176

$$$$€€€€

преди 1 година

Това го разбрахме. Сега е редно да напишете за зверствата на СБУ спрямо руските военнопленници. Тук обаче трябва да се и спомене за разстрелите на ранените руски пленени войници.Самите чужденци които служат в ВСУ показваха интересни клипчета.Това се извършва със знанието на Зеленски.Може и да напишете за Азов които разстрелва всички тези които се опитват да избягат от тази месомелачка и са без желанието да защитават интересите на Бандеровците,фашистите тази политическа клика която прави милиони.

175

Анонимен

преди 1 година

Е,друго си е в американски плен -ядене,пиене на корем,всеки ден ти водят мацки за осем..еняване.Абе,рай.За справка -Гуантанамо!

174

Анонимен

преди 1 година

Бил е болен от ковид 23. Като ги гледам тези на снимката и цигари имат. Кой им ги дава? Кики ли им ги пуща?

173

Спас

преди 1 година

Направо мечтая да изкарам малко плен при руснаците, НО ПОСЛЕ В ОКРАЙНА ЩЕ СЪМ В РАЯ И ОТНОВО НА ФРОНТА!!! ОБОЖАВАМ ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ!!!......най- правдиви са!😭😭😭 Му ХАААААААААА

172

Анонимен

преди 1 година

Войната е бизнес, едни са на футболни терени, други на бойно поле, но на Меси и Ронално ще им трябват (километрични памперси).

171

Анонимен

преди 1 година

Путин физиономията си смени даже и двойници си народи само да не е обикновен руснак на каша и картоф и украйнска тоалетна втора употреба.

170

191 дивергент

преди 1 година

Ти трябва да си някво животно, щом разсъждаваш това. Ние сме хора дори когато воюваме. Има си международни правила що се отнася до военнопленниците и нормалните нации ги спазват.

169

Анонимен

преди 1 година

Солженицин го е описал в ГУЛАГ - отива при политкомисар и го описва като човек уморен от убийства.(нито добър, нито лош, абе никакъв), вече бяха уморени от убийства.

168

Дивергент

преди 1 година

Това да не е пет звезден хотел? Да не са на курорт? Да благодарят, че са живи. Който много плямпа, го връщат в Украйна и пак на фронта. Затова като дойде време за размяна всеки се дърпа. Защото тук поне каша има и бомби няма, а за Зеленски им е през оная работа.

167

Мнй

преди 1 година

До Анони *** ,много *** и още по ***! Те това си ти

166

Анонимен

преди 1 година

Ами тия хубаво че са оживели,те руснаците са и човекоядци!

165

Анонимен

преди 1 година

Обаче попаднах на един много смешен клип. Украинци попаднали в руски плен и ги разквартирували в бивш затвор на територията на Донбас, па ги карат да пеят руския химн. Това се записва отвън. Ония си дерат гърлата фалшиво с пълна сила. Аз не мога да пея, но имам много чувствителен слух. Гледаш как сградата се тресе от старателни украинци, които обожават руския химн. Е, това е мъчение, но само за случайните наблюдатели.

164

Анонимен

преди 1 година

Аман от спуснати централно фейкове!

163

Дядо Соци

преди 1 година

А пленените руснаци в хотели ли ги настаняват ? На война , като на война. Цялата човешка мер-зав-щина изплува от горе.

162

Офффф

преди 1 година

Не казахте как е живота в украински плен. Баклава само

161

Греда

преди 1 година

Чета и рева.Бива ли тези руснаци да са толкова жестоки към усраинците.Вместо да им прострелян краката и ръцете и да ги направят инвалиди, или направо да ги убият, както правят усраинците, те хранят пленниците и даже вода им давали?*** защо направо не им пуснахте по един куршум ВГЗ-О....

160

БТА архиви

преди 1 година

До СДГ ... малко по-леко с лакейските напъни към новите ти западни господари. Предишните ти руски господари все още помнят как преди 10 ноември си им лиззал раболепно ниската част на гърба . Направо е впечатляващо как в България 3 МИЛИОНА послушни доносници на ДС изведнъж станаха послушни сороски слуги . И как 2 милиона комуниста за една нощ се превърнаха в капиталисти . България е земя на чудесата .

159

Талибан

преди 1 година

Тва е за да ти доде акъла у тиквата и да не та пленят пак.Щото саде 5000 нацита са се върнали у Швабия от 91000 при Сталинград.

158

Война е ....

преди 1 година

Едната страна блокира медиите на другата за да и е по-успешна пропагандата да хвали своите победи и да омаловажава противниковите... Друата страна прави същото ..... И ДВЕТЕ СТРАНИ СИ ВОЮВАТ КАКТО СИ ИСКАТ.ВСЯКА ТЯХНА ГРЕШКА ИЛИ ЖЕСТОКОСТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБЯСНЕНА КАТО ДЕЗИНФОРМАЦИЯ НА ПРОТИВНИКА. . Колкото по-геройски показва своите действия и колкото по-жестоки и безчовечни противниковите ТОЛКОВА ПО-ЛЕСНО НАМИРА БААЛЪЦИ ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО ЗА ПУШЕЧНО МЕСО . Война е ....

157

Анонимен

преди 1 година

Да се благодарят че са живи, не може да убиваш хора и да очакваш хуманно отношение. На война или не убийството е грях, още помня "Тримата от Запаса" дето единият беше толкова религиозен че отказваше да носи пушка и да убива. Така трябва да е всеки християнин.