67

Анонимен

преди 1 година

Русия още не в състояние на война, а в СВО. За сега Русия използва самобомби ФАБ-500 и ФАБ-1500. Има още ФАБ-3000, 5000, 9000 и после към вакуумните бомби включително и такива с повишена мощност. След това са наред тактическото ядрено и сериозното ядрено и термоядрено. За момента Русия пази цивилното население, което се държи от укронацистите в плен и като жив щит. До сега укронацягите да са се изпарили.

66

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Че малко ли F-16 ни дадоха? Вярно, все на хартия, но пък и не ни взеха скъпо...

65

Анонимен

преди 1 година

кон за кокошка хитреци бе

64

Анонимен

преди 1 година

Ha koнkypca зa изтpeбитeли cneчeли "Гpиneн", нo nocлe aмepиkaнцитe нaтиcнaxa и изнygиxa npaвитeлcтвoтo ga kynи npegвapитeлнo и нa kyn F-16 kaтo noлyчиxмe caмo чepтeжи...

63

Удар по укропите

преди 1 година

С удара на 13.05.2023 г. по укроразполагата в град Хмелницки, са унищожени боеприпаси, системи за спътникова връзка, военни компютри, системи за шифроване на данни и други. Сумарно всичко възлиза на около 400-500 млн евро. Тази техника е била докарана от Дания, Германия, Италия и Япония. Ти плащаш. Укрите на 12.05.2023 г. са дали само на фланговете около Бахмут над 1700 жертви. Колко още ще упорстват, искат да изчезнат всички ли?

62

Дзивко

преди 1 година

Има много видеа от атаката в Киев, руснаците първо пуснали дронове и примамки да се освети къде е Пейтриат и писле с една ракета право в нея, ако са уцелили радара батареята е аут, ако е само ракети, щетите са по малки

61

Митко Павлов

преди 1 година

ЦЕЛИЯТ БГ НАРОД го интересува САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА НЕ СЕ ИЗПРАЩАТ ВОЙСКИ (Жива сила) в тази военна операция. А относно това, че се изпращат боеприпаси и т.н. зад гърба и знанието ни е ясно...

60

Анонимен

преди 1 година

Значи на България трябва да и е Пределно ясно,че за Америка всичко е " бизнес"! Без пари нищо Не дава на никого! Оръжията които " дава" на Украйна са друга тема! Там Решенията са политически! Свърши тя Русия,когато ни даваше оръжие и петрол Безвъзмездно! Ако нямахме Мигове е движение,с Хеликоптери щяхме да си пази. Границата! Това Американците Не ги интересува!! Така че подкрепям Президента за търсене начини Миговете ни да летят!!!

59

Дзивко

преди 1 година

Има хора дето не разбират, че дадем ли всичко плюс критичния минимум боепроаси, няма да издържим и ден докато НАТО евентуално се натутка и се задейства по чл 5, членството в НАТО гарантира сигурност до някъде, но се очаква и ние да се включим в боя, а не да викаме ешате се биите вместо нас

58

Кинжал в русофоба

преди 1 година

Украйнците наистина унищожиха Кинжала. Кинжала се удари в системата Патриот и двете се унищожиха. Хахахаха. 1 система Патриот струва над 450 млн долара, а може да надхвърли и 1 милиард. Нали знаете кой плащаобяда.

57

Сто

преди 1 година

Къде се покри папагала на руската пропаганда у нас Иво Христов ? Последно го гледах при Карбовски, явно са им платили по формулата две в едно.

56

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли че от американците нищо няма да получите, те вземат не дават.Още им се кланяйте и държавата ще заличат както е тръгнало.

55

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Не можело, не ставало, трудно било, искаме но просто няма как. МосковскаПодлого, кръгом и с маршова стъпка се отправяй направо към Централния Софийски затвор!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Да летят с чертежите :)

53

Анонимен

преди 1 година

Радев каза на Боко дакупи самолети от шведите Боко напук купи от хамериканците, сега Боко да връща парите.

52

Анонимен

преди 1 година

Това е рекет скоро ще поискат нова вноска рекет за да ни пазят от тях.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 Ах как се настроих срещу САЩ и как зажобичах руските поссерковци след твоя пост.

50

Вуйчо

преди 1 година

Бас ловя, че тези самолети ще ги платим поне още два пъти!А дали някога ще ги получим също имам дълбоки съмнения.Това е и причината да ни карат да удължаваме живота на Миговете колкото е възможно повече!

49

Анонимен

преди 1 година

на съд тия дето дадоха пари за нищо на съд веднагааа

48

Американнски л@йна

преди 1 година

В НАТО сме само да плащаме членски внос и да бъдем пушечно месо срещу Русия и за нищо друго. Чудя се какво правим в тази жалка безпомощна организация която не може да защити своите портньори ?