46

Анонимен

преди 1 година

после да не съм чул ,че ви е скъпо

45

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми колко ще искат родните мутряги по морето. Там кракът ми не стъпва! Отивам си в Гърция на спокойствие, както всяка година!

44

Анонимен

преди 1 година

Около 5лв. ама по-близо до 10...

43

Анонимен

преди 1 година

яжте пийте гаргамел плаща

42

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Разбира се, че ще са препълнени. Настаниха не легалните имигранти от Украйна на гювеч, после оле ле. Каквото сееш, това жънеш.

41

Леонид от 300

преди 1 година

До 56 Бегай бе комунистическа малякааа

40

Анонимен

преди 1 година

30 грама кафе на прах плюс 150-200 мл мляко - 5 лв. Добре е

39

turist

преди 1 година

вижте.. за турция разбирам. огромни хотели хубаво море обслужването им е неизмеримо с целите балкани, а и испания и тн. първа линия ок, но да припадам по гърция..а там си си сам персонал постоянно.. и едно време на къмпинг не съм си прислугвал толкова, а и да се прескачам с албанци, макета и сърбичаци по някакви села..мм не мерси. нашето море на хотел първа линия или турция това е истината.

38

Сагапо Еляс

преди 1 година

Обичаме те Гърция

37

Пешо

преди 1 година

Ако ще фрапето да е 20лв, не ми дреме, така или иначе пак ще отида на Гърция.

36

морски

преди 1 година

Да, за около 45 дни в Стария Несебър напр. места няма. Места няма и на паркинга, пак за толкова дни. Обаче за целия Сезон 23` персонал няма. Има балaми, които наеха обекти на висок наем, с надеждата да направят пачки... Това го виждам всяко лято, но наивните нямат край, идват нови и нови печалбари.

35

do 41

преди 1 година

там няма ли магазини, че ще си носищ бира. на ресторант ще ходищ, а пък бира от тук.

34

Пабло Ескобар

преди 1 година

До46 Да разбрах те ами виж са не ок положението и с билковия чай както го наричаш пръскат го с химия не е чист като в Амстердам хората си имат закони а ние мутри и монополи които се отчитат на жълтите павета.Човешкия живот в България не струва нищо.

33

Българин

преди 1 година

Само балъците ходят на бг морето. По-голяма мизерия няма. Пълна селяния!

32

ЙОРДАНОВ МС

преди 1 година

Боже каква новина, интересува ме билковия чай! Нещо по въпроса?

31

Teo

преди 1 година

Тия могат да ми ги разправят на дедовия. Влезте в букинг, например. В Кранево в началото на юли, хотелче с басейнче и със закуска за двама плюс дете за пет нощувки - 650 лв. Приемливо и без много търсене. Има и евтини базички за по 20-30 лева нощувка и са свободни. Какво да говорим за петзвездните, дето ти търсят по 400 лева на вечер!

30

Анонимен

преди 1 година

Места има колкото щеш, но нали все пак скритата платена реклама тря ва да звучи, все едно няма....

29

Петко

преди 1 година

Аз пък вече си резервирах вилата в Гърция, в края на юли, 6 нощувки-900 евро, хранене по ресторанти, осигурен паркинг, детска площадка, интернет, 4 човека + домашния любимец :) На 100 метра от плажа. Ако ми щъкне мога да си направя и барбекю, защото има такова на двора! Единственото нещо, което ще си нося е няколко стека бира :) Спокойствие и рахат :) Който иска да си ходи на Черноморието, въпрос на вкус, сигурно на някои им харесва там, но моето виждане за почивка е такова.

28

Анонимен

преди 1 година

Вие знаете ли какво е почивка? Едва ли в някой комплекс като Люлин и Младост в Слънчев бряг все не е останало нещичко. Как почивате в тоя град не ви знам.... Пробвайте някъде на по-спокойно в Бургас например.

27

Анонимен

преди 1 година

Нека да са пълни в слънчака, ние и без това не ходим там.