36

Анонимен

преди 1 година

До 37 джуджето никаква авиация неможе да пусне повече, защото няма самолети. Има само празни приказки ,като за кинжал. Самолетите му не са "стелт" и всяко ПВО ще ги събори дори и тяхното старо ц300 . Да не говорим за Patriot и други западни. Авиацията никога не им е била сила. Само на думи нали. Но реалността е видяхме в началото... падаха им самотите всеки ден. Никоя армия не би се отказала от небето ,ако може :)))

35

Анонимен

преди 1 година

Туко що четох канала в Телеграм,остава 1 кв километър,който се контролира от украинците.Бахмут няма здрава сграда .

34

Дон Кикот

преди 1 година

Започвам да го харесам тоя Подложин мъдри слова изрича.

33

Има

преди 1 година

Един факт. Путин жали армията си и обикновеното население. Естествено, че ще пусне на първа линия отрепките и затворниците. Естествено е и да не ги подкрепя официално. Ясно е, че не е без съгласието му. Ясно е, че няма как тая армия на Пригожин да действа самосиндикално, че иначе ще се изпотрепят. Факт е също, че Путин не пуска авиацията, за да не става мишена. Иначе руските самолети да бяха бомбардирали каквото им е кеф. Предпочитат с ракети. Имат-могат. Украйна се брани с ПВО, докато им ги дав

32

До 30

преди 1 година

Да, нищо е руската армия за краварите! Все пак не са "непобедимите" талибани-козари от планините на Афганистан, повечето въоръжени с калашник на магаре, които без време ометоха краварите с все съюзниците им от отан и местното правителство, а докато висяха по колесниците на самолетите нямаха време да приберат оръжие за 80 милиарда...

31

Анонимен

преди 1 година

В резултат на интервенцията на САЩ по цял свят са загинали от 4,5 до 4,6 млн човека. Такава е печалната статистика публикува The Washington Post. Изданието се осланя на доклад на изследователи от Университета Браун.

30

Анонимен

преди 1 година

До 33 Украйнците със сигурност НЕ искат, но какъв избор имат след като нападнати 2014г... замълачаха си.... агресора каза щом си мълчат 2022г ще ги нападнем и вземем цялата държава. Ами те нямат избор ,не се бият за политици , а водят освободителна война. Както нашата с османската империя. От другата страна там вече си прав .. там се бият за шепа хунта.

29

Ха ха...

преди 1 година

С тия отстъпени от север на Бахмут 500 метра, с ракети от перални, основно оръжие - кирки и лопати, няколко пъти умиращ Путин, с избити над 200 хил., ранени поне още 500 хил. от общо 300 хил. армия с все местни, доброволци и Вагнер.... Всушанките трябваше да са нхлули в Кремъл!

28

Ей

преди 1 година

Това е стар фейк, дайте нов фейк...

27

До мужик

преди 1 година

Не е така. Истината е, че хората вече не искат да се бият. Същото е и с украинците, американците и българите. Никой не ще да умира заради политически интереси на хора, на които не им пука за народа им. Политиците са бооклуци. Вкарват хората във воини, а самите те се спасяват и живеят в охолство. Едно време царете са били на фронта, макар и да не са били на първа линия, но са били на битките и са правили стратегии, не са се крили в хралупи и да правят само изявления.

26

Анонимен

преди 1 година

До 27 Естествено. Както виждаш САЩ действат бавно и методично. Дават оръжие на парче, а целта е никой от двете армии да не взема превест. Докато евентуално се уморят и разберат. САЩ имат мощта и технологии с който могат да приключат бедната стара руска армия много бързо. Но не това искат. Целта е умора и преговори. Дали ще стане ,ще видим.

25

Анонимен

преди 1 година

До 24 Колега ти тия фантасмагории да не си ги учил в Харвард заедно с другите калинки...

24

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е дипломатичен. Вместо да си каже направо че руската армия е избягала,той казва е оставила фланговете.

23

Анонимен

преди 1 година

Много е отстъпила. От тук до кварталния магазин. А Пригожин не го хвалете. Радвайте се, че на власт е Путин, че е умерен. И не искайте смъртта на Путин, че след него ще е по-зле. Дойдат ли на власт такива като Пригожин световната война е факт. И САЩ дори си дават сметка за това и гледат много да не правят глупости.

22

Таня

преди 1 година

На Пригожин накрая ще му писне и такива шамари ще му отвърти на дребния, че ще има да се чуди колко е часа.

21

Силиций

преди 1 година

Също така е оставила открит и задния двор на Путин.

20

Анонимен

преди 1 година

сталин е същия глупакк. каква армия е имал сталин ? Та Хитлер ги разбива за 3 месеца и си върви спокойно през цялата Украйна и русия. Само лошото време и амбияга му да се бие на 4 посоки и чак в Африка му е попречило да влезе в Москва на 5тия месец ;))) После следват 2г+ в които русия седи зад Москва и чака оръжие от САЩ и Англия. Както и съюзниците да почнат Хитлер от запад. Реално ако беше 1 на 1 ... сталин щеше да бъде пребит бързо и безмишостно.

19

русский мир

преди 1 година

Жалко за руските и украинските жертви в тази безсмислена война, започната от ботокса, за да може разни с мозъчния капацитет и външния вид на орангутан да се пенят по форумите и във фейса.

18

До 20

преди 1 година

Така ли ти се струва? Играел си? И като на игра си претопява армията, техниката, геополитическото положение, икономиката и населението си. Игрички викаш? Няма драма, а? Хахахаххахаха

17

Анонимен

преди 1 година

Жалки журналистчета!!!!