93

пипи

преди 16 години

Бобчо, още от самото начало личеше, че искаш да си поиграеш с голото ге.йче и накрая си призна, че би искал да си държите топ.ките. И от къде съдиш, че мъжкарите са само "въздух под налягане" това не разбрах?

92

бай Манол

преди 16 години

Я,наш Карамфил.Па аз него съм го трескал бе ора.То не моа се удържа лапето та затова е клекнало и се е подпрело с петица у г.ъзо.

91

Bob

преди 16 години

Е, не е някой "мъжкар", ама трябва ли да бъде? Щото пък повечето от "мъжкарите" са само въздух под налягане... Нищо особено... :))) А тва си е нормално момче - футболист и певец... И пак, ако го срещна определено бих си поиграл с него на... дръж ми топките... ха-ха... :)))

90

преди 16 години

охх, дечица, нищо не разбирате! ами тоя бранш си е , пеенето е между другото. така е при певиците, защо не и при певците! с тази хомоеротична фотосесия нашите VIF's (Very Important Fag's) ще го глътнат Карамфилчо като топъл хляб. И изведнъж ще почнат да валят клипове, албуми, участия... колко и докога зависи от това, на кого на а ще се друса младежа.

89

преди 16 години

Той е любовник на ЗЛАТИНА САВОВА, 29-годишна дебелана, върла фенка на Слави и тя пише във всеки форум постоянно за него. И тук е писала под псевдонимите Ати, ati, ati25, ati29, ati39, atasa, zlatina.

88

Flo

преди 16 години

Не знам кой какво харесва, но за мен такъв "гол ***", както вече го нарече някой, не е мъж! И второ: чудесен начин да се рекламира родния ФОЛКЛОР! Просто нямам думи...

87

ani

преди 16 години

Гади ми се....Тоя да не е гей?

86

преди 16 години

Боб,а ти случайно да си падаш по голи охлюви?Тоя Карамфил ако пусне малко косица и го видя отзад след третата ракия мога да го "тресна".

85

пипи

преди 16 години

Е, не си падам по космати тип мутра, харесвам нормалното мъжко /мъжкарско/ излъчване и сек.са.пил, а не с изкубани вежди и епилирано тяло като стерилен гей, на какъвто ми прилича това момче.

84

Bob

преди 16 години

Пипи, а ти по косморляци ли си падаш??? Кво му е на момчето? Нормален секси пич... Ммм... :))

83

пипи

преди 16 години

Не съм чела другите коментари, не от неуважение към вас, а защото нямам достатъчно време, но пък поредната фолк новина ме провокира да напиша нещо. Това момче никога нито съм го чувала, нито виждала, може да е секс икона в родното село, в това няма нищо лошо. Само изках да кажа, че момченцето ми прилича на обезкосмен пубе.ртет и изобщо няма мъжко излъчване. Нямам нищо против него и му желая успех по пътя към славата и борбата със силиконовите кукли. Сигурно ще има такива, които ще го оценят, но аз със сигурност няма да съм от тях, защото той не предизвиква никакви други асоциации в мен, освен смях.

82

Dara

преди 16 години

Да бе, младите момичета щели да се впечатлят от "Мома седи"...Тях ги интересува в какво седи момата- Порше, Ферари, Мерцедес, БМВ. А най- вече ги интересува, интересува още занимава, на кой ... ъ-ъ-ъ кол е трябвало да седне преди да го получи.

81

преди 16 години

Като гледам Карамфилчо,ми се струва че бай Танас го е прекарал през банцига.

80

преди 16 години

Извинявам се за въпроса, но какво общо има Пирин Фолк с чалгата ? Да сте чували за българска народна музика ?

79

преди 16 години

"Карамфил Божиков е новата звезда в българската народна музика. Той ще се представи на фестивала Пирин Фолк за трети път. Напоследък обаче певецът е зает с химн за Димитър Бербатов. Парчето носи гръмкото заглавие Бербо е Бог и вече е почти готово. Преди конкурса в Сандански Карамфил ще си направи фотосесия. Но не каква да е, а гола. Няма майтап. Изпълнителят на тежки македонски песни ще позира само по топка и бутонки! И това, ако не е предпоставка за успех... "

78

преди 16 години

http:// .slava.bg/news/4903.html

77

Златина

преди 16 години

http:// .slava.bg/news/4903.html - момчето пее фолклор, не попфолк.

76

преди 16 години

Мименце,душко не знаех че вие жените се оглеждат за гейове на които казват "мъже".И какво хубаво намираш в краката на Карамфил (б.*** името)?Да си мъж да се заглеждаш а ти?Абе ти да не си мъж?

75

GEJ

преди 16 години

Skoro shte stanem poveche ot Vas i togava shte vidite koi sa obratni

74

Мимето

преди 16 години

Браво на тояа момче,съблякло се е и зглежда супер.На всички завистници ще кажа,ако им стиска ако им ат хубави крака да се съблекат и те,а не скрити зад анонимноста да лепят етикети,че бил гей или подобни простотии.И децата знаят вече, че в Бг гейовете са повече от истинските мъже,така че незнам защо мислите,че е обида.А ние жените,затова се оглеждаме и търсим истински мъже /в пълния смисъл на думата/а не харесваме ***..вци, дето нито акъла им е на място, нито са добре материално,нито са кой знае какво в сесксуално отношение,а са се хванали за родителите си и ги цуцат докато старите не клекнат.Мерси от такъв мъж, аз по добре стара мома да остана, отколкото да се грижа за неудачник.Така, че не обиждайте момчето, има тяло, стискало му е да се покаже и съблече да види женската аудитория нещо хубаво.Браво на него!!!