147

СМЕХ!

преди 1 година

БОРЦИТЕ С МАФИЯТА ПП СЕ ПРЕГЪРНАХА С МАФИЯТА?

146

Анонимен

преди 1 година

Евро снажката е поредният фигурант на ЧЕКМЕДЖАН - на кого не му е ясно !Какво правителство уж ще прави и какви задачи и програми ще изпълнява ..та снажката въобще не е в час ...отговаряла от пчеличките- дооо супер компютрите в европата - ошлайфан камък - дет на всякъде и за всичко пасва - и цопва в българското полит- мафиотско блато..ЧЕКМЕДЖАН всичките му "назначения" са все от тоя род- дет НЕвдяват и НЕстават за позиция или пост- само да слушкат да подписват и подпечатват- и малко да папкат..

145

Анонимен

преди 1 година

вежте му нивото- на кирчо - дето е изкарал тримесечния курс в харвард впечатлен от една нищоправница - дето разтягаше локуми за цифровизация когато слугуваше на борисов - за една стотинка работа не свърши и я пратиха в европарламента - място за нищоправници дето изпълняват всякакви поръчки- горко на народа дето си позволи да го управлява - пардон да прилага техниките които ще и напищат от краваршингтон

144

БОЙКО Е ВЕЛИК!

преди 1 година

Я, КИРЕТО КЛЕКНА И СЕ НАДУ.И НА БОЙКО?

143

Цеко

преди 1 година

по-впечатляваща е от Лена, спор няма

142

Анонимен

преди 1 година

Кучетата на американското посолство се сдушиха.

141

Анонимен

преди 1 година

Парапето и е фърлил мерако. Ше и го тура у хитлериския мустак между кра чката.

140

Анонимен

преди 1 година

Do113 zarvulane ti kade zives be pomio tupa ot koj pestera islesna be smazkan muschmol

139

Анонимен

преди 1 година

Do 140 ti njmas pravo na mnenia tolkova minusa si nazykal obratno v Karlukovo

138

анонимен

преди 1 година

В този форум има повече съдии отколкото юридическия факултет е изкарал. Добре, че подобни персони не са в съдилищата да раздават присъди без доказателства и да пращат при някой си бай Ставри хора от ГЕРБ. Преди да видят сламката в окото на другия, да видят гредата в своето. Не , че смешници не е имало винаги, но тук се изявяват твърде из-ро-дени такива.

137

МНЕНИЕ

преди 1 година

Сго-Дих-МЕ-СЕ .Опасен Чар и МВР .

136

Ха-ха

преди 1 година

Баце им подава кукичката замаскирана с разни лакомства. Може и да пусне малко гювеч сега, ама след най-много година ще им бие шута и тогава шарлатаните я влязат, я не. Хитър е Мутрагеньо. Е и те не са хас будали, тая кондика им е ясна,търсят начин да минат метър, ама трудна работа.

135

Анонимен

преди 1 година

нищо няма да се обърка, екстра си е ей така без герп и пп в управлението. Правителство си има - и си работи. На мен ми е ехтра. Не ме интересува Украйна нито ЕС и некви ценности - няма такова нещо. Тия на хранилката нека се гърчят.

134

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КИРО ТОВА Е ПРАВИЛНОТО ЗА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКОТО ТОВА Е ПЪТЯТ ДЕЙСТВАЙТЕ

133

ЬЬЬ

преди 1 година

Единственият начин да се изпълнява и програмата на пп-дб е да подкрепят проекта за правителство на М.Габриел.В противен случай отиваме на нови,нови и все по- нови следващи избори,след които ситуацията ще е все същата или подобна на сегашната.Изходът е един-съвместно управление на първите две политически сили. Друго спасение за сега България няма,защото комунистите от бсп са против много европейски ценности,Украйна и еврозоната и ще се обърка всичко.

132

Анонимен

преди 1 година

Киро явно вече нито Линда нито Лена му дават щом се впечатлява от жираф с адамова ябълка.

131

Деса Общата

преди 1 година

в герб всички са баджанаци благодарение на деса общата.

130

Анонимен

преди 1 година

Тръгвайте си ГЕРБ, напуснете, махайте се. Трябва да ви вкарат по затворите. Все ще има за какво. В КПКОНПИ има много информация.

129

Анонимен

преди 1 година

ПП реално колко са управлявали? Като партиите на статуквото по села и градове си управляват в същия ритъм. Е, има един Зарко Димитров ли се казва, ви би дуспата на ГЕРБавите убитаци. Остава и само да свидетелства срещу вас.

128

Анонимен

преди 1 година

Изпразват ли ви се нощните шкафчета хотелиери от ГЕРБ и БСП? Все ще я карате на джоба на държавната и европейската хазна ли? Не сме съгласни.