37

Анонимен

преди 1 година

***, почвайте за Гешев. Това с победата в Украйна се изтърка не ефективно. Сменяме темата!

36

Натовеца

преди 1 година

Като българи можем да се гордеем че сме трепали ,германци ,англичани ,кравари и прочие западна нацистка гмежжж и пак може кой знае историята се повтаря нанесли сме едно от най-унизителните поражения при Дойран 1917 не забравяйте никога смелили сме ги от лабут ,че влага им е държало дълго време ,въпреки че са спечелили войната в последвие !

35

Анонимен

преди 1 година

Казвам ви: с ваксер и уркопитек не се спори! Те сами млъкват. Що лаене лаеха по форумите тия ваксери.... Същата работа... Ту Украйна ту Гешев ту ваксини.... Те тия са си такива

34

Анонимен

преди 1 година

До 31 Ти си най-умния ,ама не си разбрал ,че хората пишат срещу такива неуки същества дето разбрал не разбрал пише измислици.Дори не си разбрал,че няма русофили,а само такива ,които не са съгласи да ги заливат с елементарна пропаганда.

33

Анонимен

преди 1 година

28 е доста зле..... Ми нали англосаксонците са били зад всичко? Как Ленин стигна от Цюрих до Русия с два вагона злато?!?

32

БАНко

преди 1 година

,,ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ " БОРЕЛ ПРЕДИ ДЕН : ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН АКО СПРЕМ ДОСТАВКАТА НА ОРЪЖИЕ ???!!! ТОВА Е ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ НАТООООООВЦИ !!!

31

Анонимен

преди 1 година

Факт ,че Русия печели и кримската война и руско-турската и Англия не е била съюзник,напротив била е с османската империя.Факт,ама някой не се образовал и пише ей така.Щото така са му казали.

30

(-_-)

преди 1 година

Ей как пък не разбрахте!? Няма бахмут вече.. Артьомовск се казва и толкова. Всички опити за настъпление са пресечени болезнено с много жертви. Жалко, че някой се опитва да каже на бялото черно.

29

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен 21 Така си беше. Руската 60-километрова колона го доказа. Всички са носили със себе си парадните униформи, за да гастролират в Киев след пабедата, но... нещо им се случи по пътя. Вместо хляб и сол, бяха посрещнати от украинците с дъжд от куршуми, оръдейни залпове и джавелини.

28

Анонимен

преди 1 година

До 21 Какви глупости пишеш бе ,кой срещу кого е клякал като в България е имало съпротива срещу Германия и срещу фашисткия режим и после българите се бият на страната на руснаците.А украинците не са смели ,а са им напълнили главите с глупости.А и много са принуждавани насила.Запада трепери ,защото не му изнася Русия да е силна държава и то не на целия запад,а на едни определени хора.

27

Факт

преди 1 година

Русия никога не е печелила война, в която Англия не и е била съюзник. В цялата история. Факт.

26

ЧАПАЕВ

преди 1 година

КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ГО ПРЕВЗЕМАТ? ВЕЧЕ ИМ ПИСНА! ЯВНО СЕ ГЪБАРКАТ С НАТО.

25

ПроСоТо

преди 1 година

До АнонимеН...много грешиш,драги!..Първо:-"***" никога не е имал намерение да ПРЕВЗЕМА Украйна!!!...За какво му е?..Просто целта на СВО беше да се възпре инвазията на ОТАН към границите на Русия..Това е!..А за милиардите..:-Наистина ли мислиш,че той или неговите съветници не са били наясно какво ще се случи с тях?..Много ги подценяваш !..Все пак "***" не е Митко от Пловдив..

24

1 тъпо краварофилче

преди 1 година

блеенето на сайта поражда недоумение.

23

БАНко

преди 1 година

,,ПОБЕДИТЕ" НА ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА БЯХА БЕЗ СРАЖЕНИЯ СЛЕД ИЗТЕГЛЯНЕ НА РУСИЯ ОТ КИЕВ , ХАРКОВ И ЗАПОРОЖИЕ !!! ДРУГОТО В ТАЗИ ВОЙНА Е ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ХЕРСОН, ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ ! ВЕЧЕ СА .....РУСИЯ !!!

22

1 просто русофилче

преди 1 година

тук проявява голям интерес към украинското контранастъпление. Явно в малката си празна кратунка няма други въпросителни...!

21

Анонимен

преди 1 година

Каква е разликата в украинския воин и българския воин? Украинският се сражава, българдския клекна пред червената армия и я пусна на своя земя, поставила държавата под руско владичество за десетилетия. От Зеленски се страхува не само Русия, но и западните мижитурки вземащи се насериозно за лидери.

20

Анонимен

преди 1 година

С *** и ваксерите не се спори.... Те сами млъкват по някое време!!!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Е те в тоя Бахмут руснаци ги разцепиха.Безмислена работа да продължават да го пазят.Бита карта от всякъде и американците им го казаха,но като клоуна си е клон,какво да направиш.Май някой беше казал,че падне ли Бахмут и зелето ще трябва да развява байрака,ама той май не иска без значение ,какво му струва.

18

Анонимен

преди 1 година

Само напред смели украинци. Напред в победоносен ход. Историята и времето ще запомнят подвига, който извършихте, безстрашието с което се изправихте срещу тази велика и смешна империя на тъмни времена. Където култура е да бъдеш пияна ***. И еднопосочно да налагаш и разпространяваш своята омраза. Да предаваш брат и сестра, да биеш жената си и да тормозиш децата си. Култура на антихристиянство и почитане на свастики. Обезличаване на човека. Руска интернационална култура, която е като европейската