8

Деса е изнервена

преди 1 година

Даже шофьорите от НСО не я успокоявали.Само повтаряла,"искам Киро,та Киро".

7

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са отвратителни хора. Как може в съвременната ни история да бъдем свидетели на толкова отвратителни и мизерни хора. Тези месеци продължаваха да плюят по ПП, и после очакват да седнат на една маса с тях? Вие ще седнете ли на една маса с човек, който е работил с всички средства срещу вас и ви е плюл, като все едно порой вали? Никога, нали! Защо постоянно приписват всичко на ПП. От тях нищо не зависи. ГЕРБ имат мнозинството на мултаците. Мнозинството на хартията. Какво ви пречи да управлявате?

6

Анонимен

преди 1 година

Това дали ще има дълъг живот на НС зависи от първата сила именно от гербавите!Да не се опитват да прехвърлят топката на тези които наричат шарлатани, на тези които свалиха от власт с подкрепата на ДПС, това поведение на гербавите е неадекватно.

5

Анонимен

преди 1 година

А ние се надяваме на дълъг живот без вас.Крайно време е.

4

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече ги натискате,толкова повече ще ви отказват.Знаем ви номерата и те ви ги знаят.Едва ли искат да си направят ритуално самоубийство.

3

Ами ДПС и БСП

преди 1 година

Също осигуряват дълъг живот на парламента?Да не би целта в и с ПП е просто да ги унищожите?Или драпате за парапета?

2

Атанасова,

преди 1 година

Нали бяха аматьори?Нали когато ги свалихте ,ги посрещнаха младите хора с аплодисменти,а вие победителите се измъкнахте като мокра връв през служебния вход?

1

Анонимен

преди 1 година

Още не сме видели да им целувате ръка.Но сме видели как целувате ръцете на Боко.Айде сега ваш ред е.