130

Анонимен

преди 1 година

В мрежата се появи списък от 78 агенти на ЦРУ и MI6, за които се твърди, че са работили в скандинавските страни. Съобщава се, че документът включва както настоящи, така и бивши членове на тайните служби. Освен това агенти са извършвали шпионска дейност както на територията на страните от НАТО - Дания, Норвегия и наскоро присъединилата се Финландия, така и в Швеция, чиято молба за членство в алианса все още не е одобрена. Тука как е,за един прЕател питам ?

129

Анонимен

преди 1 година

Не знам какви коли имало в киев ама редовно ползват метрото по сигнал. Всяка вечер има ъндърграунд дискотека. Весело е там, богато си живеят, кировци боковци и евро атлантически интриганти да заминават там при канадските си приятели - CBC News съобщи, че един от бойците е казал преди смъртта си, че условията на фронтовата линия са като в "месомелачка". 27-годишният Кайл Портър от Калгари (Албърта) и 21-годишният Коул Зеленко от Сейнт Катаринс (Онтарио)

128

Анонимен

преди 1 година

Жената си тръгва със шевните машини под ръка ни оставя телефона си в заложната къща с кепенците при заложничар другар на хората който им прави добрина и им дава пари после им продава вещите на безценица. Добро другарче е това. Хубава статия. Като дадем всичко на украйна и ние така ще станем прросяци защото имаме такива лихвари другари лихвари да българи.

127

Така е ..

преди 1 година

Сбогом Русия. Путин вероятно ще спечели специалната военна излагация , но загуби всичко ,което беше Русия преди войната.Вероятно си е мислил че като топли Европа , може да прави каквото си иска и всички че са замълчат както стана с Крим.ДА , ама НЕ.Този път не позна.

126

Анонимен

преди 1 година

Дедоларизацията на световната икономика продължава. Южна Корея и Индонезия постигнаха споразумение за използването на техните валути във взаимни финансови транзакции, а по-късно и в цялата търговия. Централните банки на тези страни са подписали съответно споразумение.На фона на хегемонията на долара, юанът, местните валути и златото продължават да растат. Дори съюзниците на САЩ продължават да предприемат различни мерки срещу неочаквани сценарии, които близкото бъдеще може да донесе.Ураа

125

Анонимен

преди 1 година

Питам ти сега с 18 ли ни занимаваш след като сме 180 цяла нощ коментари четеш но статии не четеш очевидно .

124

Питам

преди 1 година

До Анонимен 18 Ако Кристалина е казала това за долара , вече да е пенсионер у дома.Уж долара се печати без покритие , а става все по силен.Как става това ? Има икономически закони и няма изключение.

123

София

преди 1 година

Зелката и оня наглия с очилцата и прасешката физиономийка немат такива проблеми, значи всичко е наред. САЩ, ЕС и прочее благотворителни организации ще пращат помощи за населението.

122

Рептила прост

преди 1 година

в Кремъл в началото щеше да денацифицира и демилитаризира Украйна, а стана точно обратното... В последствие реши да заграби украинска територия както направи с Крим, но сега ще загуби всичко включително и жалкия си животец.

121

Анонимен

преди 1 година

До 182 - Парички да имаш, швфояе не ти трябват :)

120

К

преди 1 година

Като величаене Бандера и стреляте и избивате собствения си народ, ще страдате.

119

170/174

преди 1 година

Абе, народе! Вие сте тотално изпушили! Живеете от заплата на заолата и правите нерязумни харчове и нямате средства инвъзможност, да оцелеете и половин година при проблеми.

118

Анонимен

преди 1 година

Затова спестявания, инвестиции и разумни харчове. Познавам много народ, които са с 1800 лева доход, а имат телефон за 1200 лева! Кола за 16000 лева. Ремот в кухнята за 12000 лева. Бързат бързааат ... И все набутани с кредити. А ако бяха пестили и инвестирали, на 30 години, вечв щяха да имат малкомот малко пасивни доходи. И тепърва щяха да си подобрят живота.

117

Уф

преди 1 година

Добре, че у нас не е така!

116

Така е ..

преди 1 година

И всичко това благодарение на любимия ни Путин.Украинците се бият да запазят своето , а Путин да присвои чуждото.Това е истината.Всичко друго е ала , бала за наивници.

115

Анонимен

преди 1 година

"Преди войната жена ми отиваше в супермаркета да пазарува и всичко струваше 200 гривни, а сега в същият магазин оставя 400-500"" ---------------------------------------------- Улавяте ли разлика между цените в Украйна и в България?

114

170

преди 1 година

Защо има минус? Нима е лъба, това, което казвам?

113

до 165

преди 1 година

още не си се събудил, май - айде обратно в кревата!

112

Анонимен

преди 1 година

Затова е добре, човек да има диверсифицирано инвестиционно портфолио.

111

Факт

преди 1 година

100$милиарда са потънали в Украйна.