227

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 234: Броят на населението общо в страните, които членуват в БРИКС е повече от половината от населението на света. Времето на долара като световна валута бавно, но сигурно отминава. Даже Саудитска Арабия вече продава петрол в китайски юани.

226

Анонимен

преди 1 година

Направете фнимание дето путин е параноичен отпреди украинската афера! Той нивгаш ней ползувал мобифон! Тоя са го зели от четвъртия километър!

225

Мдаа

преди 1 година

Много накратко , на Путин много скоро ще му "шият"дървен костюм . Този е успял да избяга и вече осребри службата си при Путин .Все ще намери някой който къде по малка оферта да очисти гада .

224

Фалшиви новини

преди 1 година

Хибридна война срещу Русия!

223

В.

преди 1 година

Не знам дали има много кандидати за неговата работа.

222

Анонимен

преди 1 година

Я сега кажете как пътува бай ви Данчо.Че да има равнопоставеност. Имали изобщо телефон Бай ви Данчо? И изобщо знае ли къде пътува? А къде му е куфарчето ,че то е негова отговорност. Знае ли къде е? Даже охраната на бай ви Данчо да го забрави в Макдоналдс никой няма да се интересува от него. А пък пробвайте Бай Данчо да го топнете за богоявление в ледена вода . Ще се спомине веднага. Не чакакайте Путин да е болен.

221

Доктора

преди 1 година

Интересно как решихте че Путин Страда от параноя ? А Дядо Бай Дън от нищо ли не страда ? Това че ползва специален телефон е нещо нормално. Бай Дън или Макарон например да не би да говорят с Нокиа фенерче към Виваком ? А ядреното куфарче се носи постоянно от човек до Путин Байдън Макарон Риши Сунак и Си Дзин Пин, навсякъде. Такава е практиката в петте велики ядрени сили. Иначе този Глеб ако е истина въобще, ще има среща със св. Петър...Предателите рано или късно винаги си плащат за гяволъка !

220

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика, тоя па чеббураш, БРИКС не е нищо повече от великия СИВ=00.

219

Малко за политика

преди 1 година

Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Прочетете в интернет нещо за БРИКС. Икономическа организация, в която членуват Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка. Наскоро имаха среща. Иран също иска да се включи. И няма да търгуват в долари, интересна подробност.

218

Накратко:

преди 1 година

Каракулов е ***,олигарх натрупал богатства от кражби в енергетиката,перач на пари,забъркан с чужди НПО-та,представител на "Отворена Русия",неолибера3т,лежал в затвора за кражби и далавери в особено големи размери и за източване на пари от Русия за едни познати краварски "партньори",бяга и се укрива в чужбина,обявява се за антипутинист и демокраД. Това днесчетата пропуснаха да споменат съвсем СлучаЕно и полит-коректно... Важното е да се изпльоска бомбастично заглавие пълно с грешки :)

217

Анонимен

преди 1 година

За охранител, тоя има доста богат речник и хубава проза. Ще речеш, че някой му е помогнал ...

216

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 228 - Точно. Все ендо да кажа, че Байдън е параноичен, защото телефонът му преминава през псотянни проверки, на ротация го пазаят 10 човека в стаята и поне 50-100 отвън, когаот ходи някъде, има няколко екипа, които проверяват ВСИЧКО и ВСИЧКИ, но го правят на различни локации, за да не се знае, къде ще отида. Параноичен ли е? След 4 успешни покушения над американски презденти, този въпрос дори, не трябва да се пита.

215

Анонимен

преди 1 година

Абе, вие не сте с всичкия си с поредната си инсинуация: "Параноичния Путин винаги пътува с криптиран телефон и ядрено куфарче..." Бихте ли били така добри, да ни осветлите как пътуват имбецилният Байдън, Си Дзин Пин или примерно Макрон? Ако сте толкова г лу па ви, да не знаете, всички те точно по същия начин пътуват. Не ви ли писна с тези глупости, които публикувате тук всеки ден????

214

Анонимен

преди 1 година

Дефиниция за параноя: "Болестно състояние при което човек има усещането че е постоянно следен и преследван". Но когато половината свят се оглежда за дадена личност и дори има заповед за арест издадена от съда в Хага, това не прави човека параноичен, а предпазлив

213

Анонимен

преди 1 година

Меркел позлваше iPhone ... после излезе инфо, че САЩ, с помощта на Дания, са слухтели яко. Обяснете ми - кой нормален лидер, ще позлва обикновен телефон, за да върши държавнит си дела?

212

Не е ли ясно?

преди 1 година

До до анонимен к'елеш: Сега САЩ ще яхнат и Финландия, както са яхнали и нас. Ще трябва да харчат милиарди за американско оръжие. Да им е честито.

211

Анонимен

преди 1 година

"придружавал Путин в повече от 180 пътувания през последните 13 години" - Избягал 22-а. Ок - значи е бил с него от 2009-а, а ако е на 35 сега, 2009-а е бил на ...20/21? Океййй :)

210

Ганди

преди 1 година

*** живота,лалугер Путин живее в бункери,той е мачо само кога язди кон,или кога лови риба и в радиус от 500 км да няма никой,само не можа да разбера защо са му тия дворци и милиарди,като ги гледа на снимка само

209

Анонимен

преди 1 година

винаги съм се чудил какво движи пропагандата, пари, придобивки и двете?Но и правда и ббц са невероятно изобретателни, да му се чуди човек...

208

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 196: Дядо Байдън често бърка посоката, в която трябва да тръгне. Сигурно някой му носи куфарчето, иначе току виж го забравил някъде.