205

Анонимен

преди 1 година

Хората които дърпат конците в тая държава вече 30+ години отново си свършиха работата"промяната"се отлага и то главно защото хората които уж щяха да я проведат се оказаха адски,ограничени,тъъпи и самовлюбени хлапета!

204

Анонимен

преди 1 година

Иска да каже,че дълголетието на ГЕРБ е съпроводено с ниска ефективност.Т.е. няма баланс между двете.

203

Анонимен

преди 1 година

ОПГ ГЕРБ доказаха своята ефективност - откраднаха стотици милиарди и чекмеджетата им преливат от пачки и кюлчета.

202

Анонимен

преди 1 година

какво дълголетие бе Кирчо ,Урсула ти казва"не ме цитирай",ти пред пълна зала я накисна..голям джентълмен...

201

Анонимен

преди 1 година

Стотици милиарди откраднаха ГЕРБ до 2021 година. Ако може България да си върне половината от откраднатото, може да стане Швейцария на Балканите.

200

Анонимен

преди 1 година

от всичко случило се до тук вече си првя извода, че нашите СЛУЖБИ наистина не стават за нищо - прави са ПП за смяната им .... една уж партия - ПП и ДБ, а в съност ОПГ - организирана престъпна група се подиграва с цяла България, а "СЛУЖБИТЕ" си барат оная работа и бездействат като нас.рани

199

Факт

преди 1 година

Логиката на ГЕРБ е кради и лъжи и колкото по-нагло лъжеш, толкова повече можеш да крадеш.

198

Андрей Райчев

преди 1 година

Дадоха на Кирил Петков да бие дузпа, той си вкара автогол.

197

Анонимен

преди 1 година

Явно ГЕРБ пак да извадили от чекмеджетата някоя и друга пачка и плащат на платените си писачи да плещят дивотии по форумите.

196

няма име

преди 1 година

Още ли си жив кирка,

195

Анонимен

преди 1 година

Така като следваме на Киро логиката дълголетието на една партия е прави пропорционално на глупостите които прави и лъжите дето изрича,та тая ПП на следващите избори не трябва да я има ,ако следваме на Киро логиката...

194

Анонимен

преди 1 година

Бейгай бре,Кирлив!Я кажи как си надписа 10 процента като сам си казваш,че реално сте получили 7-10 процента само?Как става това с "ала бала"?С машинките?!

193

Шашми на изборите

преди 1 година

Ала-баланица, турска паница. Ой гиди Кирчо, наш калпазанчо! С пушка на рамо, с дупе насрано. Корабите спряха, укрите умряха, само наш остана Кирчо капитана.

192

След великото си

преди 1 година

прозрение Кирчо трябва да се сети,че след като ефективността на заченатата в грях структура ПП клони към отрицателни стойности(в тежката си битка с корупцията тя я замени с комисионерство,нищо не направи със съдебната система,разби икономиката на страната и предизвика чудовищна инфлация),значи ПП е тртябвало да се закрие преди една година.Значи действай Кирчо,закривай.

191

КироКрадецо

преди 1 година

До АнонименНапълниха с пари собствените си джобове , с далавери пак от руска газ "умнико".

190

ПУТИН МРАЗИ ХОРАТА..

преди 1 година

ПО ТОВА СИ ПРИЛИЧАТ С ПП И ВЪЗРАЖДАНЕ...

189

Анонимен

преди 1 година

Руската агентура у нас никога няма да прости на Кирил и Асен, че в критичен за България момент доставиха навреме газ и изгониха много руски шпиони.

188

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 година

През 1941 казах - Врагът не е така силен, както го изобразяват някои изплашени интелигентчета.Сега е същото , идва време когато националните предатели щв бъдат влачени от каруци и изправени пред дулата на възмездието. Не на последно място Запада ще бъде картофена нива , подводници ще потопят фащ, а а роткфЕлер и компания ще бъдат изнасилвни от 1000 магарета

187

Анонимен

преди 1 година

ХРИСТО ИВАНОВ: Нито ще направим коалиция с Бойно Борисов, нито ще направим коалиция с Герб без Бойко Борисов." ПОМНИМ/. ПОМНИМ!

186

ПП МРАЗЯТ ХОРАТА..

преди 1 година

ОБИЧАТ САМО ПАРИТЕ, КАРИЕРИТЕ, КЛЕВЕТИТЕ И ПОДЛОСТИТЕ..