75

до 77

преди 1 година

Че то 2000 чисто само по складовете плащат. Квалифицираният труд започва от 3 нагоре (ако махнем държавните служители, там заплащането е тотална мизерия).

74

До 68

преди 1 година

Ако ходят в държавна детска градина децата света ли ще свърши?Моите и двете деца ходят в държавна детска градина и съм много доволен. Имат добри условия, всяка седмица ги водят на екскурзии,играят пиеси.Какво повече да искам?

73

до 74

преди 1 година

Айде пак... "Липсва ти мозъкЪТ...". Не се опитвам да се правя на умен, ама някакъв беден аутсайдер да ми го казва, че и неграмотен, е повече от жалка картинка. От хора с доход под 300к на година няма какво да науча- доказано в живота. Не че не са умни- умни са, разбира се, но аз съм по-умен :)

72

ЕСтандарт

преди 1 година

И работиш ,пак си беден , и да учиш ,пак си тпъ

71

Анонимен

преди 1 година

Много млади момчета в квартала отказват да работят за под -2000 лв чисто , фактКазват ние не сме пенсионери за да работим за подаяния

70

Верхенхойген

преди 1 година

ЕС комисията да санкционира тези ,които не работят и не учат

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Елитното образование е достъпно само за елита. Така че пак нищо.

68

Анонимен

преди 1 година

До до 66. Липсва ти мозъка. Не се опитвай да ми се правиш на умен. Не си.

67

Анонимен

преди 1 година

Абе работят си ама се водят безработни. Иначе няма какво да папкат. Или някой им дава парички . Ама нали знаете ,че парички бадава не се дават . Така ,че пак работят нещо.

66

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател. Брадче, тези които "не могат да се оправят сами" те хранят и обличат бе съвсем изплискахте легеня. Под всяка подобна статия все едни и същи глупости дрънкате. Няамате никакво въображение и както се казва по новому - креативност. Все едни и същи пенции дрънкате все едни и същи глупости.

65

:)))

преди 1 година

Който иска да живее трябва да работи; който иска да живее добре трябва да измисли нешо друго...

64

до 66

преди 1 година

Цялата ти неграмотност крещи. "ЦелияТ ти ограничен запас...". И запетайка липсва. Просто по-грубо се изказвам, барем ти влезе нещо в празната кратуна, ама няма шанс. Бедните в повечето случаи си стоят бедни заради мисленето си. Залъгвай си се, даже ме радваш. Повече като тебе, повече пари за мене :)

63

Наблюдател

преди 1 година

Важно е да имаш доходи, начини има. Пазара на труда е за тези, които не могат да се оправят сами. И както завършва статията:" Трябва да се научим какво е нужно." С две думи ако нямаш нужда да работиш без пари, не го правиш!

62

до 62

преди 1 година

Само който няма дете, може да говори глупости, че пари не трябвали. Бих те поправил, че има сносни частни градини и за 1500лв. месечно. Но най-добрите минават 3000- непосилно за нас. При мен работодателят ми осребрява 800лв., та що-годе не ги усещаме 400, които додаваме (300 обезщетение от общината).

61

Космонавт

преди 1 година

До 53 Прав си. Парите (лоша думе е, не я употребявайте често, има си алтернативи) са фрашкани със заклинания, при печатането си минават през радионика и още няколко други неща и не ообичат да стоят в шкафа, под дюшека, дори не обичат да стоят и банките, това е причината в банките да няма кинти, а не, че щяли да ги оберат :)) Задържате ли ги, няма логична причина да идват още и ще ви раболеят, но пак ще излязат от шкафа.

60

Анонимен

преди 1 година

До до 61. Целия ти ограничен запас от думи само доказва че си платено плямпало.

59

Анонимен

преди 1 година

Каде да работят герб сьсипа бьлгария

58

Анонимен

преди 1 година

До до 59. Може да с 20к нагоре. Нашите са безплатни при същите условия.

57

до 61

преди 1 година

Е и от тебе крещи простотията и завистта на функционално неграмотен аутсайдер, ама се сърдиш, като ти го казват. Повече се вслушвай, барем излезеш от тинята.

56

до 59

преди 1 година

Обади се в някоя хубава частна градина (ама хубава- с двор, с пространство) и попитай за таксите. Да, има и за по 500-600лв., но не струват. Хубавите са от 2к нагоре.