16

Lina

преди 1 година

Сигурно е от височката скорост ? Не е от алкохол и наркотици , разбрахме. Каквото - такова. Той се води жив , а за родителите му и тези на загиналите няма да говорим. Гледах нашата на момчето по нова - беше прав , първо трябва да променим себе си , но не се променяме. Всеки ден е война и има жертви.

15

Анонимен

преди 1 година

Нормално е нормален ще се прави на лут.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако майка ви е най-добрата жрица в любовта, а вие сте нейна дъщеря, не значи, че ще се прочуете със същото и ще имате клиенти за едната стара слава.С адвокатите е същото.

13

ПроСоТо

преди 1 година

Ейииииииии!...Ама как така ВСИЧКИ престъпници изведнъж получават амнезия за това,което са направили?...Ако аз съм обвинител,ще процедирам така:..-Ще го обвиня в много тежко престъпление,независимо дали го е извършил.."Изгубилия паметта си" веднага ще скочи :-"Това не е верно! Не съм извършил това!"....А аз ще му кажа:-Значи си спомняш,знаеш,че си виновен,престани да имитираш амнезия !...М/у другото,докато не се въведе така нареченото "Жури",или "Обществен съдник",няма НИКОГА да имаме правосъди

12

До номер 5

преди 1 година

Адриан ще говори това, което Марковски му каже. В повечето случаи, ще мълчи. Естествено, че вторият вариант.

11

Анонимен

преди 1 година

Това, че е карал с бясна скорост е допринесло за катастрофата, ако беше карал бавно щеше да може да реагира, а той е карал като на рали.

10

Анонимен

преди 1 година

Вече можеш да кажеш, че не помниш нищо и това те освобпждава от отговорност, добре, но да важи за всички.

9

Анонимен

преди 1 година

Очевидци обаче помнят, а има и два трупа, а това, че не помниш не те освобождава от отговорност. Всеки може да се престори, че не помни за да избегне справедливостта.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6. И аз съм от простолюдието, но не мога да си позволя такъв адвокат. Имат чуек на наш чуек. Така са навързани у нас нещата.

7

Анонимен

преди 1 година

Добро мумче и нищо не е ползувало и нищо не повни пущети го у къщи. Явно страда от удобна загуба на памет. Нелечимо е.

6

Анонимен

преди 1 година

1, Марковски се е научил от покойния си баща да си прави PR. Иначе въпросният Адриан е от люлинско работническо семейство. 2, Адриан Антонов се казва и е по-прocт от простосмъртните - момче от гетото. Цялото им поколение е калпаво, с редки изключения, които не са за живот в България. Слето нахлу в София и ни зарази с манталитета си.

5

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах- убиецът е казал на Марковски,че не помни нищо или Марковски е казал на убиеца да каже,че не помни нищо. Понеже съм по-склонен на втория вариант

4

Анонимен

преди 1 година

Амок!

3

Анонимен

преди 1 година

Калпазанин! Една 10-ка в панделата ще му се отрази припомнящо!

2

Ортодоксален наказат

преди 1 година

Тоя филм го гледахме! Имаше и един отвлечен, също без спомени! Нямате креативност, нещо ново трябва! Докато не му кажете името и фамилията, както на всички други простосмъртни улични герои, не ви вярвам!

1

Анонимен

преди 1 година

Какво го величаете този Марковски, какъв адвокат бил и как не работел със случайни?! Глупости.