173

До 176

преди 1 година

Абсолютно съм съгласен. Масово гледам клипове на украинци, говорещи руски. Някъде срещнах данни за моблизираните по райони. От Киев и Лвов бяха между 2-3 хиляди от област. Повечето мобилизирани украинци са от източната част на страната. Не е по-различна ситуацията и в Русия, където в Москва гледат да не мобилизират много.. :) И едните и другите са маскари. Наяскъде и е така.

172

Анонимен

преди 1 година

Не е важно какво се е случило. Важното е какво пише в новия руски учебник за СВО в Украйна. Съвсем по Оруелски. ПС: защо гадната краварска Тесла ве?! Не можа ли таткото някоя връзка за новия супер-дупер Москвич да обади? Муахахаххаааа

171

Анонимен

преди 1 година

Военното обучение в кавички на децата е в 9 и 10 клас , пускат се филмчета за Българската Армия!Има по скоро патриотична насоченост, ако случайно някой го вълнува! Никой не прави войници и не вкарва никого във война освен Русия!

170

Хехе

преди 1 година

Най-смешен беше руски коментар,че нали Тесла-та била електричка и самоуправляваща се,та затова сама натрупала нарушения и глоби в Москва ,докато собственика бил мобилизиран:-))

169

До 175

преди 1 година

Това са пропагандни глупости, виж само кой ги говори! Костя, *** и Радеф! 100% комунисти и русофили!

168

Вервайте

преди 1 година

Пълен фейк нюз. По данни от Кремъл, всъщност синът на Писков е бил в разгара на боевете в Украйна - изстрелял 10000 артилерийска снаряда, поразил 5000 военни обекта и саморъчно изтеглил танка си от калта след като забуксувал. А в същото време синът на Лавров му подавал картечна лента От Лондон.

167

Анонимен

преди 1 година

Във всеки случай,не дърпат и влачат хората по улиците,както правят в Украйна ,да не си мислите,че тяхните деца ги пращат .Украинците изпращат само със руско самосъзнание .

166

Анонимен

преди 1 година

До164 А защо си мислиш,че не се разбира кой кого хвърля и никой не разбира за,какво става на въпрос.Това,че ти не разбираш нищо не означава,че и други не го разбират.Украинците го хвърлиха в тая месомелачка и според бившия съветник на Леонид Кучма Украйна скоро ще загуби на бойното поле цял един областен град като Житомир и това само,защото някой им напълни главите с глупости.Защо си мислиш,че хората от страни не го виждат по-добре.

165

Анонимен

преди 1 година

А кво ще правят нашите деца в 10 и 11 клас дето ще ги обучават 5 часа и после ще имат правно основание да ги пратят на източния фронт?!

164

***

преди 1 година

До АнонименЩото не са ***, затова няма привърженици на тези.

163

Анонимен

преди 1 година

А вас кво ви бърка тази работа?Имам чувството ,че живея в Русия и Украйна .Главният прокурор Иван Гешев в Киев, обсъжда разследванията за "военни престъпления" на руската армия в Украйна Главният прокурор Иван Гешев и Петко Петков, следовател от Националната следствена служба и председател на камарата на следователите в България, са на официални посещения в Молдова и Украйна, съобщиха от държавното обвинението

162

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са путинофили! Защо сред тях няма привърженици на Навални, на Ходорковски, на Гари Каспаров....? А само на Путин!?!

161

Анонимен

преди 1 година

жена му е карала както на румбата жената оня с ушите дето ни окраде бюджета

160

Украинец

преди 1 година

Човека е бил в градска отпуска. Какво толкова

159

Контраконтраразузнав

преди 1 година

Може да се е бил на страната на Украйна щом кара краварска кола...

158

Анонимен

преди 1 година

Русофилията е психична болест на българи с руско самосъзнание. Някои нямат такова но го правят цинично за пари, а повечето са си полезните едеоди. Поради отвращението от такива хора има и русофоби! Те не са американофили и не ходят с американски знамена, Америка е по скоро начин на живот и добри пари,ЕС не е държава а съюз в който се влиза ако искаш и така се и излиза, никой не те кара насила!

157

Анонимен

преди 1 година

Абе наистина ли вярвахте лче тва *** е ходило на война, беше изтъкел един клип как се съмнява да е мобилизан щото знайте кой е баща му

156

Анонимен

преди 1 година

Ех патриоти ..ех за родину..за путинуЕх как само мразят хамериканците, доларите , еврата и живота на запад...Що не кара китайския москвич..- защото не му разбира софтуера ли..Аман от пишман герои - пунта мара

155

Анонимен

преди 1 година

a сина на Байдън не ходи на война. Друса си се и се бара вкъщи.

154

Анонимен

преди 1 година

Кольо Песков се е метнал на баща си, измамник голям. Пък и изменник, кара вражеска американска марка коли. Пу пу!