67

руски провал

преди 1 година

както и да вият родните копейки , тая акция е тотален провал на руснаците. Да не разберят 9 часа ,че на тяхна територия действат диверсанти-партизани. После заради 200 души да обявяват масова депортация. Загуба на два хеликоптера. Минимум три танка пленени... И всичко това на ПРЕДПОЛАГАЕМО руска теротория. Отделно диверсантите май са заловили и ядрено оръжие. Да видим как ще се оправдава бункерната мармозетка...

66

Бориславов

преди 1 година

Слава на Украйна! Терористичните актове няма да спрат, докато пияните мужици не се разкарат от украинска земя. Оръжие и пари има, САЩ и цивилизован свят ще пращат джавелин, байрактар и хаймарс, а българският военнопромишлен комплекс ще произвежда муниции за славната украинска армия. България ще помага с безброй цистерни с гориво от рашанистанската рафинерия. Путин и кремълската върхушка няма да спят спокойно още много удари очаквайте Vaтeнku хахахахаб

65

За Родину

преди 1 година

Зелето е съсипан.Скоро белият прах,парите и оръжието ще свърши.Ф16 ще пристигнат в Насрайна колкото наще в България.Дори и да пристигнат ще стане същото като с танковете,нищо няма да променят.Руския ботуш не може да бъде спрян.Трудно набира енерция, но набере ли спиране няма.

64

ФАКТ

преди 1 година

На лъжата американска краката са къси но тя винаги се преписва първа и и се слагат лайкчета! :):)

63

До Анонимен

преди 1 година

До следващите избори Путин ще е приключил, Русия също - а от там и Възраждане.

62

Анонимен

преди 1 година

"Скоро ще има Белгародска Народна Республика искаща независимост".............Цапни още една линия да се събудиш напълно :D

61

идентифицирани са

преди 1 година

"руснаци сепаратисти" - от Азов и други укро нацисти

60

Анонимен

преди 1 година

Скоро България ще бъде освободена от фашизма.

59

Факт

преди 1 година

Каква диверсионна група - те са руснаци сепаратисти, борещите се за свобода и против режима на военнопрестъпника Путин.

58

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има Белгародска Народна Республика искаща независимост от Мордора.Ха, ха, ха! Каквото повикало такова се обадило.

57

Анонимен

преди 1 година

"Що има евакуация?Нали го асвабаждават?"...............Защото за разлика от укрофашагите, руснаците не използват цивилното население за жив щит ;)

56

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори в България, Възраждане ще отвее евроатлантическия компот от ГЕРБ СДС и ПП ДБ. И тогава ще настъпят по добри времена за България!

55

Краварофилите,

преди 1 година

не са ви дали реплики още и сте 'фрии стайл' нали? - Личи си! ХА ХА ХА ХА!

54

Анонимен

преди 1 година

Що има евакуация?Нали го асвабаждават?

53

Анонимен

преди 1 година

Диверсионна група е такава, атакуваща военни обекти в тила на противника. Група атакуваща граждански обекти по дефиниция е терористична. Да работим с правилните термини!

52

Змията хапе

преди 1 година

като я настъпиш по опашката. Май Зеленски Бен Ладен няма да се прибере в дупката си в Киев? Как мислите?

51

Костя Миротвореца

преди 1 година

Ас съм за мир, против войната. Путин трябва да се откаже от Белгородска област в името на мира. Симпатизанти на Възраждане - всички пред руското послоство да протестираме за мир.

50

То свърши

преди 1 година

Тука тепърва плахо споменават! Какво бе мисирките - официално господарите са против такива изцепки на зеленото наркоманче? ЩОТО ги е страх от каквото може руснаците да реагират ,НАЛИ?

49

Истина

преди 1 година

Последни напъни на загниващия режим на зеленото джудже.

48

Анонимен

преди 1 година

"Сега ще си направят една независима република - начало на разпада на комунистическото отроче."...............Ахахах, отрано сте започнали консумацията на прахообразни субстанции :D