11

ЦСКА София

преди 1 година

Друг е въпроса,че наличния състав на МВР е тотал щета в по-голямата си част и с такива пишман полицаи трудно може да очакваш много.

10

Анонимен

преди 1 година

България се е превърнала в жалка картинка след като темата с атентата срещу Гешев се развива на подобно ниско ниво. Следствието още не е приключило, а Дерменджиев, Киро, Асен и Бойко се счупиха да коментират какво се било случило. Жалка картинка. Докато следствието не е приключило, няма обвинителни актове в съда и няма присъда, всякакви обвинения за инсценировка са изключително недостойни.

9

Анонимен

преди 1 година

А кой е сценариста на сапункатa "БЯХ ТОЧЕН С ПАРИТЕ"?

8

Сводницата

преди 1 година

Подлага но донякьде

7

ВЪПРОС

преди 1 година

Харесвам работата на Министъра на МВР . Но едно изречение ме озадачи , явно е заблуден от подчинени . В София има само 2 000 полицаи , това е 1 полицаи на 1 000 човека , София е 2 000 000 . В същото време МВР България наброява 60 000 Полицаи , тоест падат се по 1 полицаи на 100 човека , България е 6 000 000 ?

6

Анонимна

преди 1 година

Те на Оскарите таз година не допуснаха Уил Смит и една сценаристка. Това ли основните заподозрени? Смях. Поне ще е готин сериал.

5

ЦСКА София

преди 1 година

Не съм сигурен,ама този човек ми се струва от най-качествените министри на вътрешните работи,които сме имали,а и има акъл в главата.Също така въобще не се притеснява да говори истината.Имаме нужда точно от такива хора на ръководните постове в държавата.

4

Реалист

преди 1 година

Закривайте я тази скапана държава. То се вижда, че никой и нищо не може да я оправи.

3

Анонимен

преди 1 година

Гешев каза, че ще арестува Путин и на следващия ден му спретнаха атентата. Всичко е режисирано.

2

Изнервен

преди 1 година

До 1. Сигурно нямаш завършен и 2 клас. Правописът ти е като на 30 годишен poм в 1 клас. А иначе, аман от невзрачни църввули като теб, които знаят как стоят нещата в цялата държава.

1

сигурно

преди 1 година

Това е самата истина , и боко иска да бъде подложен да детектор на лъжата , но като започне разпита ,детектора направо ще избухне !!