150

Арията на гейовете

преди 1 година

Фактите са факти - останалото е музика! :) рев и закани на гей-краварчета.

149

Анонимен

преди 1 година

Разбрахме от същите,същото! Източника е единствения възможен! За това сме по свобода на словото след Танганайка! Цензурата по време на Тато ряпа да яде!

148

Анонимен

преди 1 година

Копейката скоро че го мобилизират ли? За едни приятели питам.

147

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Байдън сложи Путин на мястото му с последното си изказване. Даването на изтебили Ф-16 на Украйна щяло да бъде "колосален риск", обаче за Путин.

146

До гого

преди 1 година

Момче, ти не знаеш на кой свят се намираш! Пълен турист!

145

Анонимен

преди 1 година

До 151 Айде стига украински глупости тия дето скачаха на Майдана се сражаваха срещу Русия.

144

Анонимен

преди 1 година

Мислете му какво ще правиме с Китай като вземат Сибир след разпадането на РФ. Путин е бита карта вече.

143

гого

преди 1 година

Слава на Русия !

142

До до 142

преди 1 година

Най-много от монголите....

141

Анонимен

преди 1 година

вСуките си държат топките в шепи, нищо друго не държат. По същата логика може да напишете, че и България "държи" западните граници на Крим във Варна и Бургас.

140

Анонимен

преди 1 година

Е,никой не се е замислил защо се атакува по тоя начин Артьомовск.За разлика от украинците руснаците мислеха за цивилните останали по някаква причина в града,а иначе можеха да си го сринат с артилерия и техника от разстояние.Е да ама от разстояние снарядите не правят разлика дали има цивилни или военни там където падат.

139

Боби

преди 1 година

"Точно досега винаги Русия е яла пердаха." Сериозно Кога и Къде но не разглеждай само една Война Примерно Кримската война? Разгледай я в комплект с войната от 1987-88 тък наречената война за освобождаване на Българските земи а реално за ревизия на договорите от Кримската война.

138

до 142

преди 1 година

Наполеон, Хитлер, Шведите от кого са яли пердаха руснаците?

137

До 140

преди 1 година

Добре че бяха Америка и Англия през втората световна война да блъскат немците от запад, че иначе Германия щеще да граничи с Китай! Немците такъв бой са хвърлили на руснаците, че за три месеца са я завзели! Ама като всеки един диктатор и Хитлер си е намерил майстора! Така ще стане и с Путин, споко! Исторята винаги се повтаря!

136

ПИОНЕР

преди 1 година

ТАБЕЛАТА С НАДПИС БАХМУТ ЩЕ Я НОСЯТ ДО ПОЛСКАТА ГРАНИЦА !!!!!

135

До 140

преди 1 година

Точно досега винаги Русия е яла пердаха.

134

Анонимен

преди 1 година

Всеки нападнал Русия яде як пердах! Историята го казва, натовци, четете я!

133

Ах ах

преди 1 година

Ах санции и твойте сметки само поскъпват а литър гориво в Москва е все още 18 копейки бухахахаха Ах санкции и американските банки фалират все едно е 1930г. бухахахаххааа Ама ти викай за нато, плащай сметките, в тва е трика, ти трябва да си *** бухахахаха

132

анонимен

преди 1 година

стига сте писали глупости Бахмут го държат още украинците а Артьомск го превзеха руснаците,нито един украинец няма в Бахмут,вчера бяха заловени двама преоблечени като жени,играете по една и съща *** същото писахте и за Соледар чак на десетият ден след като го превзеха руснаците си презнахти че е под руски флаг,смешни сте ,според вашите действия излиза че демокрацията е по страшна и от комунизма

131

Боби

преди 1 година

До Българин Не знам дали следиш сводките на военните но след като изгониха ВСУ от Бахмут - тоест от всички квартали в които има "Хрушчовки" - разбирай Кирпич 4-5 ет или 9-11 етажа бетонни панели. Тоест сгради които лесно се фортифицират. остана едно западно предградие с еднофамилни сгради което ако ще се превзема от РФ ще се превзема чак при тяхното генерално настъпление. А ВСУ нямат достатъчно хора за да опитат да обкръжат Бахмут. И на двата фланга ги спряха и не Вагнеровци а обикновени РФ воен