193

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност не искам диктатура на продължаваме промяната, особено на Асен Василев.

192

Анонимен

преди 1 година

До Василев,к.186 Не говорим за американските самолети в украинското небе, а коментираме изказването на ексфинансовия министър на ПП и понастоящем съпредседател на коалицията ПП-ДБ. Съдейки по повечето коментари, тая коалиция няма да я бъде за управляваща Република България. Язък за академик Денков, който беше издигнат за параван на Киро и Асен Василев.

191

Анонимен

преди 1 година

Това е Асан от коментарите

190

Анонимен

преди 1 година

ОПОРКИТЕ ЧЕ РАДЕВ Е РУСИЯ И ПУТИН НЕ ВЪРВИ И ПРЕД ПЪРВОКЛАСНИЦИАКО РАДЕВ ИМА ПАРТИЯ И УЧАСТВА В ИЗБОРИ, ЩЕ СПЕЧЕЛИ С ПОВЕЧЕ ОТ 70%.ЗАТОВА ИМА МНОГО ЗЛОБНИ

189

Борисчо

преди 1 година

Дори името си във Фейса е на Латиница... предател, престъпник, марш в САЩ или Канада мишко

188

Анонимен

преди 1 година

До 209Тоя беше продал английски софтуер на китайците)))))И какво каза английският съд? НЕВИНЕН!

187

Прокурор

преди 1 година

Този *** защо не е в затвора вече ? Ако Гешедв го изтърве , утре ще е забягнал в Дубай !!! Връзвайте го навреме - носи отговорност за съсипването на държавата и финансите !

186

Ей

преди 1 година

Тоя беше продал английски софтуер на китайците.

185

Анонимен

преди 1 година

За ПП,ДБ парите не миришат, независимо откъде идват. ПП,ДБ приемат" дарения" от перачницата на руски пари Нексо, черепа им плати преврата. Спонсорите им- Маджо, Бобокови, Цветан Василев, също са прали руски пари.

184

Анонимен

преди 1 година

Еврозоната и Шенген са просто дъвки за жвакане за пред тълпите.Както ЕС и НАТО през 90 те.Уви, нашите политици за нищо не стават щом още си мислят да управляват чрез такива заклинания.Какво толкова донесе ЕС и НАТО на армия, полиция, образование и здравеопазване.Народът избяга именно след като почнахме тази интеграция, е какво значи това.И вместо да се освестите и да теглите чертата вие още продължавате.Пак Шенген, еврозона, така няма да остане един българин тука.Осъзнавате ли изобщо какво става

183

Анонимен

преди 1 година

Парламентарна република с чужд лакей и национален предател не е вариант.

182

Политик

преди 1 година

Залогът си е залог , но не може да се извършва с меки китки , Кокорчо ! Бегай в някой гей-бар за разтуха - Фуражков направо ви се изс.а в зяпналите ви усти за власт !

181

Аноним

преди 1 година

Има ли държава изобщо хора докарали държавата ни до фалит с ала бала с президента в парламента пак драпат за ала бала

180

Анонимен

преди 1 година

187 ПП,ДБ действат като русофили, докато говорят срещу Путин. Подписаха сделка за газа само в полза на Газпром и в наш ущърб. Гласуваха против Шенген и Ф16. Изгониха едва, когато ги свалиха, треторозрядти руски агенти, чистачи, шофьори, секретари, а големите, начело с Митрофанова, оставиха. Надуха инфлацията, пробиха бюджета и ни отдалечиха от еврозоната.

179

Българин

преди 1 година

Залогът е една анти-българска партия, съставена от хора, чиито сърца не са в България, а в Лондон, САЩ и Брюксел, да бъде изметена от българската политика. Това ще е нещо добро за родината ни.

178

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се, че е противопоказно България да бъде територията, нс която двама завършили американски университет и нереализирали се в САЩ хора на средна възраст без почти никакъв администативен опит и познания да се учат на наш гръб да управляват държава. Киро се издъни в контакта си с Урсула, накисна яко и нея пред ЕК и ЕС, а Ас.Василев с изказването си, че стои зад всяка своя дума много олекна.Те двамата и особено А.В. с неумението си да управляват финансите доведоха БГ до икономическа криза.

177

Анонимен

преди 1 година

руският бандитизъм изнемогва в Украйна. последни издихания.

176

Анонимен

преди 1 година

Ти си за затвора бе пич, къде си тръгнал да се буташ във властта?

175

Анонимен

преди 1 година

Мачкай бат Асенчо русофилите.

174

Василев

преди 1 година

Много ми е интересно след като украинското небе започне да трепери от американските самолети, къде ще се крия руските нацисти и българските патриотари русофили???Агент Тони Велаксо!ЦРУ!!!