157

на 26.04 в ООН

преди 1 година

беше приета резолюция, която обяви РФ за агресор... Китай също гласува *ЗА*.... Толкова за "приятелството" между Мордор и китайците.... Ха-ха-ха!

156

Анонимен

преди 1 година

Основната цел е малкия. Ако си огледа костюма вече трябва да вижда червените точки които се движат по него

155

Приемам залози

преди 1 година

Според вас кое ще рухне първо - банковата система на САЩ или Украйна?

154

Невероятни тъпаци

преди 1 година

Украинската контраофанзива вече дава своите резултати - още една банка в САЩ изгърмя днес. Очаквайте други до края на седмицата.

153

Анонимен

преди 1 година

Явно това е някакъв нов вид война, в която предварително издаваш целите и силите си. Същата работа е, когато се биеш с някой , да му кажеш : сега ще те ударя с прав удар в носа .

152

Яс

преди 1 година

Контраофанзивата ще доведе единствено до разпадане на дриснарния и зеления непран потник. На путин не му е нужна украйна, но полша точи зъби. :) Запасете се с пуканки и гледайте дербито.

151

Адмирации

преди 1 година

Европа е държавите в нея са васали на САЩ! Кое не виждате? То Макрон го каза: Ние искаме да сме партньори с Америка, а не васали! Е ние кое не разбираме? Мислите, че Германия взима решения сама? Англия? Франция? Испания? Нидерландия? Глупости! Посолствата както и при нас, дават команди! Утре Украйна ще падне, Европа е следваща!

150

До 213

преди 1 година

Точно обратното! Русия ще яде такъв пердах, че на джуджетата - живите, естествено - ще им държи влага за 100 години. И надали ще има Рассия в будушче.

149

Анонимен

преди 1 година

А знаете ли какво ще направим с мypзитата съвсем скоро? )))

148

Адмирации

преди 1 година

За да има мир в Европа, трябва Русия да я прочисти! В Украйна е пълно с нацистки наемници от цяла Европа, включително и България! Това само допринася до покачване на конфликта и до неговото ескалиране! Русия има всичко оръжия днес, за да я няма Европа утре!

147

Дедовият Дявул

преди 1 година

Чичковите Червенорусоробчевчета кво риват, нали нямало вече укри? Спете спокойно, няма да има контра офанзива, това е просто краварска пропаганда. хехе

146

До 202

преди 1 година

Затова ли САЩ за в ужас Макрон ходи всяка седмица в Китай май ще сменя господарите ще напуска Нато пък може и Европейския съюз

145

Наблюдател

преди 1 година

Китай, Бразилия и Южна Африка са обявили официално русия за агресор пред ООН. На ва*тинките им е спукана работата.

144

Митко

преди 1 година

Смешни сте Украйна, няма такава държава,и няма да има.

143

Анонимен

преди 1 година

До Любопитен факт - Източник: честно уе брат

142

Зельо спи с пистолет

преди 1 година

Решителният украински удар ще бъде нанесен по наркомана Зеленски в Киев, това е единственият шанс на Украйна да живее в мир! Зельо усеща накъде отиват нещата и от 3 седмици ходи с пистолет навсякъде, дори в тоалетната, а нощем спи с пистолета под възглавницата, но това няма да го спаси от народния гняв на хората в Украйна.

141

Анонимен

преди 1 година

Решителният украински контраудар ще бъде нанесен по Москва.

140

До 195

преди 1 година

Не знаеш какви кратери се правят и как за 50 секунди 20 000 изчезват и това е най лекото

139

До 191

преди 1 година

Те долъра го детрониранират, вече 80г.!Това не може да се случи, ако ще и четвърта световна война да има!То само с приказки не става, трябва и икономика, а това на изток от Европа не го знаят как става! Лукса върти света а той е на Запад, всичко е много просто!

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 188Нищо не разбрах от написаното ти :)))