52

Анонимен

преди 1 година

На всички е ясно от къде идва злото на този свят,задокеанските *** няма да мирясат докато не подпалят всичко.Иначе тези глупости наистина са само прах в очите на простолюдието......най забавно е броя на жертвите от които около 20-25 процента са загиналите в битка. А всички останали навярно са умрели от уплах или старост.

51

Анонимен

преди 1 година

В Бг сега имаме 12 000 агенти от сащ , по всички направления ,... защо трябва после и ние да се ''учудваме'' ?

50

Анонимен

преди 1 година

В света има милиони МЕДИИ , все от някъде някой ще се изпусне , и истината ще излезе!

49

лъжовни глупости

преди 1 година

Тия цветните неща, като в учебник

48

Анонимен

преди 1 година

Европа сама си е виновна за всичко;! Самите Европейци се разединиха и допуснаха Америка да води Европа за носа!

47

Анонимен

преди 1 година

САЩ прецакаха цяла Европа , не само ЕС . още преди войната , ЕС бе отстранен от руските пазари , които бяха заети от Англия и щатите , за ЕС санкции , а за Англия и сащ , търговия с Русия , и до днес ...Интересно , за какво се учудват от Киев ???САЩ подслушваха и Меркел и франсетата .

46

Ама

преди 1 година

Естествено, че трябва да знаят на кого и за какво си дават помощта, нещо необичайно ли има в това ?! Да не би руснаците да не го правят, или пък китайците или някой друг !?

45

Анонимен

преди 1 година

Я аз да питам краварите... абе, жеендари, според вас кой е пуснал публично тези документи? Някой случаен Робин Худ??? Хахахаха... а дали пък не са руснаците? Дали пък не целят да покажат на еленски и приятелчетата му, че знаят и какво са ... предната вечер? Не случайно почти цялата информация от документите е публично известна. По-важното е, че е пусната точно по този начин... демек да им кажат "абе имаме ви всичките паурпойнт слайдове, продължавайте да се заигравате".

44

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че нашите евроатлантици от десния край предават националните интереси и държавните тайни на врага Путин. Искат да съобщаваме отчет на Путин какви оръжия даваме и да ги даваме безплатно. Путин има за шпиони пасита, тагаревци, шаламановци, бойковци. Искат държавата да фалира, като плаща оръжието за Украйна. Те са агенти на Путин. Много добре се криеха досега, но са разкрити от изтеклата информация. Показват лъжите им за самолетите.

43

Тези "изтекли&q

преди 1 година

документи сега да не би да бъдат използвани като претекст, да не се състои великата украинска контраофанзива? Нещо в стил "Ааааа, не! Те вече знаят!"? Не че Украйна не опяваше от месеци, че ще направи такава атака, освен това казваха и къде. Има особености тоя път. Ако преди малко количество войници на РФ, отстъпваха по голи полета, разменяйки територия за жертви на ВСУ, то сега ВСУ ще щурмува през голи поляни добре укрепени позиции на РФ, които имат числено превъзходство - предстои трагедия.

42

ъцз

преди 1 година

пак ли лошите са тези които са ги издали и изобщо не е важно какви ги вършат американците....

41

хаха

преди 1 година

Мчи къ немааа го слушкат, ако се реши на мирни преговори както миналият март, краварите требе да занаят, за да осуетят мира. САЩ не искат мир. САЩ не ги е еня за украинците и Украйна, целта е да се отслаби Русия, а затова трябва конфликта да бъде максимално удължен. А колко украинци и руснаци ще бъдат убити, това за наглосаксите никога не е представлявал интерес и не е било проблем. Тук споделят правилото на мечо Пух - колкото повече - толкова по-добре.

40

Анонимен

преди 1 година

Какво да го шпионират Зелко? Той е толкова ясен и нали му диктуват речите от Вашингтон. То все едно да шпионираш себе си.

39

Анонимен

преди 1 година

Че те баба Мелек Меркел шпионирали , колко петилетки казаха?, че наркомана няма да шпионират. Още повече, че краденото оръжие уж за Украйна отивало там където му кажели на Зеления.

38

Анонимен

преди 1 година

Голям срам и голям удар за менте евроатлантиците, които искат да крадат в името на евроатлантизма безнаказано. Ние сме давали, американците не са ни приели самолетите. Всички евроатлантицци пак трябва да благодарят на Радев. Това са военни тайни, секретни тайни. Всяка държава крие тайните си, а само нашите предатели евроатлантици искат ние да си казваме всички тайни и решения публично. Евроатлантици предатели и лъжци

37

Анонимен

преди 1 година

Те САЩ германския канцлер доказано шпионират, какво остава за един комедиен актьор...

36

съобщение от Козяк:

преди 1 година

По публикацията работи: НелиХристова-т.е.ХероМустакатата...

35

е

преди 1 година

Обичам диванни експерти, за които няма тайни в световната политика и шпионаж <3 Не знаят как да си платят парното и да си намерят работа за повече пари, но знаят кой кого шпионира, кой какъв ход ще направи и как ще свършат нещата. Душички сладки

34

Анонимен

преди 1 година

Украинците големи предатели се оказаха. Предадоха бяла Европа за жълти стотинки.

33

Анонимен

преди 1 година

Мухахахаха