303

!!!

преди 11 месеца

До Анонимен 311Как така Patriot - нали руснаците го бяха уинищожили - всички пускови установки, радари - всичко? :) :) :)

302

Анонимен

преди 11 месеца

Руските ракети не попадат върху целта си само когато са прехванати от ПВО-то на укрите, но понеже установките на ПВО-то им е разположено в самият град между блоковете то и ракетите, които успеят да прехванат падат върху блокове и къщи!

301

Анонимен

преди 11 месеца

"Краварски умирисник, руснаците се изтеглиха от Херсон, но въпросът е защо вече украинските фашисти вече 5-6 месеца не смеят да изязат от Херсон посока изток? " Много сте нетърпеливи нещо ве мушмуроци. Не украинската армия е втора и безаналогова. Все пак се бият с предоставено старо оръжие от НАТО. Но ще стигнат и до там. Е няма да е както каза в ефир Маргарита Симоньян, че шушляците ще победят Украйна за 2 дни но нищо. Краварите са ви виновни, опят

300

Анонимен

преди 11 месеца

до 315 Най- смешното беше че наркомана просеше от папата в Рим изтребители и оня му обеща да му даде. Муахахааххаа..

299

Анонимен

преди 11 месеца

Е не падат ли по цивилни обекти руските ракети? Аналаговнетни кравешки нещо си. И толкова миришат като падат, че дори и аналоговнетен противогаз от Рашка няма да те спаси.

298

Анонимен

преди 11 месеца

Съединените щати признаха пълния провал на Украйна в спецоперацията и цитираха 5 факта, предричащи провал на украинците. Американският политически журналист Джаксън Хинкъл нарече изминалата седмица "ужасна" за целия украински народ: 1) Падна Бахмут, следва Часов Яр; 2) Главкома на ВСУ Залужни е в критично състояние; 3) Пролетната офанзива никога не е стартирана; 4) Украйна е загубила зашеметяващ брой хора; 5) Зеленски проси в цяла Западна Европа.

297

Анонимен

преди 11 месеца

Западът научи за зверствата на неонацистите в Мариупол. Прехвалените "Герои на Азовстал" се оказаха неонацисти, които тероризират и убиват жителите на Мариупол от 2014 г. За това пише в блога си американският кореспондент Стив Суини, позовавайки се на многобройните разкази на местни жители, които вчера празнуваха първата годишнина от освобождението на града.

296

Анонимен

преди 11 месеца

Ами не го казвам за 50 хил жертви първо, защото не знам дали е вярно и второ ако са дали 50х жертви всички знаят или който е бил поне в армията, че нападателите трябва да са мин 3 пъти повече иначе нямат шанс и трето, ако Бахмут украинците им беше толкова пък неизгодно да се бият за него щяха да го отстъпят, както шушляците Херсон. Само, че изглежда да е било по неизгодно за руснаците и за това там се биеха затворници а не редовна руска армия. Споко, дишай, пиши го и това че краварите са виновни

295

Анонимен

преди 11 месеца

до 310 Кравар умирисан, според твоите идоли украинците и западняците на всеки убит украински войник в Бахмут се падали по 5 руски убити войници. То значи че 250 000 руски войнци са били избити само в Бахмут. Муахахаххаха....

294

Анонимен

преди 11 месеца

Изстреляхя пак като на новогодишна заря 32 патриота за 96 млн. долара и за миг създадоха над столицата железен купол, но после понеже ракетите нищо не удариха започнаха да падат върху блоковете им и закрещяха, как руснаците са им целели само цивилни обекти!

293

Анонимен

преди 11 месеца

Табурашко, а колко руски войници бяха избити в Бахмут? Оу, извинявай, кравешките нещо си не се броят дори за затворници, а за тор. Хубава пшеница ще има да гладуващите в Африка!

292

Кличко

преди 11 месеца

20 изстреляни ракети 25 свалени! По математика бях много добър навремето, само дето малко повечко са ме били у тиквата през годините, че леко не излиза сметката вече.

291

Анонимен

преди 11 месеца

Командирът на ротата Егор застреля командира на батальона на ВСУ, който искал да изпрати украински бойци за месо. "Това е, което току-що ни се случи в частта. Командирът на батальона "захярили на xy.й". Ротният уби комбата Анатолич. Изстрел в главата. Искаше да ни пратят за месо и Егор направи това за нас, по дяволите. Ето това е ротен командир! Той се погрижи за всички вместо нас." Какво става със Зеленски/Залужни? В крайна сметка те изпратиха много хора "за месо".

290

Анонимен

преди 11 месеца

Украинците са измислена нация, също като македонците..........вижте само знамената на двете държави...............ужас!!!Измислени от КПСС...........голяма измислица са и двете нации!!

289

Калашников

преди 11 месеца

Отново от 20 истреляни , 30 са свалени ! Ха , Ха ,Ха ! Бой по урките !

288

Анонимен

преди 11 месеца

до 302 Краварски умирисник, руснаците се изтеглиха от Херсон, но въпросът е защо вече украинските фашисти вече 5-6 месеца не смеят да изязат от Херсон посока изток? Защо не смеят да преминат реката? Иначе преди 5 месеца тук вие краварите скачахте от радост, как след Херсон вече пътят е открит към превземането на Крим, а те укрите не смеят даже реката да преминат. Велика е украинската контраофанзива всеки случай. Муахахааха...

287

Анонимен

преди 11 месеца

Скабеева - ето ти едно име. Изказа се дори във фейлетоничен стил как само за ден всичко ще завърши с победен парад в Киев за руснаците. Табурашко, ако имаш нужда от противогаз против миризливата си интоксикация от кравешкото нещо си, мога да ти услужа. Срещу заплащане, разбира се! При нас краварите всичко се плаща, нали знаеш? Не се безпокой, противогазът е руски.

286

Анонимен

преди 11 месеца

до 304 След родилни мъки си взеха Бахмут,но що не казваш че заради някакво малко градче като Бахмут заради наркомана и заради неговото упорство на всяка цена градът да не падне, бяха избити като кучета 50 000 украински войници, умирисан кравар?

285

Вагнер

преди 11 месеца

Сдавайся, хохоль!

284

Анонимен

преди 11 месеца

Запада почна с единствените си трикове които може, тоест пропаганда и Холивуд, ама рашките не са меки китки като тех, тепърва започва реалния екшън за горките урки :)))