117

Не е ли ясно?

преди 1 година

До До 122: Да в Британие е Асандж, кой казва че не е. Но не е на свобода, а е в затвора. И за какво? Какви британски закони е нарушил?

116

За по учените

преди 1 година

Никой не е казал че Асандж е в САЩ а тормозен от тях! Освен това явно според по дло гите от ФАЩ той е даже на свобода. Само Дневални Ви е проблема.

115

Анонимен

преди 1 година

Гл1сто Грозев, чиято единствена цел е да обслужи на 100% интересите на САЩ и да разкъса отношенията между България и Русия веднъж и завинаги. Неслучайно ж1вотното присъстваше на Оскарите и му дадоха огромна гласност, неслучайно точно българин, а не румънец, поляк, украинец, или прибалтиец. Просто защото българите имаме добро отношение към руснаците. P.S. Христо, отсега ти казвам, братленце, няма да ти се получи.

114

Слава на Тейшейра

преди 1 година

Да е жив и здрав Тейшейра. Арестуваха го по фланелка и с червени шорти, но благодарение на него сега знаем повече. Свобода на словото - даже е записано в конституцията на САЩ.

113

Василев

преди 1 година

С Русия е само Беларус, даже и сърбите дават оръжие на руснаците!Това стана ясно от изтеклата секретна информация!!!А някой знае ли как е създадена Беларус, без един руснак , в страната живеят поляци,украинци,и от балтийските народи!Следващата страна след Украйна, която ще иска да се отскубне от руското зловредно влияние ще бъде Беларус!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

112

Анонимен

преди 1 година

Руските тролчета винаги отговарят с а вие защо биете не грите. Ама говорете по темата ако СаЩ са лоши за Асандж значи и Русия е лоша заради Навални

111

До 122

преди 1 година

Асандж е в Британия, бе, неук

110

Какво следва

преди 1 година

Бившият помощник на американското разузнаване Едуард Сноудън е положил клетва за честност към Русия и е получил руския си паспорт , съобщи Ройтерс. Сноудън стана прочут с разкритията си за мащабите на тайното наблюдаване , осъществявано от американската Агенция за национална сигурност (АНС). Ако Джулиан Асандж също беше отишъл в Русия щеше да бъде свободен вместо да го местят от затвор в затвор.

109

Стига глупости

преди 1 година

Ето го и този Христо Грозев. Той, видите ли знае кой е бил в килията на Навални, а не знае кой е обещавал нашите самолети на Украйна. Мижи да те лажем.

108

Над 8 години

преди 1 година

Джулиан Асандж е в затвора тормозен от САЩ за това нема ли кой да напише нещо а ни занимават с Дневални

107

Анонимен

преди 1 година

по Великден да чуваш т-роо-лски вой - мед за душата!

106

Малко за политика

преди 1 година

Кой е обещавал нашите самолети на Украйна, кое правителство, кой министър? Това напишете. Не ни залъгвайне с общи приказки.

105

Анонимен

преди 1 година

Асанж колко дни е незаконно задържан? Нещо за него, как е, в каква килия е? Мине се не мине седмица и Наевални излиза със съобщение, писмо или информация от адвокатите му. Много странно... Да не би западната "демокрация" да е зле прикрита диктатурка?

104

Нищо ново

преди 1 година

До Българин: Съсипал, г'лупости. А и какъв журналист е той? Съсобственик на медийна група, на когото му е дадена възможност да тиражира русофобски спекулации.

103

Василев

преди 1 година

След филма всички осветени агенти или ги скриха , или ги убиха!Така е във великая и магучая, няма човек няма проблем!Агент Триша Бенет!ЦРУ!!!

102

Анонимен

преди 1 година

Четете Диляна Гайтанджиева ,какви милиарди се изсипват от САЩ ,за борба с руското влияние .Жената с официални документи,разполага.

101

Българин

преди 1 година

Христо за нас е гордост, съсипа ги руснаците

100

Василев

преди 1 година

Грозев нанесе повече вреди на руските тайни служби повече от всяко друго разузнаване в последните две, три години!Направо им отряза главите със схеми,имена,лаборатории,поръчители и изпълнители в един филм показващ как се използва държавен ресурс за ликвидиране на вътрешни неудобни опозиционери и политици!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

99

До 157

преди 1 година

Думата България вяма в интервюто му! Но демата Навални 7 пъти!!!

98

Грозню

преди 1 година

Не му пука за България, а за някакъв руски престъпник!! Ко така бе предателю?