17

Зрител

преди 1 година

48-мо НС беше ялово. Три месеца се мотаха, но не излъчиха правителство. За сметка на това приеха много антибългарски решения: Пуснаха северна македония за ЕС, а те сега се гаврят с България. Решиха да се изпрати оръжие в украйна. Решиха фалиралата Уестингхаус да ни доставят експерименталното си ядрено гориво и да ни строят експерименталния си реактор АР1000. Нормално е Президентът да иска да ограничи тези простотии, ако 49-то НС няма шанс да състави правителство.

16

силно загрижЕна

преди 1 година

Абе тоя Пачо Кирилов акъл да не дава, щото и за него си нЕма!

15

Анонимен

преди 1 година

ПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО, Ч Е РУСКИЯ ФИГУРАНТ НИ ЗАКОПА, ЗА ОЩЕ 3 МЕСЕЦА ЩЕ НИ ВЪРНЕ В 19 ВЕК!

14

БАНко

преди 1 година

Българин , СПОРЕД ,,МАГНИТСКИ" ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПА ,600 000 000 , СА ПРИ ГОРАНОВ И БОРИСОВ !!!

13

Анонимен

преди 1 година

Жалкият фигурант не иска редовно правителство, иска той да управлява чрез служебно правителство.

12

Анонимен

преди 1 година

Кат протака - зле, като бърза - пак зле! На криви депутаи самалета им виновен! Кокорчо, влизай в ас, че да не те вика посланика да ти обяснява нещата!

11

пРЕЗИДЕНТА

преди 1 година

ЯнаХуйВасНАдел !!!!Спечелете си избори,гласувайте си правителство и не ми мрънкайте, че не ви тупам топката по ваше желание ! АЗ КАЗАХ ХАУ !!!Айде ЪРььь У ЛЕВО !!!

10

Смях!

преди 1 година

Президентът като бави свикване на събранието - искал да управлява по-дълго еднолично чрез служебни кабинети, като бърза да го свика - искал да провали съставяне на редовен кабинет. То се оказа че няма полезен ход този човек :) :) :)

9

Знаем

преди 1 година

Знаем, иска избори през Юли....Сещаш ли се, защо ще гласуваме тогава..

8

Анонимен

преди 1 година

По- добре без, от колкото жендърски.

7

Анонимен

преди 1 година

ГОСПОДИ И ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПЛАМЕН КИРОВ Е БИЛ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ !??!!...

6

БАНко

преди 1 година

НАРОДА ГО ОПРЕДЕЛЯ КАТО НАЙ ДОБРИЯ ПОЛИТИК И ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ !!! МЕРЗАВЦИ , МАЛКО СТЕ И НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ДАВАТ ГЛАС !!!

5

Президента отговаря:

преди 1 година

Аз спазвам Конституцията! На който не му изнася да си спечели избори и да си гласува негово правителство! Всичко останало е БЛЯ-бля-бля....дрънканици и вятър под налягане!

4

Анонимен

преди 1 година

а фона на протакането на цялата процедура по формиране на правителство в предишното Народно събрание, оставаме в неведение кое го кара да бърза сега---------Че няма нищо ново, което да го кара да протака. Същите политици, същите позиции. Ако ги остави по месец да се почесват, какво ще постигнат? Приемат бюджета и отиват на нови избори. Или пък не приемат бюджет, и отиват на нови избори с тежестта и на този провал.

3

Анонимен

преди 1 година

фигурант Радев велики, защитника на олигарсите и руските интереси и гробокопач на България

2

по публикацията:

преди 1 година

Е нема УГОДИЯ за некадърниците!!!! Преди защо бави...а сега защо бърза ?

1

Българин

преди 1 година

Че то е ясно! Откакто размаха юмрук, и спретна преврат с парите на Черепа, Този непрекъснато саботира държавата! Ясно е , че и ПП-тата го раздават "опозиция", а всъщност играят в един отбор...отборът на Мадуровките !