64

Анонимен

преди 1 година

Путинската армия не била мотивирана, свършили тоалетните чинии в окупираните територии...

63

Анонимен

преди 1 година

Във войната между алкохолозираните болшевики и храбрият украински народ засега печелят украинците.

62

Талибан

преди 1 година

До 86.Ако беше превзел Киев за 3 дена всичко щеше да бъде по старому.Путин си мели укринска кайма,банките у обора и ЕУ гърмят една по една, плете си кошницата с Китай, Индия, Бразилия и т.н. Не му трябва да бърза за никъде.

61

Азовски Бандеровец

преди 1 година

Кой предполагаше че шепа разгащени украинки и един надруссан палляччо ще скъсат от бой ушшанката на пиянната мурддзиллка от блатнаята федерация?! Хорица, две неща да знаете от мен - от рускиня съпруга и от руснак войн не стават! Жена - да, но съпруга - не! Войник - да, но войн - не! Русия не е спечелила война през последните 100 години. Точка. И няма да спечели през идните 10000 години. Понимаешью, товориш русофильй?!!

60

до 86

преди 1 година

хаха, много вярно

59

Анонимен

преди 1 година

82 - СЪГЛАСЕН.

58

Матушка Россия

преди 1 година

Вече година втората военна сила в мире безаналогично се мъчи да превземе едно градче колкото Самоков, и две махали отгоре, на изтрел разстояние от руската граница. А пък планът беше на втория ден на специалната военна операция да зе забие российският флаг над киевската Рада и на четвъртия ден да щипят полякинките под полите на западната граница на украйна. И сега копаят окопи на руската граница и разполагат ПВО системи по покривите на Маскве. Рйоссийская трагедия без аналоге в мире.

57

Анонимен

преди 1 година

Не е сериозно втора година руската армия да се мотае --- Прав си по некаква причина "джуджето" не ще да ги изтребии ... той си знае... :) други на негово место щяха да изравнят окраина и да беха свършили до сега.

56

Анонимен

преди 1 година

73 - АБЕ КВИЧАХТЕ ЗА "БАЙРАКТАР" ЗА "ДЖАВЕЛИН" ЗА "ХАЙМАРС" НО ПУТИН ВИ ЗАДАВИ И МЛЪКНАХТЕ. ЩО ЛИ. СЕГА ПЪК "ЛЕОПАРД". ПУТИН ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ИМ ВИКА.? "ЗАГОТОВКИ" - АКО ПРОУМЯВАШ КАКВО Е ТОВА.

55

Анонимен

преди 1 година

до 74 Сталинград не беше под 2 годишна блокада. Бъркаш се с Ленинград който беше под блокада 2,5 години. Иначе битката за Сталинград трае 7 месеца , където накрая братушките правят обръч на 300 000-та войска на генерал Паулус. Сталин предлага на Хитлер да се предадат, Хитлер казва да се бият докрай и братушките ги запукват с катюшите. От 300 000 немски войници избити са 210 000, останалите ги навират по Гулаците на СССР, където само 30- 40 000 се връщат в Германия след войната освободени.

54

Пак ли го превзеха?

преди 1 година

Ако не беше смешно,щеше да е жалко.

53

Горд Българин

преди 1 година

Не е сериозно втора година руската армия да се мотае около Бахмут и да твърдиш,че е втората в Света.

52

Горд Българин

преди 1 година

Не сериозно е да владее 5 % от града и да казваш удържане града. Въпрос е на малко време сагата Бахмут да приключи.

51

Чудеса

преди 1 година

Шефа на Вагнер Пригожин публично каза,че загубите им са 30 000 ,но руските битове по българските вестници дрънкат за 200.

50

Анонимен

преди 1 година

Ще дойде време и на леопардите.За сега 20 Хаймърса ви помляха наглите руски муцуни.

49

Горд Българин

преди 1 година

В Бахмут загинаха много руски башибозук. Ако четете внимателно ще видите , че самите руснаци го признават. От една бригада 27 човека остави само 3-4 човека. Сами смятате какви колосални загуби имат.

48

Алекс

преди 1 година

До Зе В Русия е премахнато само на хартия.По мислене и манталитет руснаците все още са си крепостни.По време на Виетнамската война в САЩ избухва мощно антивоенно движение и президентът е принуден да върне армията в САЩ.Да си чул за протести в Русия след колосалните жертви в Украйна? Няма,крепостни.

47

Анонимен

преди 1 година

до 68 Що лъжеш като римлянин ве...преди месеци руснаците се изтеглиха от Херсон, а укрите стоят на брега и не смеят преминат на отсрещния бряг на реката.

46

noFreeman

преди 1 година

ами той от месеци е превзет, само че тука друго пеят... имаме роднини там...

45

Горд Българин

преди 1 година

В Бахмут загинаха много украинци. Ако четете внимателно ще видите , че самите украинци го признават. От една бригада 27 човека остави само 3-4 човека. Сами смятате какви колосални загуби имат.