40

Анонимен

преди 1 година

До 37 Като не управляват с тях си заминават, изборът е техен! А и без тях ще стане.

39

До Анонимен 24

преди 1 година

То, щот не ги искат, затова Герб все е първи, а ДПС трето, сега отстъпи мястото на Костадинов. Не ги иска не народът, а политиците не могат да си разделят квот делят и да си надмогнат егото. На ПП много им се ще да стъпчат Герб, но няма как да им се получи, народът си гласува за Герб. И, ако Борисов не се беше заиграл с тая Украйна, щеше да има много повече гласове. А заради оръжието и подкрепата доста се отказаха от него, засега. Не се знае дали няма да си промени позицията, той е гъвкав.

38

Анонимен

преди 1 година

Тва ще им е последната грешка на ПП, тиквата това иска хем да му крепят кабинет, хем да тидат в небитието.

37

Анонимен

преди 1 година

Предлагам звездите да се саберат да направат концерт в зала Армеец под слогана - "ГЕРБ и ПП-ДБ с коалиционно правителство" Васко Кръпката там и другите такова да попеят.

36

Анонимен

преди 1 година

До 24 Това не искам, онова не искам, но мнозинството решава, разберете го най- после.

35

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък *** ! ПП да не са самоубийци да управляват с Гроб !

34

МЛАДЕЖ

преди 1 година

Дали всички "ози",загрижени за това,че ПП не иска да подкрепя Борисов биха работили с човек,който ги е обиждал и унижавал публично по отвратителен начин-независимо дали е мъж или жена,който ги лъже,държи се диктаторски с тях?Промяната направиха коалиция-скочиха срещу нея.ББ участва в свалянето на правителството,смятайки че ще вземе поне 90.Сега искат ББ и неговите защитници да бъдат подкрепени от тях.Всички,които не харесваха ПП-сега са в парламента.Да се събират и да правят правителство.

33

Анонимен

преди 1 година

Бойко си има приятелчета в ДПС и Славуца, да се събират и да управляват. За какво им са тези които "счупиха", държавата, стига глупости да се събира мафията начело с ГЕРБ и да мачкат .

32

Анонимен

преди 1 година

Точно обратното пиянддурник, ако участват в кабинет с герб ще е краят им справка патриотичния фронт.

31

ндаа,много интересно

преди 1 година

До Анонимен 24 Никой не искал Герб,само дето хората гласуват за тях!С такава логика избори не се печелят!

30

Анонимен

преди 1 година

До БАНко, и как е спечелило Изхождане бе копейко, като е на ТРЕТО място, с минимална преднина пред четвъртия, и ОГРОМНО ИЗОСТАВНЕ от първия и втория??? Това не е ли все едно третия във футболното първенство да го обявят за шампион? Хахахахах

29

Диагноза българин

преди 1 година

Глупости от комунист. Аз гласувах за ППДБ и ако направят правителство с опг гроб, тогава няма да гласувам за тях отново на следващите избори. Логиката е много проста, дори и за червена кратуна: ако гроб толкова милееха да има правителство защо свалиха работещо такова преди година и половина? Извода е: дреме им на крадливите кратуни.

28

Анонимен

преди 1 година

Най-естественото е шайката ограбила държавата, червената номенклатура с хотелите от БСП и ГЕРБ заедно да си направят коалиция в затвора. Много ги е страх изглежда, след като плюенето по ПП не спира и след спечелените избори от хартиената коалиция. Господа, ВИЕ имате мнозинство! Със същото мнозинство свалихте редовно правителство. Страх ли ви е Всеки предал избирателите си и влезне в коалиция с ГЕРБ заминава моментално в канала, както е обичай. Вярно е, че за глупост на зибирателя, ИТН се върнаха

27

Анонимен

преди 1 година

Съвет от комунистите, никога!

26

Анонимен

преди 1 година

До ЗАЩО.. ЗАщото са най-големият им враг , на герб и ДПС !

25

Анонимен

преди 1 година

наздраве Мики!

24

Анонимен

преди 1 година

Муахахахахаха, май ще ги сготвят :)))) аз пък мисля че ако се прегърнат с ББ са до тук!

23

БАНко

преди 1 година

И СЕГА ИЗГУБИХА , НАРОДА ЗНАЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ - ВЪЗРАЖДАНЕ. !!!

22

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето е на ПП , колкото и да не ви се иска . Кои са най-крадливите партии , не се ли доказа от КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ , от герб и ДПС ?

21

Анонимен

преди 1 година

Самият факт , че НИКОЙ не иска герб и ДПС !