238

Капитан Петко

преди 1 година

Руснаци! Идвайте към България, че простотията много се увеличи, а етническите българи гинат със скоростта на светлината!

237

Капитан Петко

преди 1 година

Пентагонът се скъсва от оргазми, че измират православни християни и че Европа е американска.

236

Анонимен

преди 1 година

Е какви имат с православието едни такива от Азов нацвъкани с нацистки татуировки като селска спирка с некролози,че не е много ясно

235

Анонимен

преди 1 година

До Алекс ,а ти не прочете ли ,че на Украйна та ти не и достигат войници . Марш в бандерията си .Тук си в чужда държава и не решаваш ти кой къде ще ходи нито кой какъв е.

234

СМЕХ...жесток

преди 1 година

ХА,ХА,ХААААААААА......"БАХМУТ---АМА УТРЕ"...!!!!!!..../Нов вариант на Киев--за 3-дни/

233

Капитан Петко

преди 1 година

Черкез от бандата на Кадиров съм,кефи ме да избивам православни

232

АнатемА

преди 1 година

Антихристът Путин втора година пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки с цялата си азиатска орда!Проклет да е!

231

До Зелен чорап

преди 1 година

Такива като теб им викат - неполезни и.доти. И да заработваш от тролене, пак няма да ти стигне.Русия не дава пари за да се спазват Божиите закони, виж ония дето са заложили на такива като теб, ще дават, ама до време. После като *** кърпа ще се отърват от теб. Все тая за останалите.

230

Алекс

преди 1 година

До Капитан Петко Не прочете ли статията,че в Русия има недостиг на работници? Стягай чемодана и заминавай за любимата ти Русия.Или викаш в ЕС пред клавиатурата е по-комфортно?

229

Капитан Петко

преди 1 година

Рамзане, като превземете Одеса се обадете. Чакам ви с малък отряд в делтата на Дунава. Предупредете Владимир и тръгвайте на юг. После заедно към българския парламент. Внимавай, има много купени българи,също и с промити мозъци. Трябва да се прочисти тази земя от влиянието на Пентагона.

228

Анонимен

преди 1 година

Че нали нямат ракети, от едни лопати толкова реване бива ли?

227

Анонимен

преди 1 година

До Капитан Петко,Ами няма нужда да ги викаме и ние сами може да се оправим ,ако искаме.До сега хората мълчаха,ама вече не става.

226

Капитан Петко

преди 1 година

Братя руси, идвайте да спасявате изстрадалата от простотия и ограбена България, че останаха повечето само роми, турци и толерасти.

225

Анонимен

преди 1 година

До 263 Каква Митрофанива,какви копейки виждаш бе .Някой длъжен ли е да ти търпи нахалството в чужда държава,как мислиш някой трябва да ти търпи глупостите,да ти дава оръжия и да те храни,щото ти имаш проблеми с руснаците.Ами имай си ги щом си си ги създал.

224

В,В,ПУТИН. Z,

преди 1 година

Русия,. Превзема,. Тотално. Украинската. Територия. Която. Е. Руска. И. Украинците. С. Руски. Паспорти. САЩ,. Няма. да е. Тяхната

223

Зелен чорап

преди 1 година

Митрофанова яко дава копейки на нашите предатели

222

Анонимен

преди 1 година

До 261 Това се нарича модел на поведение ,ама те не могат да го разберат.Нищо смислено обаче не могат да кажат. Говорят за икономиката без да разбират нищо от нея,говорят за военни действия ,а даже не са държали оръжие в ръка.Изобщо една необразована нация,която е вкарана в някакъв филм и са им промили мозъците и това е съвсем видно.Колкото по-необразовани са толкова по-лесно се промиват мозъци.

221

Анонимен

преди 1 година

Укрите както винаги, когато ядат пердах, или са загрижени за руските жертви, или дрънкат небивалици за разни дати. Защото няма какво друго да кажат. Даже ги няма дежурните: под контрол, ЗСУ трiмаэ оборону, наши захиснихи боют окупанта и пр. Когато те кютечат яко, в един момент млъкваш.

220

Анонимен

преди 1 година

Многопък знаете каква им е целта. Те ли ви казаха?

219

Анонимен

преди 1 година

Странджа, докато се намираш на лафче, бомбите и снарядите вече падат само върху последната останала украинска носна кърпичка Бахмут. Нали разбираш, че ако 1000 снаряда преди падаха върху цял град, сега падат всичките само в едно малко място. Какви русначета, какъв Киев.