66

мак

преди 1 година

зеления също не иска войната да свърши. А за приемането на укр.ите в нато или пък ес, не би трябвало да ги приемат докато не изпълнят на 100% хиляди изисквания, както трябваше да направят останалите членки. А не да ги приемат само защото са във война, а агресора е русия, този вечевн "враг". И да се вбеси путин.

65

Ха-ха-ха-ха

преди 1 година

Ха-ха, като започне войната НАТО с Русия, родните друзя ще ги мобилизараме първи и пратим да се бият срещу руснаците. Няма не искам няма недей, отзад ще стоят заград отряди от бандеровци да ви пазят да не избягате нито напред нито назад.

64

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха, искат само да се бие вместо тях и използваха агент Зеля Предателя!

63

Shark

преди 1 година

Значи не са чак толкова ***.

62

Я па я..!

преди 1 година

До Натовеца 57 То по в Русия едно благо на човечеството...! Руското благо без война не може.

61

ШАЙЕН

преди 1 година

До Анонимен14.Нашите партньори ДУШИЧКИ неподкупни как приеха Македония.

60

Мекия

преди 1 година

Възложено ми е да организирам прайд в чест на приемането на Украйна в НАТО.

59

Байрактаров

преди 1 година

За НАТО може, за Русия не. Защо ли? Защото расията е низша страна,тавараши - за година и нещо си опукаха 90% от по новото въоръжение в Украйна и сега вадят Т62, Т54 и оръдия от ВСВ за да удържат фронта. Американците за три седмици овършаха Ирак който е точно от калибъра на Украйана и въоръжен именно с прехваленото руско оружие като военната операция бе проведена на хиляди км от американската граница, а не както сега в съседна държава. Нещо непонятно тука друзя?

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 Тази година гейпарада ще бъде както обикновено на Челвения площад ,но без двата Армата.Зеленски ще бъде на трибуната.

57

С тъпи и гнусни

преди 1 година

русофили не се спори, защото брутално изопачават фактите... Теглиш им една..... и подминаваш.

56

Натовеца

преди 1 година

НАТО трябва да бъде инищожено до последният натовски нацист за благото на човечестовото !НА 23-ти всенароден протест срещу американската окупация и войната на запада срещу Русия !

55

Анонимен

преди 1 година

"Разбира се че НАТО се командва от САЩ. Те са най голяма военна сила. Ти кога предлагаш да командва НАТО ?"...........................Не, не се разбира. Когато има многонационален съюз, председателството се извършва на ротационен принцип, а не посредством еднолична диктатура с несменяем лидер, каквата налага САЩ.

54

Да допълня...

преди 1 година

До българин 41 Разбира се че НАТО се командва от САЩ. Те са най голяма военна сила. Ти кога предлагаш да командва НАТО ?

53

Анонимен

преди 1 година

Кирца и Кокорчо обаче много настояват Укроленд да е приета. Но първо ще им трябва гейпарад!

52

Анонимен

преди 1 година

"Да приемем условно че си прав. НАТО е военна организация да отбранява а не да воюва.Русия няма място там.Те са военнолюбци .Нападат."--------------И коя членка отбраняваше НАТО в Югославия, Сирия, Ирак, Афганистан? Това е нападателен военен съюз, който казва, че е за самоотбрана, а в действителност прави точно обратното.

51

Анонимен

преди 1 година

Браво на САЩ, Франция и Германия!

50

ами то

преди 1 година

До Ти да видиш..тайван в нато ли е и защо въбще трябва да го отбраняваме???

49

Тонката

преди 1 година

В Ирак и Сърбиа сигорно от инзвън земните се одбранаваха

48

Анонимен

преди 1 година

До българин Напълно вярно. Знамето на НАТО е мерник на оръжие което значи нападение. На някои полицейски структури дори в Щатите символа е щит тоест отбрана. Знаците говорят достатъчно.

47

Зеления чорап

преди 1 година

Не искаха да я приемат в нато именно затова което направи Путин преди година и нещо. Тогава трябваше да прилагат разни членове което можеше да доведе до ядрен конфликт. На украина не и трябва нато дефакто, стига да и доставят тежко въоръжение като хаймерси, трите топора и ПВО. Показа че може да полага по мордата путинските орди и сама, нищо че са три и половина пъти по-малко по население и 100 пъти по-малко по ресурси от расиюшка.