58

Тревка

преди 1 година

След изборите, ще сте най много трети и Възраждане ще стане поне втори. Понеже сте умници ще оставите националистите да се издигнат може би до първо място. Тогава ще ви диктуват как да излизате от НАТО и ЕС!

57

ГЕРБ са в шок

преди 1 година

Даже топовете им замлъкнаха.Още нямат инструкции от Биков.

56

Анонимен

преди 1 година

Става точно така както иска мафията и москва.Поредни избори ,застой и конфронтация.В такава държава. те се чувстват най добре. Комунистите управляваха с ДБ но не искат с герб.Което си е виц. ДБ и ПП уж са за стабилност , пък не искат с герб .Като знаят че това означава избори??. Бойко стабилизира бг Но голямата му грешка беше че не елиминира руското влияние и олигархията свързана с това. Тъчеше на 2 стана и за това стигнахме до тук.

55

Анонимен

преди 1 година

Как да се направи правителство, като трябва да се вдигат данъци да се теглят десетки милиарди да се покрият кражбите на тройната коалициа шарлатани - мошеници ППДББСП!

54

Анонимен

преди 1 година

Изглежда свястна, но ще е и е трудно да състави правителство, еле правителство което да се задържи.

53

Анонимен

преди 1 година

До Женя При това е доста грозен трансджендър

52

Анонимен

преди 1 година

Вървим към поредица от избори. Щото са само едни и същи безродни изроgи всеки път.

51

Анонимен

преди 1 година

Бутат мнението на материала в обратна посока. Гешев е пионка, но никога не е бил подвластен на Борисов! Това стана ясно вчера! Използват го сега за да не се създаде правителство с нагласите на ГЕРБ_СДС и ПП_ДБ, парламентарна подкрепа на ДПС и евентуално ИТН! Както се видя БСП ритна подкрепата на евроатлантическите намерения! Вчера Гешев оплю всичките, без БСП! Толкова е прозрачно!

50

Я па ти..

преди 1 година

До И Десислава Атанасов 45 Каква жирафка бе ? Твоята крава да не е по хубава.Мария е много по хубава от Лена. На Кирето му светнаха очите. За малко да продаде партията на Мария. Не че вече е невъзможно , де.

49

Женя

преди 1 година

Това на снимката е трансджендър, мъж на женски хормони от доста време преди да стане известен и да заеме подготвяната за него длъжност. Това е MTF - man to female - жена с топки. Очевидно е. Не го ли виждате, хора? Ако се погледне внимателно ръката на "тоя", се разбира най-добре. Има така нареченият "hand digit ratio", който се явява вторичен полов белег. Когато безименният пръст е по-дълъг от показалеца, това е мъжка ръка. Ясно се вижда на видео с тоя дрансджендър.

48

До политическа мафия

преди 1 година

Добре ,че са ПП да разбират това политическо блато.ГЕРБ направо вони.

47

Анонимен

преди 1 година

До Лидерът на първата Лидерът на ГЕРБ навремето заедно с Цацаров, тогава гл.прокурор, си избра за гл.прокурор възпитаника на факултет ДС, в който учи 2 години, сетне преименован в "Национална полиция" - И.Гешев. Тогава Гешев беше н-к на СпП и практически ръководеше и СНС и АСНС на Г.Ушев, макар че тези сп.съдилища се водеха като отделно звено. Б.Б. да не се крие сега, че той измисли това спецзвено и Гешев почитателно го наричаше "шефе". ББ го пожертва и милиционерът-гл.прокурор ще му го върне.

46

Така е ..

преди 1 година

Така е . Е причината е пак желанието на ретроградни сили да свалят Гешев. Или Гешев или държавата. Хубава логика. Август месец сме на море. Не ни е да избори. Заявките за хотел са направени.

45

ВЕРВАЙТЕ ИМ

преди 1 година

как е проигран, жената знаете ли че е съпруга на велик политик от Дойчланд. НЕЩАТА СА РЕШЕНИ ОТДАВНА, ЗАТОВА И Е СИГУРНА И СДАВА ПОСТА В ЕВРОКОМИСИЯТА. Ще дойде тука да ни оправя, да се бори с корупцията, зарязва еврокомисарска заплата от десетки хиляди евро за премиерска от 5 хиляди лева... БОРБА С КОРУПЦИЯТА ЩЕ ИМА ЕЙЙЙ НЕ Е ШЕГА ТАЯ РАБОТА.

44

Чудо ли е

преди 1 година

Станало,не знам,но днес по телевизиите нямаше нито една калинка на ГЕРБ.

43

Политическа мафия

преди 1 година

От както вкараха Мадуровските машинки и Харвардските ПП станаха партия и бяха изритани от власта поради неккадърност , България няма редовно правителство.... и няма да има скоро . Прекратете тая политическа схема . Държавата да отпуска милиони за избори... партиите да се провалят в съставянето на правителство, после нови избори... още милиони отпуснати от бюджета ... нов провал... нови избори ... още милиони ... провал... избори... милиони... провали... избори... милиони ... провал...........

42

И Десислава Атанасов

преди 1 година

Е в кюпа.Тя е жената-политик (седяща до Жирафката),с която Гешев е говорил.

41

селянин

преди 1 година

какво правосъдие бре за колко дела се сещам къде годинасяа да не кажем ке минат петилетки докат накрая никой нищо не помни

40

Обективно

преди 1 година

Сбогом, ГЕРБ! В затвора - ХОСТЕСИ, простакеси, МУТРЕСИ и прочее политически от.ре.п.ки на ББ!

39

Бай Иван 2

преди 1 година

До 30: Отдавна няма пилот в самолета на българското правосъдие! Някои хора отдавна ларамират това и предупреждаваха че този самолет рано или късно ще катострофира , е случи се.Трябваше да се изпокарат шефовете на гл. пилот с него за да лъсне цялата истина.В момента самолета е на свободно падане .Парашути няма за всички и се хванаха за гушите да се спасяват смопоединично!