9

Анонимен

преди 1 година

Стар дизелак въглищарник да бълва сажди с до 30 км ще е кошмар за всеки град. По-ниска скорост означава по-бавно предвижване и повече време за вредни емисии. Честито на софиянци и Фандъчка да му мисли как ще оправдае влошените показатели.

8

Анонимен

преди 1 година

Който си има парички , не му пука , колко ще бъде глобатЪ !

7

българина

преди 1 година

дерменджиев, знаеш ли в коя държава е ес е с най малко убити в ес на пътя? тези чиито магистрали са без ограничение и карат най мощните коли. Тази статистика е желязна ! сиреч още фуражки смотани не сте разбрали зашо тук се мре, а в Германия не! ИНФРАСТРУКТУРА! нешо което тук няма и няма и да има

6

Анонимен

преди 1 година

До министърът на МВР :Г-н министър , до кога ще търпите ПРОДАЖБАТА НА ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ НА РАЗНИ КИФЛИ , КИФЛАРИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА РОМИ ???

5

Анонимен

преди 1 година

Ще намалят скоростта? Ми няма смисъл. То ако се спазва ограничението от 50 в града, жертвите ще намалеят с 90%. Ама те летят с 105км/ч, 200км/ч... като им сложиш ограничение 30км/ч какво ще стане? Те пак ще си карат със 100+. Контрол няма, контрол. И корупция много, корупция. Модерните коли при челен в друга кола с 50км/ч(сборно 100км/ч челен) дават почти 100% преживяемост на инцидента.

4

1

преди 1 година

Махайте камерите, отдавна се доказа, че са една хранилка за МВР и не котролират абсолютно нищо, друг трябва да е подхода

3

Анонимен

преди 1 година

Ся се сетили за шофьорите докато се доказа, че служителите на МВР са толкова надрусани и пияни колкото и шофьорите? Ко прайм?

2

Анонимен

преди 1 година

То и сега си има ограничения, но спазват ли се? Не. Контрол има ли? Не. Е, че тогаз за кво се перчи тоя чичка какви мерки предлагал, след като всеки знае че контрол на пътя няма.

1

Анонимен

преди 1 година

Работа на парче.