192

Сата НАТО

преди 1 година

Половината вина е на полицаите, които са го погнали. Можеше просто да му запишат номера и да се обадят на другите патрулки. Абсолютно иддоийодски методи ползва полицията и нещата ще задълбават. За режима е изгодно да има повече такива случки, за да искат затягане на законите и ограничаване на свободите на хората. Сега крият, че са го гонили и версията със заслепяването като нищо ще мине.

191

7+

преди 1 година

Достойно в случая е, шофьорът да използва въже за себе си.

190

Анонимен

преди 1 година

В Просията камерите не са задължителни. Слагат ги масово, защото масово се правят инсценировки на инцидентти за изнудване на балъците и за източване на застрахователните компании.---------Точно така, изпревари ме. Особено популярен е номерът някой да се хвърли върху капака на преминаваща кола и да изнудва после шофьора за пари. Даже доста застрахователни компании ти искат задължително камера, за да ти направят застраховка, заради огромното количество измами.

189

God

преди 1 година

На кадрите от камерите по булеварда се вижда, че тоя *** летеше с доста над 100 км/ч. Ако е бил заслепен е редно да намали, а не да ускори колата.

188

странно

преди 1 година

Фаровете ли са го накарали да кара като на рали

187

Иван

преди 1 година

За пореден път няма да има възмездие. Единствения начин е бащата на убитото момче да раздададе сам правосъдие, което е абсурдно в една правова държава в ЕС. От подчинените на каскета не очаквайте нищо. Те Семерджиев ще пуснат (само изчакайте и ще видите), а какво остава за този убиец на 18 години.

186

Анонимен

преди 1 година

До 187..... В Просията камерите не са задължителни. Слагат ги масово, защото масово се правят инсценировки на инцидентти за изнудване на балъците и за източване на застрахователните компании.

185

Анонимен

преди 1 година

В Русия, на която някои жълтопавтни мозъци се подиграват, от десетилетия всяка кола задължително е снабдена с камери. ----- А знаеш ли защо? И не, далеч не е всяка.

184

Веско

преди 1 година

До Шофьор . . . И откъде сте сигурен за тази изсмукана хипотеза? Оня дето уби Милен Цветков две години доказват дали е бил в колата, а тука веднага друг виновен!

183

бай работник

преди 1 година

С такива трябва да се наказват от тълпата на място със закон!

182

Анонимен

преди 1 година

То е ясно,че институциите са не работещи и корумпирани,че държавността се е разпа днала. Направете поне минималното-сложете легнали полицаи на пешеходните. Поне тези джигити като се засилят по булевардите да летят по стълбовете и да се трепят сами,,а не да убиват невинни! Да видим как се кара със 130км като има на 100м легнал полицай!

181

Анонимен

преди 1 година

В Русия, на която някои жълтопавтни мозъци се подиграват, от десетилетия всяка кола задължително е снабдена с камери. У нас все още сме на фаза "дебат".

180

петърчо

преди 1 година

започна се от 12 океана вода да се носи и тук ще стане като при катастрофата причинена от Кристиян и Семерджиев и Жечко в Шумен.Ще потене в забрава делото. Бог да прости починалите. Това е трагедия!

179

Анонимен

преди 1 година

Приликата между България и Украйна е, че и двете са приключили като държави, но българите успяха и без война.

178

ТТ един от Пазарджик

преди 1 година

Срамувам се че този убиецозащитник е като баща си и защитава *** заслужаващи гарота.

177

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е колите да бъдат окончателно забранени. Първоначално в големите градове, след това навсякъде.

176

До сата

преди 1 година

Ако си вече на средата на пешеходната пътека - няма как да вдигнеш скорост и да бягаш. Колата просто те връхлита много бързо, ако кара със 100 км или повече. Имаше подобен случай в Пловдив преди години. Млад "експериментатор" уби 3 *** в такси, което е завивало и той го връхлетя с над 100км в час. Всички починаха, хем бяха в кола!

175

До обективен

преди 1 година

"обективния", след като проблемът е в теб и семейството ти - решавай си го, не ми обяснявай как всичките сме били виновни.

174

Ytt

преди 1 година

Гледах клипа и да ви кажа, може и със 100 км/ч да е карал или повече. Ако беше карал с 50 км/ч и да беше заслепен нямаше да има убийство.

173

Анонимен

преди 1 година

Предполагаме щот е бил заслепен е карал със 110 при ограничение 50.