404

Анонимен

преди 1 година

Е това ли е неоспоримата велика личност? Тя е женена за чужденец, от години си се подвизава в чужбина и е на хранилка на европейски фондове. Добре, че си е спомнила пътя до България. Обаче тоя пилешки мозък как ще спасява България? Никак, просто много ще слушка СИК-аджията. Затова и е неподходяща.

403

Жиравски

преди 1 година

Голяма кариера на жена с скромно образование, но големи амбиции, както и шефа и.

402

Радослав

преди 1 година

До пияница мистик: а ти какво очакваш когато кандидата е една калинка? Я и виж биографията: учила бакалавър, магистър, после докторантура и от там директно в политиката чрез герб. Какво точно е постигнала? На 43 години, а няма 1 ден трудов стаж, 1 стотинка дънки не е внесла с пари които тя е изработила, а цял живот на държавна хранилка. Какво да очакваш от послушна калинка която си е проправяла път с вувузели? Тази ли ще управлява? Че тя сама не е способна обувките си да завърже!

401

Анонимен

преди 1 година

така е- зубрачка на опорки, представете си само колко пъти ще й се наложи да преповтори "европейски ценности" и "устойчиво". Тя Цецка Цачева като академик направо пред подобна куха....

400

Анонимен

преди 1 година

Коя е тая световнонеизвестната? Защо има толкова "българска" фамилия? Имахме цар-премиер, сега ще сме с жена-премиер. Ако ще е толкова свестна, колкото царя, горко й е на България. Впрочем, във всички случаи горко й се пише.

399

Анонимен

преди 1 година

тази е Мата Хари не се стърпяла да снима парите в чекмеджето защото е сребролщбка меркантилна жена

398

Един от народа

преди 1 година

Най-добре е за премиер Буци да посочи Мата Хари. С тия гаргамелки и други кукунделки няма да стане работата. Народът иска Мата Хари!

397

Хахаха

преди 1 година

До пияница мистик знаеме я много добре приятелче, но незнаем за 10 години на 30К Евро месечна заплата какво е свършила за родината си България, незнаем защото е НИЩО.Знаем Знаем.А такива като теб и те знаеят НАЛИ?

396

Анонимен

преди 1 година

На къде и да погледнеш все Корумпета Милионери - Нема ненакрали се !Всички са в Далавери и схеми за Крадене. Затова Народа Отвратен и Омерзен не гласува - Няма за кого !

395

ГЕРБоливуд-нов филм

преди 1 година

"Кюлче в чекмедже" === С Мария, но не Бакалова в главната роля.

394

Анонимен

преди 1 година

По-добре Цецка или магарето ,ала тая както я гледате мешунгерица ,а инак е мн удобна калинка - през фирмата на майка и внасят ваксините за ковид - Нема случайни неща !!!

393

Трагедия

преди 1 година

Боже, божее Българийо, с какво заслужи тази тежка участ да те управляват дребни душици и върху теб на далавери да се учат.

392

Анонимен

преди 1 година

Кандидатурата наистина е безспорна, едва ли някой ще си направи труда въобще да спори доколко е фикция или просто пешка,

391

Анонимен

преди 1 година

Ясно.Ще ядеме яйца от щастлива кокошка.

390

Радослав

преди 1 година

Да погледнем СВ-то на Мария Вувузел. Член на партия Х, избрана и изпратена в Европа чрез рейтинга на партия Х, там пристанала на франсе и изградила кариера през вувузели на "правилните хора". Сега същата партия Х иска да я инсталира за вожд на индианците. Общо взето цял живот вувузели за партийни назначения. Лични успехи и качества: Вувузела, правила Вувузели на правилните хора. Развитие: от селска Вувузела чак до Евровувузела.С това целият и живот се изчерпва!

389

Анонимен

преди 1 година

Една безлична калинка. Как тази жена стигна до ЕП, с какви качества не е ясно. ББ пак се нагажда според ЕС и не му пука какво искаме нив. Съгласна съм с Костадинов, че тя ще е Плевнелиев в женски вариант. Радев направи преврат и сега управлява безконтролно, но за съжаление няма алтернатива на ГЕРБ и трябва да се избира между по-малкото зло.

388

Анонимен

преди 1 година

Ясно. Пак ще залъгваме Брюксел какви големи европейци сме. Лошото е че Холандия и Австрия не се връзват.

387

Анонимен

преди 1 година

Мара Гаргамел става само за кметица на родното си село и за еврокомисар, разбира се. Длъжност от която нищо не зависи, особено, ако си от Източна Европа и още повече, ако си от България.

386

Радослав

преди 1 година

Мария Вувузел: Аз съм готова да поемА всички партийни членове за да съставим една химера която дружно да се труди за европейското бъдеще на членовете на партията майка. Искам да благодаря на Дон Тиквон, че покани мен, Вувузела, да поемА смело в ръце нещата и да изпълнявам в захлас всички задачи възложени ми от Дон Тиквон. Аз имам опита от поеманетО на трудни за оправяне неща, цялата ми кариера е изградена на поеманетО на ръководни постове, където с лостове и механизми сме постигнали върхове. Дуу

385

Иван

преди 1 година

С такъв "кандидат" е ясно, че Боко не иска правителство.