78

Анонимен

преди 1 година

Борисов ?

77

Анонимен

преди 1 година

Не успяха партиите на престъпниците ПП - ДБ да му свалят цялата охрана. За сметка на това съдът го разрушиха и България отново е в ръцете на мутрите!

76

Анонимен

преди 1 година

Путин е сега ще идат да го арестуват!

75

Както с Иванчева

преди 1 година

Най-плашещо е добрият синхрон между институциите да повтарят измамата за този "атентат". Това само показва колко е завладяна власта в България от бандити.

74

гноморашковец

преди 1 година

Заподозрените са РР, КП, АВ, БР, АА, ХИ! Босът е ВБ!

73

Анонимен

преди 1 година

Престъпниците и копумпираните са във високите етажи на властта .... ТОВА ГО КАЗВАТ ОТ ЕК на ЕС , а не Бг-народ !!!

72

Анонимен

преди 1 година

В Италия какви са пораженията на професионалистите при атентати над магистрати , от 400 метра , на 1 000 метра !?

71

Аврелии 100 ГПРХР

преди 1 година

Дайте на хората хляб и зрелища и те ще понесат всичко, което им наложите!

70

Въпроса

преди 1 година

Правилният въпрос е: Отивал ли е Гешев на собствената си вила със семейството с кортеж на НСО?

69

Анонимен

преди 1 година

АХО-ИХО И ПОСЛЕ ТИХО!НАРОДЪТ Е КАЗАЛ ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ!!!НАКРАЯ ТОЗИ ЗЪЛ ТЕРОРИСТ,КОЙТО ИСКА ДА ЛИКВИДИРА ИВАН ГЕШЕВ, ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ИЗБЯГАЛ НЯКЪДЕ НА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ОСТРОВИ С ПРОМЕНЕНА САМОЛИЧНОСТ И ДЕЛОТО ДЪЛБОКО СЕ ЗАСЕКРЕТЯВА И МИСИРКИТЕ МЛЪКВАТ!

68

Анонимен

преди 1 година

На фона на атентатите / с действителни ПРОФЕСИОНАЛИСТИ / , от 300 / 2 000 метра всичко изкопано ... то наштЕ 0.40 м / 3 м ... !?!?!?

67

Анонимен

преди 1 година

Явно от Европа ни натискат за нередности с главния прокурор и съдебната реформа. Бандитите във власта решиха с тази жалка инсценировка да замазват положението. Толкова са жалки.

66

Политкоректен

преди 1 година

Нека да позная: сега с цялата строгост на закона ще се справите с политическите си противници? Както направихте с Иванчева?

65

До 56

преди 1 година

Пишеш я тая опорка през няколко коментара. И още 100 пъти да я повториш няма кой нормален да се върже. Мафиотите бяха във властта 12 години и здраво св окопаха. Този театър няма нужда да ни го играят. Мислят ни за абсолютни *** явно.

64

Анонимен

преди 1 година

Последно бронирания автомобил ли го е предпазил понеже е супер защитен, случйното ненавременно избухване ли го е предпазило или е бил уцелен но бронята го е предпазила или неточността на сачмите го е предпазила или не е бил уцелен и това го е предпазило или какво, че вече нищо не ви се разбира.

63

Анонимен

преди 1 година

Защо ВСИЧКИ се бъркат там където не им е работата , има си следствени органи , друг е въпросът че тези ''органи'' постоянно доказват , че са КАЛИНКИ , това се вижда от разследването на терористичният акт в Сарафово !

62

Анонимен

преди 1 година

Тия вече толкова се оплетоха в лъжи....Бомбата била правена да убива, ама не убила никого. Кратер 3 метра, който е просто черно петно в тревата. 4 метров пламък, а до него незасегнати дървета. Взривът преместил колата на охраната и няма даже ранени, ама добре, че гешефта бил в бронираната кола. Още нещо?

61

Анонимен

преди 1 година

Една партенка , и хоп , вдигаме парите , заплатите , охраната , ...и така 34г. , все едно и също , КОНСТАНТА !

60

Данчо Полицая

преди 1 година

Малко инфо от кухнята - заподоздреният е лично Владимир Владимирович. Яко му е набрал на Гешев откакто обяви, че ако дойде в България ще бъде арестуван. Тази шашка носи всички елементи на оперативната работа на ГРУ. Само че не са предвидили безсмъртния дрян и пътния банкет на Бойко, които ясно се вижда, че са непробиваеми и 3 килограма експлозив, който унищожава цял автобус (справка Сарафово) тук единствено разрошва няколко трвички и взривната вълна се абсорбира напълно от банкета и дръвчето.

59

Soli Invictus

преди 1 година

О, непобедимо слънце на Македония! Изгрей в Чалгария и денацифицирай тази варварска нацистка провинция на Македонската империя!