32

И

преди 1 година

Много палячовци тука коментират без да са си показали носа навън 70 евро (7 часа по 10 евро колко са )не са много за италианците преди 15 години съм вземал по 6.50 евро на час за подобна работа това беше минимума тогава като работи семейството може да спести за къща не е купила къща в София нали такаА за това че става рано и приключва на обяд е точно така като почне в 7 и приключва в 1-1.30 на обяд обяснявам на онзи дето му куца математиката

31

Анонимен

преди 1 година

До Я па я..! Ч.у.кни на дърво, щото дойде ли чичо Путин няма да идеш да работиш или да учиш зад граница, защото просто ще затворят границите. Ако не вярваш, питай роднините си, които са над 50 г. Ще викаш "Ура!", ще изпълняваш планове, а детето ти ще пише за домашно съчинения, в които ще трябва да доказва колко зле се живее на Запад и колко сме цъфнали у нас.

30

Анонимен

преди 1 година

И кой италианец ще работи на къра за 60-65 Евро максимум на ден?

29

pb

преди 1 година

70евро *26 работни дни 1.82к евро / месец преди данък, някъде към 3к лв след. Какви къщи какви 5 лева?...

28

Сигурна работа

преди 1 година

И тука е така.Само ,че къщите са надуваеми!

27

Анонимен

преди 1 година

Това е реклама , търсят будали , Италия , Германия , Франция редовни си плащат за реклама на глобалистките медии , да хвалят живота на запад , колко хубаво било и колко било на час на ден..

26

Я па я..!

преди 1 година

Да се спре изтичането на работна ръка от България е мисия не възможна , ако ще и Путин да дойде с декретите.

25

Анонимен

преди 1 година

Получава 136 лева на ден.По 22 дена са 3000 лв.Като с тия пари си купува и храна.Живее като скот и спестявала за две къщи.Ако са по 30 хиляди лева може и да е спестила.

24

Анонимен

преди 1 година

Сега се връщам от картинг в Белчин и на завоя гешефтарников,гледам един приличащ на Митко чорапа,разпънал сергия и продава плетени тapлъцu с лика на топ йориста с одраскания фар. Явно и в България е добре за находчивите .

23

Анонимен

преди 1 година

Там мафията ще ви вземе за роб , ще спите в обор и накрая никакви пари няма да ви плати , ще се радвате ако ви освободят.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 Ама там трябва да станеш дървосекач или да отглеждаш ръж или картофи. Не, че е лошо, но условията са много по-тежки и мечоците редовно се разхождат по улиците на по-малките населени места, дажеи по дворовете влизат. Не са сензация като тук във Владая онзи ден.

21

леля чичо

преди 1 година

минута за реклама, ако беше така росен стойчев щеше да е първи там а не да пуска статии тука за 20 стинки

20

Анонимен

преди 1 година

До15 Малцинство,мнозинство няма значение,важното е,че жената с няколко годишен упорит труд и постоянство е успяла да свие свое гнездо!

19

Анонимен

преди 1 година

От онези по 1 Евро ли?

18

Да допълня...

преди 1 година

До пепи 5 От къща до къща има огромна разлика. По селата има къщи под 10 000 лева и никой не ти поглежда. Тази жена може да си купи 15 такива , ама за какво и са ?

17

Анонимен

преди 1 година

Тея дето правят някакви сметки и не им излизат, ами неправилно ги правите сметките. Познати отдавна работят 9 мес. в чужбина и после в България 3 мес. почиват. Няма да ви казвам как, но се печели. В България пари няма. Те хората няма да ходят ей така да работят.

16

гошето

преди 1 година

Сутрин в 6 и 30 ги взимат . Имаш път до там. После 7 часа - е няма ли почивка . Кой ще издържи 7 часа на полето . И излиза че работния им ден свърша около 15.00 . Най голямата жега в Италия и Испания. Мисля че бая неща се скриват . А и квартирата и транспорта май не са безплатни - има обяви у фейса . Пише - подсигурени. Ама не и платени . И каква е тая работна седмица от 48 часа .

15

Анонимен

преди 1 година

До Пепи _ Вероятно тази Христина е жена от малцинството и си е купила къщи в своята махала, родното си място. При това положение, може да спести за две къщи. Няма лошо, занимава се с нещо полезно и има резултат.

14

Анонимен

преди 1 година

Който иска да ходи , аз не мърдам , ако стане много лошо ще бягам в обратна посока към Сибир..

13

Учуден

преди 1 година

За какво са и две къщи?