20

до 16

преди 1 година

Ами то затова не гласуваме-защото няма за кого!А ко имахме кандидат като Пиночет-веднага отивам да гласувам за него. Ама няма!

19

Аз

преди 1 година

Тази чорба с ЕКСПЕРТНИТЕ кабинети не я ки ядохме неколко пъти?! Айде измислетд нещо ново!

18

Анонимен

преди 1 година

Айде сега посочи експертите,които според теб трябва да съставят правителство,контролирано от кукловода от Банкя!

17

Хм

преди 1 година

Помните ли лиото по 6-7 лева литъра.Сега зърнопроизводителите не могли да си продадат зърното???Е,добре,де те какви цени искат??Вярно украйнското било безмитно,ама нашето до Индия ли е карано и оттам върнато?Сега си обяснявам ви високите резултати на Възраждане-стана ми ясно кой ги крепи!Тия наши хубавци си помислиха,че заради войната и липсата на контрол могат да вдигнат цените няколко пъти!Излиза,че на Украйна трябва да съм благодарен за снижението на цените на храните!Ами благодаря Украйна!

16

Анонимен

преди 1 година

Избори и после с отказват като Лойко на няколко места и влизат анонимници в НС. Като са кесперти правят конкурси а не избори и кой е най-добър влиза както са испитите за СУ.

15

Анонимен

преди 1 година

Няма да има експертен кабинет, а ще има служебно правителство. Политиците да започват да работят и да убеждават хората да гласуват за тях, а не да ги лъжат. Лъжците да се махат в това число влизат Борисов, Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Корнелия Нинова. Тези хора са се изчерпали затова има ниска избирателна активност. Хората се научиха че гласуването за по-малкото зло не е добър избор и после им подменят гласа с измами с бюлетините.

14

Анонимен

преди 1 година

Е то не остана некупен от Боко експерт.Като гледам с какъв хъс го защитават си мисля,дали той не ги е оценявал като експерти.

13

Анонимен

преди 1 година

Райчев е умен мъж, един от малкото социолози, които разбират ставащото в България.

12

Анонимен

преди 1 година

аожгтнвм

11

Анонимен

преди 1 година

На тоя кой му плаща да плещи глупости по разни медии?

10

Ха ха

преди 1 година

Предлагам горанов за мин на финансите в експертният кабинетБаце премиер

9

Анонимен

преди 1 година

Най добрия вариант з акой, з аамериканското посолство ли хаха, нека направят , ще се самоубият ритуално и на другите избори Възраждане ще е първа сила

8

Анонимен

преди 1 година

Райчев бълва нелепици на кило. И това не е от днес и вчера, а от 30 г. Социолози и политолози не се различават съществено от платените жрици на Околовръстното, даже са по.зле от тях.

7

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Най...големият експерт е Бат Боко от Банкя,защото от...пръв поглед разбира кой...става за министър. Кастинга за...политици на Славчо Гъдуларков,ряпа да яде.

6

Анонимен

преди 1 година

Абе гербава под..го,нали Борисов вече ни пробута "експертно" правителство от послушковци,пак ли искаш от същото?

5

Анонимен

преди 1 година

Експертен може и без политици и без партии без избори. За какво са тия политиции партии и пара от бюджета за избори и за партии. Или ги режат и само експерти тогава като беше преди 1989 г. само БКП за да контролира експерта.

4

Вълчо

преди 1 година

Само, ако начело на кабинета е най-големият експерт във всичко - Бойко Борисов!

3

Мда

преди 1 година

Най добрият вариант служ кабинет да си продьлжи - каде каде по добре се справят от герб и пп

2

Експертно

преди 1 година

Правителство може,но с третия мандат.

1

Истина

преди 1 година

Трябва да имаме нормално правителство чак след като минат месните избори и има парламентарни 3 месеца след местните, иначе ще живеем в същата мошеническа държава. Отделно трябва само хора с поне средно образование да имат право да гласуват!