93

Анонимен

преди 1 година

Такива статии вече са жалки и смешни, дори и англоговорящите вече се отвращават за разлика от преди дето им вярваха.

92

Анонимен

преди 1 година

едно време ффашагите искаха да изчистят света от евреи, искаха чиста раса,сега искат да изчистят руснаците -за целта трябва да се демонизират.Нрод от над 140млн. души - сигурно всички са лоши щом казва "колективния" запад зер ще му вЕрваме

91

Бебо

преди 1 година

Забравих името на един дядка от Ес ло беше, или ЕК, дето го подкрепяха по подиумите, за да не падне, така се беше натаралянкал. А ,сетих се, Юнкер. Този дълъг пасквил е готова дисертация на тема Водка

90

Таня

преди 1 година

Колко тъжен човек. С всичките несгоди е нормално да се пропие.

89

Анонимен

преди 1 година

Тъпите ви твърдения имат обратен ефект!

88

-

преди 1 година

Русия е лоша, Сащ са добри - разбрахме как трябва да мислим! Но хората имат очи, имат глава, имат и информация ай стига с *** пропаганда че постигате точно обратен ефект!

87

Тайна

преди 1 година

Кмета на Торонто, го хванаха да пуши трева през работно време. Не знам каква мощ има тоз човек но след 5 години приеха закон за пушене на трева където си поискаш, за цяла Канада.... Тези хора с власт ...си правят каквото поискат. Да не забравяме че най големите алкохолни пъбове са в Лондон и Амстердам...!

86

Цццц

преди 1 година

Пропагандната машина не спи. Лош чичко Вова.

85

Анонимен

преди 1 година

Русия прави ракети с водка и опиянява украинците. Ето къде била тайната!

84

Анонимен

преди 1 година

Тук не става дума само за пропаганда а за пари от реклами от трафика

83

Анонимен

преди 1 година

Преди беше газа като оръжие сега водката, очаквам да обявят следващото че е въздуха. Някой въобще чете ли ги тези дълги чаршафи аз не.

82

Наблюдател

преди 1 година

Всеки ден излизат истини за първобитна блатная и диктаторският и режим. Нашите русогъ*золизници ги отричат и бързат да ги обяват за фейк и западна пропаганда. За тях единственната истина е в стъкмените новини по телеграм нацисткия таас.

81

БС

преди 1 година

До 113: Много си умен. И какво постигна с това? Можеш ли да спреш войната ?

80

Анонимен

преди 1 година

Статия за пиянството на един народ! Или за алкохолизма му..

79

Ром"с

преди 1 година

Всеки ден се пуска по 1-2 статии против Путин...Путин това,Путин онова ,Путин ...това говори ,че Запада е във войната срещу Русия в Украйна... Това е голямата игра на ....Х срещу непослушният Путин,който иска за своята държава добро и да се зачитат с нея на международната арена.(Той искаше в НАТО..ОТКАЗАХа му,той направи Олимпиадата в Сочи- шефовете-западняците не дойдоха на Олимпиада ,а изпратиха трансгендери,ЛЕСБИЙКИ ,хомики ..с една дума ЛГБТ..ТЕ ПОСТОЯНО го провокираха и Майдан направиха ТЕ.

78

БС

преди 1 година

И така, няма ли да чуя нещо по-умно???

77

Анонимен

преди 1 година

Дори пропагандата на Гьобелс беше на около 30% правдоподобна.

76

Маг Минчо

преди 1 година

Руски вертолет спуска кадировци над Бахмут.Пилотът - Айде скачайте! Кадировците - Спусни се по-ниско! Пилотът - Скачайте бе,няма да се спусна по-ниско от 20 метра! Кадировците - Защо на 20 метра бе,луд ли си да скачаме от толкова високо? Пилотът - Луд, не луд,на по-ниско не слизам,защото тези от "Вагнер" започват да се качват...

75

Българин

преди 1 година

Само един бърз тест да видя дали *** е цензурирано

74

Анонимен

преди 1 година

Замерят украинците с бутилки водка,нали им свършиха бомбите миналата година.Това е истината.Пият от сутринта,а украинците ги замерят с белО.Все пак по последни данни украинската мафия надмина италианската,да не забравяме,че и Брендо е там .