83

Анонимен

преди 1 година

Борисов изравни със земята пепейци и дебейци. Аре да ги видя сега как ще избягат от подкрепата на кабинета Габриел. Нещо повече... вече ще трябва да го направят от губеща позиция. Както се казва, шах и мат с пешката!

82

Анонимен

преди 1 година

Ленчето ревнува щото Кирчо може да хареса повече Гаргамела! :)) Тя е точно негов тип, но класи над Ленчето. Нормално е да ревнува и да плюе змии и гущери.

81

Анонимен

преди 1 година

Ленче, моме Ленче, като те видя и се сещам за Марк Твен: "По-добре човек да мълчи и останалите да се чудят дали не е ***, отколкото да отвори уста и да разсее всички съмнения"!

80

Сандо

преди 1 година

ама за парапета не се съмняваше нали!

79

ДГД ПП

преди 1 година

Ти коя беше?

78

Ганди

преди 1 година

Аз пък се опасявам , че много ми приличаш на Емили тротинетката ,преди да станеш жена си била мъж нали?

77

Анонимен

преди 1 година

тая не е добре

76

Lina

преди 1 година

Много е лошо, че няма самокритичност в ппдб ( а и не само там) , липсата на странична гледна точка много им вреди. Защото действията , а и бездействията ги представиха достатъчно. А тази леля си остана парапетна пеперуда с никакво правни познания. Което не е достатъчно. Освен за кИци. Нали обеща да не се излага, то вече е неудобно.

75

Анонимен

преди 1 година

До 84 - Ам ... аз съм за ГЕРБ и съм съгасен с Ленчето тук. ПП няма да се колаират с тях, така или иначе.

74

Анонимен

преди 1 година

.. събра им очите Габриел, сега тези канадски ливади и мутресите им потънаха в теории на конспирацията.

73

Наивен простак

преди 1 година

Не само Каскета а и всички *** да се измитат. Ще стане само когато народът каже, "Грабвайте телата" и камъни и дърве.....

72

Зозо

преди 1 година

Къде са Кирю и Асан? Какво правят? А сега де? :))))))))))))))))))))))))))))

71

Какво дилема

преди 1 година

Парапет или жираф??

70

Анонимен

преди 1 година

Проблемът за ПП изобщо не беше Гешев, а да си сложат "свой" човек за главен прокурор, кокто веднъж се изпусна Киро просто. Гешев бе доста толерантен към нарушителя на конституцията Кирил Петков, изнеслата секретна информация Лена Бориславова и сключилият корупционни сделки натъмно, Асен Василев, относно газа, батериите и др. Страх, че новият главен прокурор няма да бъде толкова толерантен, тресе ПП.

69

До 67

преди 1 година

Хубаво съчинение си написал другарю,но пилците се броят наесен!...А Магнитски нищо не може да нареди защото първо е починал преди 15 години и второ няма никакво отношение към нас,въпреки хвърлените милиони от Белград и Дубай към двама американски лобисти! Слаба ракия сте !!!

68

Е, имах си аз

преди 1 година

Е, имах си аз, да не се. Докога ще ни занимавате с хора с лабилна психика? Май наистина ще трябва да се мине през следващи избори и дано се отървем окончателно от тях. Това не се издържа.

67

Чичо Сам от Тексас

преди 1 година

Дръж се здраво за...... парапета, Ленче !

66

До Азимов

преди 1 година

Азимов, семплата не се досеща, тя така си ги пляка без да мисли много-много. Важното е в светлината на прожекторите да е, пък с какво - с каквото дойде, ако ще и парапет да е с неправилен ъгъл.

65

Анонимен

преди 1 година

Ленче , прекалено толерантна си , като им казващ , че се съмняваш за PR ходовете на ГЕрП - това и децата вече го разбраха ! Всъщност Мария Неделчева следва сляпо опорките на банкянския бабуин (ББ) и бавно и неусетно се превръща в негова маша и перачка на имидж .А от ББ - само тарикатлъци на дребно и котешки каваци , само и само да не квартирува при бай Ставри ...

64

Анонимен

преди 1 година

Абе не ви ли прави впечатление че докато "нашите" избраници се занимават с "политики" всичко около нас се разпада? Никой вече не говори за реалните проблеми. Никой не говори за реформи и как да направим системата по добра. Как да се възроди индустрията и селското стопанство.....как да се задържат младите хората в България. Вече няма абсолютна никаква стратегия в тая "държава". Никаква мисъл за бъдещето. Всичко се прави от днес за утре и каквото стане. И до кога така?