50

Ушанка

преди 1 година

Това лято - на море в камчатка!

49

Анонимен

преди 1 година

Бодливата тел почна да ръждясва .Ще им продам малко.

48

Оградите не вършат

преди 1 година

работа,ако зад тях няма жива охрана,която да въздейства по радикален начин.Освен ако оградата не е с автоматични огневи системи,високо напрежение и т.н. средства,за които *** НПО-та ще нададат вой,ще има снимки с жертви жени и деца...И пак ще се намери начин да бъде повредена.Каква е съдбата на "спасените" мигранти от пробитите лодки в Средиземно море?Настаняват ги в лагери и придобиват статут,но не се връщат там,откъдето са тръгнали.Двойствена игра между псевдодемократи и "хуманни"НПО.

47

хахахаха

преди 1 година

само банко да пише и да си чете и да си слага плюсове.

46

Анонимен

преди 1 година

Ами границата според съседа. В шенген даже не разбираш кога минаваш от една страна в друга. Но със страна като Русия нещата са различни.

45

Атанасов

преди 1 година

Много се съмнявам финландци и руснаци да се обичат, ако погледнем историята Съветско финландската война - 1939-1940 , и също така защо финладците са измислили *** ?

44

Анонимен

преди 1 година

Джабе дадени пари,то ракетите огради не могат да ги спрат,на тези еленовъди некой требва да им каже че сме 2023 година,а не 1923...

43

Анонимен

преди 1 година

Това се прави за да не може нито един крепостен Z патриот да навлезе в свободна Финландия.Да си остава в Мордора и да си носи последствията от,, патриотичното" управление на тавариш Путин.

42

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, а доскоро финландците и руснаците си гостуваха и жените на финландците ги чакаха на ферито да си приберат дома пияните мъже, че ония отиваха за уикенда да се напоркат в санкт Петербург. Америка настрои всички един срещу друг. Не може да се отрече пропагандата им е много ефективна. Специалисти по промиването на мозъци. А и Финландия е създадена от Ленин, *** нейсе. Тоя колко поразии натвори.

41

ИВАН МАНАФА

преди 1 година

ДО. САМАРИН: ПИЧ. ТИ. ЧЕЛ ЛИ. СИ. КАКВО. НАПРАВИХА ФИНЛАНДЦИТЕ. СЪС СТАЛИНСКАТА. ЧЕРВЕНА. АРМИЯ. КОГАТО. ГИ НАПАДНАХА, МАЙКАТА. ИМРАЗКАТАХА. ЗА. ТРИ. МЕСЕЦА, ОТ. 670000. РУСКИ. ЧЕРВЕНИОКУПАТОРИ. ПРИ. СТАЛИНЧО СЕ. ВЪРНАХА. ЕДВА. ОКОЛО230000.НО. ЗА. ТАКИВА. КАТОСТАЛИН. , ХИТЛЕР. И ТЕХНИЯ. ВЕРЕН. ПОСЛЕДОВАТЕЛ. ВОВА. ПУТИН ЧОВЕШКИЯТФАКТОР. Е. БЕЗ. ЗНАЧЕНИЕ.НО УМНИТЕ. РУСНАЦИ НЕ ГО. РАЗБРАХА, И. СИ. МИСЛЯТЧЕ. ВСЯКА. ВОЙНА. ОТВОРЕНАОТ. РУСИЯ. Е. ОТЕЧЕСТВЕННА ЗА. ТЯХ . *** НАРОД

40

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 1 година

САМО. КУРШУМ НИЩО. ДРУГО ЗА. ТЯХ.

39

Някой

преди 1 година

Издигането на огради по границите се оказа изключително доходоносен бизнес, а е и модерно през последните десетилетия. Я колко пари усвоиха "нашите" за оградата, дето трябваше да ни пази от нелегални мигранти. В Украйна имаше един Яценюк (мисля се казваше). И той построи няколко километра ограда за незнам си колко милиарда (не милиона). Е, много им помогна на украинците. Сега и тия. Ама трябва да се яде (краде). Какво да правят - Гладен неможе.

38

Иванов

преди 1 година

Да викнат нашите специалисти по огради начело с ония гну ц...вул Симеонов. Парите няма да им стигнат, а каква ограда ще издигнат? Сама пада или изчезва!

37

Самарин

преди 1 година

Вие комшиите на Русия,да не си одерете пухкавите *** на тази бодлива тел.Толкова сте жалки,че разсмивате Путин с простотиите си.Много внимавайте,не слушайте старият каубой дядо Джо американски,да не ви духа кон на врата.

36

Анонимен

преди 1 година

Финландците вече си имат господари,ще вдигат огради.

35

Анонимен

преди 1 година

Мале, ква безмислена глупост!? Финландските агети съвсем отърваха коня, след оргиите с наркотици на Сана Марин, от които краварите пуснаха само "предупредителната" версия.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 ... и в египет, сирия, ирак стандарта беше много добър и се вдигаше.... докато сащ не решиха да им наложат "демокрация" и да ги "освободят от диктатурата"...

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 ==== ами защо се подмазвате и се впечатлявате от краварите, като те ни са далечни по език, култура и т.н., редовно нападат чужди държави за да се налагат и да им крадат ресурсите?!..

32

Банкеръ

преди 1 година

Изграждането на.оградата е с цел Финландците да не ходят за евтина водка в Русия.Никой Руснак няма да избяга във Финландия понеже парите,които има ще му стигнат за обяд.Стандарта на.живот в Скандинавия е завишен умишлено за да не ходи никой там.От цените на съвсем обикновени неща може да Ви прилошее.Добре е да работиш там иначе няма.никакъв шанс за оцеляване.

31

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Далавери Симеонов да викнат да им покаже как се строи.