283

Анонимен

преди 1 година

пак глсувайте за фтмашките рузки ***, после ще плачете в днес. бг що всичко е скъпо...

282

До 294

преди 1 година

Един програмист не подкрепя Русия, достатъчно образовани сме за да видим накъде духа вятъра, не е към Русия

281

Ямболски цървуль

преди 1 година

Няма нищо лошо, човек да изпадне в транс.Тогава се отключват доста чакри.Лошото е,ако човек изпадне в транс-сексуалност! Тогава се гласува за ГЕРБ-СДС,ПП-ДБ,ИТН,ДПС,БСП,и НЕГЛАСУВАЩИ!

280

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 295То колония е силно казано, но си зависим от САЩ, както и от Русия, ся нема да се лъжем :))) Политиците ни ако беха по-умни, щяха да се възползват от това, че САЩ и Раша ни искат, ама отде толкова акъл :))))

279

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 294 нямаш идея колко наопаги гледаш.Само лелките по пощите и другите от соца са за ***.Професионалистите не сме слепи, и имаме пълен достъп до информацията.

278

ДО 294

преди 1 година

АЛОУ, СПРИ ВОДКАТА! ОТ САБАЛЕ СИ СЕ НАКВАСИЛ! МУЖУШКИ АЛКОХОЛИК!

277

Анонимен

преди 1 година

АВЕ ЕЙ, ЯВНО МНОГО ТИ Е ХАРЕСАЛО ДА СИ КИТАЙСКИ РОБ 200 ГОДИНИ, И СЕГА ПАК СТАВАТЕ КИТАЙСКИ РОБИ! ТОЯ ПЪТ - ДОБРОВОЛНО ДАЖЕ!

276

Анонимен

преди 1 година

ТРЪГНАЛ ТОЯ КИТАЙСКИ ВАСАЛ ТУК ДА ОБИЖДА БЪЛГАРИТЕ ,Ч Е СМЕ БИЛИ КОЛОНИЯ! БАННИ ГО, ЧЕ ДА НЯМАШ НЕПРИЯТНОСТИ!

275

Анонимен

преди 1 година

Всички програмисти , инженери , физици , математици са за Русия защото знаят кой ще победи .. А всички телефонисти , икономисти са за САЩ защото ако се смени геополитическа обстановка ще умират от глад ..

274

Анонимен

преди 1 година

ГЛЕЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ ХАКЕРСКА АТАКА НА ИЗБОРИТЕ, ПОСЛЕ МУЖИШКИТЕ СЛУГИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ ЗАВИЖДАМ... ЩЕ ВИ ОТЕСНЕЕ БЪЛГАРИЯ!

273

Анонимен

преди 1 година

АБЕ КЪДЕ ГО ДЖУДЖЕТО, ЦЯЛА СЕДМИЦА СЛЕД СЕХА СЪС СИ ГО НЯМА! НЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗМИЕ УСТАТА ОЩЕ...

272

този път без цензура

преди 1 година

пп-дб - партията на инфлацията, парапетите, прокопиев, маджо, ликвидиране на енергетиката, джeндъp идеологии и американското господство над ЕС..... Герб - партията на мутрите, СИК, чекмеджета, олигарси и схеми плюс нещата изброени по горе ако ще се отразят на джоба им.. Дпс - противоконституционна турска прартия на пеевски обръчите от фирми, и далавери от всякакво естество! За тези ще гласуват 60%, което е 1.5 милиона плocкoзeмци.. Няма такава "държава"

271

САЩ

преди 1 година

Нео колонизират държави чрез преврати, подкупи, НПО та, платени активисти, финансиране, манипулация в медиите и военно присъствие във военни бази! Войната в Украйна е за нео колонизиране на Украйна, ние отдавна сме колония на САЩ! Галко, че малко хора го осъзнават..

270

Копеуе

преди 1 година

На въпроса "защо са толкова сигурни от ППДБ, че ГЕРБ няма да им свали правителството на малцинството с вот на недоверие" отговор можете да получите на ул. "Козяк". Използвайте кодовата дума "Магнитски" и търсете в графа "офшорни сметки и имоти на Буци".

269

Анонимен

преди 1 година

Кикитата покрай тая война ще открият още много сгодни моменти да откраднат или купят нещо на безобразна цена и да се оправдаят я с Путин, я с ценностите, я с това, че то така било в ЕС и да си налягаме парцалите... Освен да търсят хитри начини за кражба друго няма да направят! Лоши магистрали, крадено е- да, но поне нещо там има, а сега ще има само кикешки приказки и обещания плюс реални загуби и кражби!

268

Анонимен

преди 1 година

МЪЛЧИ БЕ! КИТАЙСКА КОЛОНИЯ РУС -СУ!

267

Анонимен

преди 1 година

До 269, да, сигурен съм че Дренчев е ваксиниран, понеже си беше направил ваксинацията много преди да има каквито и да било сертификати... Той човека си каза в едно интервю - имал други заболявания и ковид можел да е опасен за него! А всъщност, всичките ви конспиративни глупости си бяха чисти врели - некипели, но Дренчев все пак като много по-интелигентен от вас, не им се е вързал

266

Анонимен

преди 1 година

КАК Е ДА СИ КИТАЙСКИ ВАСАЛ? УЧИ СЕ ДА ЯДЕШ КУЧЕТА

265

До 273

преди 1 година

Колкото и пъти да го повтаряш няма да стане по вярно

264

Анонимен

преди 1 година

РУСКИТЕ ХАКЕРСКИ АТАКИ СА ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ДЖУДЖЕТО - СЕГА ЩЕ РАЗВЪРЖАТ РЪЦЕТЕ ЗА ЛОВ НА РУСКИ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ! НЕ Е УМНО СЕГА ДА СИ КОПЕЙКА...