70

Анонимен

преди 1 година

До 62 Ами то ясно Швейцария, че е яка. Ама ти НЕ СИ швейцаря?! Въпроса е че лятото минава и хазната чака пари. А тези пари отиват при пенсионери, държавни служители, магистрали и тн. Като няма туристи лятото ти ли ще пълниш хазната с твоите 20лв събота ?;):)) Или с празните приказки, какво е на вън. Да всички знаем, какво е на вън... ама на вън имат пари... ненса бивши соц разорени държави окрадени от оркитее. Твябат пари, а не приказките ти :))

69

Анонимен

преди 1 година

Защо чак от Индия?? Индийци си имаме колкото щеш тук в България.

68

Програмист

преди 1 година

Тия индийци ще изкарат едно лято, ще ги излъжат със заплатата и догодина и те няма да дойдат хахахах

67

Смях

преди 1 година

То индийците се юрнаха да идват в Бг . Не могат да отидат при тяхните империалисти в Британия да бачкат за ОСЕМ пъти повече ще идват да бачкат на бай ***

66

Анонимен

преди 1 година

До Барман 68. Сами си го нахакаха с влизането в ЕС без да ни питат. Сега народа може да ходи където си иска да работи а те ще си чакат индийците.

65

Ха,ха

преди 1 година

И сервитьорки от Бангладеш.

64

Анонимен

преди 1 година

Забележете само за кои позиции няма липса на кадри... За меринджеи, министри, политици, депутати... А рибата винаги се вмирисва от главата... А то какво се оказва? Рибата цялата вмирисана, ама само се говори за перите... Кога ще започнем да внасяме мениджъри, политици, депутати, министри отвън, за да се оправи България?

63

Барман

преди 1 година

Бг робовладелеца не е никакъв бизнесмен ! Иска само той да *** и печели а работниците да бачкат за афро заплати в евро стил . Няма вече такова нещо ! Гювеча свърши мъ-р-ши на БКП и ДС

62

Исторически парк

преди 1 година

Е тия 1 милион индийци в България кво ги правим...

61

Анонимен

преди 1 година

До 56 Първо научи разликата между оборот и печалба и после смятай шефа ,какво ти ендалю в крайна сметка ти си обикновен работник ,а не търсен специалист. Второ такива като теб пълно.. ами направи едно заведение и давай по 5к заплати :))) 10г вече чакам такива като теб и още никой не е успял да даде 5к заплати. Всичко останало е бля бляя

60

жив

преди 1 година

Мързеливите индийци даже няма да станат от чергата за парите плащани на барманите. Алчните ресторантьори ако плащат подобаващо ще имат излишък от работна ръка.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60. Скучните швейцарци са доста напред с матряла за разлика от нескучните алкохолизирани дрогирани купонджии на територията нали така ?

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59. Българският бензинсмен най-малко го интересува националния интерес. Даже едва ли знае какво е това нещо.

57

Анонимен

преди 1 година

Къде е оня глуппаакк Валерката, дето ходи да дърпа кабели в дискотеката.. и да обяснява ,какви богати туристи ще дойдат? :)) Алоо кретенн в Гърция по цял ден гледам партита и денем и нощем ... взеха ни и тая клиентела. А обществото му се върза на акъла.... ще ми ставал Швейцария:))) Клоун швейцаря се става първо с инфраструктура, а после с другото. Хората искат музика, алкохол и плажове.... а не смръдливии скучнии швейцарции

56

Анонимен

преди 1 година

Бизнесът трябва да работи за българския национален интерес. Всяка друга дейност е престъпна и трябва да се санкционира. Имаме лошият пример на САЩ и Западна Европа, където бизнесът е победил държавата и народа.

55

Анонимен

преди 1 година

До Барман. Значи си бил на минимална. Ако не и под нея като раделиш часовете.

54

Анонимен

преди 1 година

До Барман 56 добре дошли индийци

53

Барман

преди 1 година

Не им се плаща на тези работодатели! Работех в ресторант който правеше по 3-3.5 хиляди оборот на денонощие! Гърбехме се сутрин от 9 ,вечер до 1-2! С поедин почивен ден на въртящ график! Персонала бяхме с 3 човека по малко от необходимото и все пари нямаше според шефа! А надценката беше между 2 и4 ПЪТИ! И накрая заплата от 1200 до 1500 за 25 дена по 14,15 часа! Осигуровка минимална!

52

Анонимен

преди 1 година

До до 46. Ти плащаш ли за подобни хорариуми или си чакаш на готово ? Това е въпросът и тактиката за наемане на специалисти.

51

Анонимен

преди 1 година

Много бизнес взеха да правят. Даже излишен бизнес да правят и да внасят чужденци. Трябва да се сложат данъци европейски, по 60-70 процента, за да намалим тази свръхбизнес активност. Не ни е нужен бизнес, който ни носи проблеми и променя етническия състав и внася конкуренция от чужденци на българския трудов пазар. Това е паразитен, излишен бизнес, който вреди на държавата и народа.