133

1

преди 1 година

Главатарят на терористичната служба на Украйна (известна още като ГУР) Кирил Буданов направи редица изявления: "Путин има проблеми с прекомерната употреба на наркотици. Надявам се, че този човек няма да живее твърде много." Интересно как му хрумна това. Сигурно е погледнал Зеленски сравни и измисли? "Вече имаме много, включително публични, медийни личности." Тук става дума за терористични атаки на територията на Русия - убийството на Дугина, Фомин (Татарски), покушението срещу Прилепин. Може би Западът ще отвори очи и ще спре да подкрепя терористите? Шега.

132

Bormann

преди 1 година

Зеленчу ще бъде запомнен точно толкова колкото оня каталунски сепаратист Пучдемон (помните ли го?) който в момента живее в изгнание. Зеленчу ще последва неговата съдба, но разликата е, че Путин не забравя и ще го ликвидира рано или късно както Сталин видя сметката на Тротски без значение къде е.... Янките, не посмяха да приберат Тротски в Америка за да на излезе на яве опитчето им да завладеят Русия още тогава, но той вече беше бита карта и не се опитваха да го спасят ;)

131

Анонимен

преди 1 година

Време е ЕС , за санкции с/у Украйна , стига пари на вятъра !

130

СС

преди 1 година

Наркомавнче защо избивахте руското население и зарбанихте руският език ??? Украйна няма да стане военна база на САЩ затова ядете бой !!!

129

Анонимен

преди 1 година

Тази нощ е извършена поредната атака на военни обекти на територията на Украйна с помощта на крилати ракети Калибър. Въздушното нападение е обхванало 13 области на Украйна - Харков, Одеса, Николаев, Черкаси, Кировоград, Хмелницки, Виница, Житомир, Киев и Чернигов, както и Черновицка, Ровенска и Тернополска области. Регистрирани са прилитания в Одеса и Николаев. Все още няма информация за други области. Може да се появи през деня.

128

Анонимен

преди 1 година

На война не се играе каЗачок , не е и опера , г-н Зелев !

127

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали пишат за Бахмут: "Ситуацията в Бахмут е много трудна, а контраофанзивата е спряла по фланговете, водят се ожесточени битки. След падането на града няма да има смисъл да се продължава контранастъплението, тъй като укрепеният район в Бахмут ще бъде използван от руските войски срещу ВСУ. Те ще установят артилерия там и ще ударят нашите войски в полетата, което означава, че целият план на Сирски ще се провали, но засега никой не говори за това, но технолозите на президентската канцелария вече подготвят информационна кампания за изместване на фокуса от падане

126

Анонимен

преди 1 година

В момента вагнеровците успяха да освободят от присъствието на фашистката гмеж 2 от 3-те останали района в западната част на Бахмут - "Гнездо" и "Конструктор". Бойците съсредоточиха силите си в последния - "Домино". Освен това остава малка част от частния сектор, но според украинските канали защитата му след загубата на високите сгради е форма на самоубийство. Пригожин каза, че щурмовите отряди на ЧВК Вагнер вчера са напреднали с 200 метра, а 1,46 квадратни километра територия остават под контрола на фашистката гмеж.

125

Анонимен

преди 1 година

Тоя ги е хипнотизирал, или тия го използват яко .

124

Е?

преди 1 година

В момента козяците поправят пейтриъТЪ , ама първо трябва да го изгасят ...муахъхъхъхъ

123

Анонимен

преди 1 година

В Киев живота си продължава, все едно, че няма война. Проблем има само, когато хохлите пратят някоя ракета дето не трябва. "Пейтриата"не бил унищожен. Само дето не работи??!! Аааа, "петриата"свалил всички руски"кинжали". А "този"кинжал"дето го е"плеснал", чий е бил. И при"свалянето"му е попаднал върху патриота?

122

Крундел

преди 1 година

пак възпалени копейки, др0гаре и консуматори на биоотходи, кажете що де, нали печелите вече повече от година, трябва да се радвате, не да се възпалявате.Или не е баш точно така, а?Приемете го - просто е дори за такива, дето кълват на кремльовска пропаганда - колкото повече вашата истинска родина се праи на ИД или алкайда, толкова повече и по-модерни и мощни оръжия ще има от запада, накрая и войска, ако се инати, за да приключи недоимперията на злото веднъж за винаги.

121

Анонимен

преди 1 година

Хахахаах украинци-паляци. Вече нямате държава

120

R.A.T.M

преди 1 година

Пениуайз да не мисли, че Галкин е следващия руски президент, това да не е ***. Русия ще бие по тях докато не остане един кафяв мозък в управлението им. Искаха да колят и бесят москали дадоха им възможност 150 000 руснаци завзеха 130000 кв.км. и като гледам май още ще взимат Николаевск, Одеса чак до Приднестровието. Чакаме украинския напън за атака, но освен взривяване на блогър, дъщерята на Дугин или мост, който вече възстановиха руснаците все повече си мисля, че са идеални за терористи укра

119

анонимен

преди 1 година

мислех че ще оставят половината от територията, ама щом захапаха киев, значи украйна си отива цялата! турете и кръст!

118

Анонимен

преди 1 година

Нацисткият внук призовал за поддържане на контакти с Русия въпреки руския президент Владимир Путин и неговото правителство. За пета колона ли говори, за правителство в сянка ли? С Алла Пугачева ли иска контакти?

117

Анонимен

преди 1 година

Дано само да не се стигне дотам Русия да показва цялата си военна мощ. Тогава от Украйна и граничещите райни с Украйна няма да остане нищо и няма да са годни за живот в продължение на десетилетия! Все повече и повече се убеждавам, че западът начело със САЩ точно това искат за да сатанизират Русия! Сатанистите искат да сатанизират ангелите! Крадеца вика дръжте крадеца! N.B. Ако се стигне до унищожение на Украйна това изобщо няма до доведе до сатанизиране на Русия, защото това е територия, осквернена от нацизма и покрита с кръв.

116

Анонимен

преди 1 година

как няма запада да тъпче оръжие в украйна! с един куршум-два заека, хем се чистят от старо оръжие, хем ония ба-лами са им задължени...и чакат някое парче украинска земя!

115

Анонимен

преди 1 година

Стана ясно защо американците си назначиха президент актьор в Украйна. За да гледа фатално към камерите когато по показват по цял свят как реве като убодено мече.

114

Анонимен

преди 1 година

Атакувайки фланговете те се опитаха да намалят натиска върху чуждестранните наемници в самия Артемовск. Въпреки напускането на няколко позиции, хватката на "музикантите" не отслабва, а напротив, само се стяга още повече.