25

ГАДОРЯН

преди 1 година

Значи истината е следната. Няма как по малка страна да победи по голяма. По простата причина че първа ще изчерпи човешкия си ресурс.Елементарна логика.

24

Анонимен

преди 1 година

80% превзели. Отново. Муахахахааа Ето ви една новина от тука от преди 10 дни: https://dnes.bg/voinata-v-ukraina/2023/04/12/prigojin-vagner-kontrolira-80-ot-grad-bahmut.566271

23

Анонимен

преди 1 година

Евала братушки отне ви само 9 месеца да вземете 80% от едно село. Нищо чудно, че ви отне 500 години да ни освободите.

22

Бай Гинко билобата

преди 1 година

Ами айде де , таз котнраофанзива я чакаме рече година и кусур !

21

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Много има да очаква този генерал. Пушечното месо ще свърши далеч преди Руснаците да започнат да губят войната. Това че Русия губи е просто Ройтерската гледна точка, която умело ни се натрапва. Този път обаче сте забравили да назовете източника на информация. Съмнявам се генералът да е говорил лично с вас.

20

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да се откаже, докато не освободи всички руски територии, откраднати от Украйна с помощта на Запада. В Донбас винаги са живеели руснаци. От векове.

19

ЧЕРВЕН КАСКЕТ

преди 1 година

АКО НЕ БЕШЕ ТОЗ ПРОКЛЕТ БАХМУТ,ВЕЧЕ ДА СМЕ НАГАЗИЛИ В ЛАМАША,РИЙШ

18

Анонимен

преди 1 година

Най мощната армия в Европа и околностите за последните 20 години Украйна с подръжка на американците са една година от 800 000 хиляди сега извън строя и не на земята за 500 000 фактически вече Украйна е на ръба на края си като армия

17

Анонимен

преди 1 година

Ясно е , че Русия ще си върне територии, които е решила , че са нейни. Защо обърнаха света с хастара навън тези полуграмотни лидери на ЕС. Защо трябваше да страдаме всички ние заради Украйна, съвсем няма обяснение. Сащ си разиграва кончето /ЕС / както и където му е удобно, кончето подскача, цвили , раздава ритници тук, там, но ще не ще, върви под камшика на Американците. Погубиха Европа, превърнаха я в ***, изтривалка на американски интереси.

16

Успех на нападнатите

преди 1 година

Всеки да си представи, че изведнъж в апартамента му нахлуват 10 цветнокожи въоръжени с кирки и мотики.... Копейки, и това ще стане с вас и родителите ви, щом сте на страната на агресора,койтл никога не е мислил доброто на България..

15

Анонимен

преди 1 година

Да живееш в САЩ и да ревеш за Русия -диагнозата е шизофрения.

14

Public enemies

преди 1 година

Не особено смислена статия, 80 % от града е превзет от руснаците, според украинците положението е под контрол, може и авторът на статията да не я е превзел хубаво.

13

АнонимеН

преди 1 година

НЕ Е ВЯРНО! ПРИГОВНОЖИН КАЗА, ЧЕ БАХМУТ Е ВЕЧЕ ПРЕВЗЕТ НА 80.165%

12

абе

преди 1 година

80%...някой очаквал ли е друго, освен една каруца дрогирани другари!

11

Супер

преди 1 година

Руските войски бият фашагите по целият фронт.

10

Анонимен

преди 1 година

Бахмут ще стане руски когато изплува крайцера Москва. Всеки ден Пирожката губи там по около 300 наемници.

9

Зозо

преди 1 година

Евгени /Бахмута/ Пригожин нали вече се похвали 156 пъти, че е превзел града :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) И да контрата наближава, ама ще е в южна посока Крим. Ще хвърчат yшaнkи, чaлми, дръпнати азиатски очи :)))))))))))))))))))))))))))

8

очаква се значи

преди 1 година

нали са го пришпорили наркоанчето: "...нов Майдан в Украйна, този път срещу Зеленски"

7

Анонимен

преди 1 година

Понеже, някой като гледа напълните на мyрзилките, може да реши че Бахмут е колкото Лос Анджелис, нека да поясним че става въпрос за градче с размерите на Перник! При нормални обстоятелства, с кола, минаваш Перник за максимум 20 минути...

6

Анонимен

преди 1 година

Очаква се значи.