64

Анонимен

преди 1 година

Евро-атлантичета, ще видите не след дълго като ви връчат мешките и облеката как ще има "няма мама, няма тати, има тежки автомати". Горко ще съжалявате тогава, но ще е късно!

63

Анонимен

преди 1 година

Хахаха Копейчо къде са ти принципите, как така привличаш "фaшистка измeт", "евpоджeндъри", "чужди агенти", "предатели" и тн и тн при тебе? Я стягане малко. Мутрофанова за това ли те избра за топ руcороб в бг?

62

Зозо

преди 1 година

По-скоро бих гласувал за Доган. Тоя болшевик е отврат.

61

Ивайло Шопски

преди 1 година

Колко трябва да си изпадннал, за да отидеш в партията на този Кремльовски слу га, и алиекспрес версия на Волен!? Дори Елена Гунчева видя колко пари струва... Много плямпа за войната, а още не сме го видяли да удари едно рамо в незаконните военни действия на Пирин Къси от Кремъл! То не е като да меташ боя по сградите в София )))

60

Анонимен

преди 1 година

Че то така или иначе повечето хора искат да има някакво правителството. На всички им писна от избори

59

Така ли ?

преди 1 година

Та и ти да ни измамаш ли ? Вяра на никой нямам ,а пък теб като те видя и ми става зле !

58

Костя Копейката

преди 1 година

Избиратели на ГЕРБ и ПП-ДБ елате при мен. Верно, че аз искам да изкарам България от Евросъюза и НАТО, развявам руски знамена и викам "Рассия, Рассия", но иначе парите са ми в Евро - ще се разберем все някак.

57

До какво пак

преди 1 година

А бе не е точно така. И аз мислех, че само говори глууупости, но ако искаш влез в сайта на НС и в миналото и в настоящето НС. Явно зад популизма, за да се набират гласоподаватели има отличен екип от юристи. Техните проектозакони са най-смислени, но се приемат, че просто са на Възраждане или пък не са угодни. Сред тях законопроекти за промени в ГПК касаещи абсолютно всички, такива в НПК /нали другите искали съдебна реформа/, такива в ЗА и прочее.

56

K0rNELA

преди 1 година

До ПорЦеланА ти защо се вълнуваш толкова от темата със сексуалността, качеството и количеството на половите органи на вгъзрожденец номер 1?

55

Зозо

преди 1 година

Копейка, ходи си поплачи в Сибирското посолство!

54

ПорЦелан

преди 1 година

Някои, най-вече от ПП явно много ги сърби петата точка, та постоянно пишат за пииишката на Костадинов и постоянно му правят реклама по фейсбук и където могат. Голям сарбеш, голямо нещо. Просто му правят реклама. Безплатна. Той им е фетиш.

53

Баче Кико

преди 1 година

Не, мерси - имам повече от две мозАчни клетки и за тва не съм русофил и нема да гласувам Въzzраждане.

52

K0rNELA

преди 1 година

Какво плямпате за тоя БРИКС? Явно има някаква извражденска линия в тази посока, която съм пропуснал? БРИКС е Китай - около 70% от БРИКС. извражДенските любимци са на 3-то място, с перспектива да отидат на 4-то. Коценцето - босенцето, ще го поизползват още малко, ще кашира и като Болен ще спихне.

51

Стп

преди 1 година

Партията на измамниците от "Възраждане",кани всички измамени в редиците си....Защото се страхува,че измамените намаляват,а копейките свършват...

50

Анонимен

преди 1 година

До 43 - Не е мой проблем

49

Анонимен

преди 1 година

Костя- свърши ти полета братле!

48

Анонимен

преди 1 година

Поздрав за гения в политиката Костик, с,, 3 кокошки съм заклала"!

47

факт

преди 1 година

тоя освен че се опитва да се представя за политик се опитва и оратор да бъде , а си е един обикновен селски глашатай :)

46

Анонимен

преди 1 година

Хаха, Възрожденеца скоро ще бъде подпален заедно с руските му Клакьорки

45

ГЕРБ Е НОМЕР 1

преди 1 година

ГЕРБ Е НОМЕР ЕДНО!!!!!!!!!!