431

Стамат

преди 1 година

Гешев е толкова честен колкото и красив. Той е и толкова умен колкото е красив. Той е толкова почтен колкото и красив ! :D

430

Анонимен

преди 1 година

Възможно ли е Гешев да се превърне в българската версия на Никола Гратиери и Лаура Кьовеши взети в едно? Това че е нещо велико. Ако Гешев реши да го направи и смачка корумпираната мафия, заставам зад него. Зад всеки, който работи среяу корупцията и среьу мафиотите, политически, обществени или каквито и да са.

429

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 458 Законите и Конституцията казват че над Гешев е само Бог. Поне така е до сега.Никой не може да го пипне и така трябва да бъде. Стожер на държавността.

428

Анонимен

преди 1 година

Гешев си дойде от САЩ с инструкцията на кого да тури динената ***. Бутнат ли го, ще ги скъса от компримати. Днес само леко повдигна завесата. Трагедията ще е по - късно.

427

Питам

преди 1 година

За момент да се отклоним от Гешев и да попитаме Габриел, има ли само българско гражданство или НЕ. Да не се окаже в позицията на Кирето ?

426

Дора

преди 1 година

Направо не можех да повярвам, че е истина, като си скъса оставката по телевизията. Голяма драма.

425

орфи

преди 1 година

Toва,Гешевото се синтезира с две думи наглост и гьонсуратлък ,да не допринесеш с нищо и да не направиш нищо по-никое знаково дело и сам да си даваш положителна оценка тука вече отиваме към дебилност -трета дума и оценка за мандата на гл.прокурор!

424

Анонимен

преди 1 година

Гешев, само едно не усеща, че в момента нагледно демонстрира какво значи "Над мен е само Господ". Отстраняването може и да му се размине (малко вероятно), но съдебната реформа - не.

423

Анонимен

преди 1 година

Надявам се, че се е подготвил за такъв сценарий, иначе гори. Но едва ли, след като късно схвана какво се случва... Жалко за човека. Поне трябва да се постарае да нанесе максимални щети на задкулисието. Като ще си жертва поне да те запомнят.

422

Дора

преди 1 година

Политическото представление става все по-класно силен сценарий с неочаквани обрати, великолепни актьори, мога само да ръкопляскам и да изпратя виртуални цветя на Гешев (който е пич, та дрънка!). След кулминацията с късането на оставката чакаме да видим развръзката и да разберем кои са сценаристът и режисьорът.

421

Я па ти..

преди 1 година

До енигма 450 Ми къде да бъде ? При са-тана-та от Кремъл ли ?

420

Дон Балон

преди 1 година

Това са празни приказки, колко години ни занимаваха с пръскачките на Народното събрание, ако мине номера, все едно че е работил, какво е работил? На нас ни трябва главен прокурор, не ни трябва Робокоп

419

Анонимен

преди 1 година

Мафията,олигарсите,власт имащите,всички са те взели на рога,как ще се опазиш бре?

418

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да има гърмежи....?

417

Да допълня...

преди 1 година

До Gogo 437 И не само герберастията а и путинофилиятя.

416

Анонимен

преди 1 година

Кокво стана с изнесената от президентството квалифицирана информация към трета страна? В случая, Русия. Ами тази, която изнесе Лена Бориславова към руския агент Атанас Чобанов? Ами незаконното назначение на Кирил Петков, който излъга в декларацията за гражданство? Ами делото Бобокови? Подновените лични документи на Цветан Василев? Ами, незаконния арест на Борисов? Всичко е спряно от главна прокуратура. Защо?Сега може да го направи. Има една седмица.

415

енигма

преди 1 година

Отговора е:какво прави Гешев в САЩ.Там е ключа от бараката.

414

Анонимен

преди 1 година

Ме че Тиквата, не го направи прокурор, и не че не беше *** на ДПС и ГЕРБ, но браво, че се им се опълчени. Вече започвам да го харесвам за прокурор. Да видим до къде ще стигне тази мелодрама.

413

Анонимен

преди 1 година

Плешо трябваше да те хванат за тоопките,за да разбереш,че няма приятелство има само интереси,ами дано поне си се застраховал с компромати срещу господарите си с които поне да опазиш себе си и семейството си!

412

Анонимен

преди 1 година

Браво Гешев! Сега вкарай боко тиквата - предателя в панделата!