16

Анонимен

преди 1 година

Не говори така за България!!!! Единственото общо с нея е че ти и останалите депутати я ограбвате! Безсрамник ,слушах интервюто по радиото и на оня от Итн. Преди се мъкнеше небръснат и подстриган,сега рязко облече новото сако,смени прическата и вече е от елита

15

бай Ставри

преди 1 година

Този гологлавия със затворническата прическа по ще му отива РАИРАН КОСТЮМ и южна килия в СЦЗ с изложение към Витоша!!!Чий ГО крепи в Брюксел ???

14

BG

преди 1 година

Тоз болния си го приберете кадето трябва в Карлуково например

13

Анонимен

преди 1 година

Болни сме че търпяхме съссли толкова дълго.

12

Анонимен

преди 1 година

Сергей не изтъргува ли България на Москва.Всички са за Москва .А се плюят един друг.И Бойко 12 години

11

вънотбългария

преди 1 година

Докога?Няма ли от уважение кум многострадалния български народ ДСА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДАВАТЕ ТРИБУНА НА ТОЗ УМСТВЕН И ХОРМОНАЛЕН ХАЗАРСКИ СБЪРКАНЯК!Тоз е гласувал срещу България за Истанбулската конвенция заедно с женатамъж Елен Йончев!Тия от Позитано 20 ако искат утре да ги има,Корнела трябва да пита членовете си не е ли време да поискат хазарчето да напусне БСП и хазарското ционисткомасонско сборище в Брюксел!

10

BG

преди 1 година

Вечерта. Няма да ходя в Брюксел. Сутринта. А вече съм там. Кои е тои и гризка сиренце?

9

въй

преди 1 година

що бе серж , до като ти управляваше България здравия човек ли беше ?

8

Анонимен

преди 1 година

Защото България винаги се е управлявала от Москва.И Бойко Борисоф подари 3 милиарда на Путин.И направи услуга на Москва за да започне тя войната за Украйна.Всички да изменници и московски ме,керета.

7

А Вас Господине

преди 1 година

да Ви Приемама на Сериозно като Глусавахте Истанбулската Конвенция и НаСкоро и в Панорама буквално казахте, че Мъж с Пеенис си било Жена, ако се чувствал като такава - това ли Ви е Сериозното?! Друго като Казахте, че Имало Глобално Затопляне, а имаме най-студеният Май, откакто се води Статистика, т.е. от над 100 години - това ли Ви е Сериозното?!

6

Анонимен

преди 1 година

З това е прав.България наистина изглежда траги комично отстрани .Но Станишев да помисли къде иска да види България В прегръдките на Кремъл.Или наистина достоен член на Европа

5

Пешо Питанката

преди 1 година

Другари и другарки....може ли да ми определите ПОЛА на това нЯщо ??? Питам за един мой приятел от Анадола дето живо се интересува от такива екземпляри !!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Сталинишев, бегай да се целуваш с Местан. Той те чака на Орлов мост!

3

Анонимен

преди 1 година

Докато русофилите не напуснат България или докато не изчезне Русия България ще бъде болния човек на Европа.

2

мухльо

преди 1 година

Я не ми се прави на станиШЕФ !!!

1

Анонимен

преди 1 година

Този ПРЕДАТЕЛ гласува в Европейския съюз за насилствено въвеждане на Истанбулската конвенция, без ратификация от държавите-членки на Съюза.