държи и Днес ,вторият отбор засега е в резервите,нищо че се коалираха с ППто.Тези момчета и особено Кирил не стават и за шеф на хлебопекарна.

24

ДС жуже

преди 1 година

Джуджан при един закон за лустрацията директно изпада от борда,ама иначе "върл демократ".Народеееее????