58

Анонимен

преди 1 година

Манипулациите и фалшификациите от форумите са валидни и за изборите. Целта стила и методиката е една и съща.

57

Анонимен

преди 1 година

До до 61 "...няма как да се случи това. Времето за преговори отдавна изтече." ---- ами тогава да трият о'крайна от световната карта и да забравят за такава нация!

56

Анонимен

преди 1 година

До Купол тези които пишат тия глупости те дори не знаят български и не са грамотни. Дали са им опорки с едър шрифт и те прросто ги преписват на електронната клавиатура срещу заплащане. Това е.

55

до 61

преди 1 година

И като седне да преговаря, какво ще преговори? Отка от територии, отказ от НАТО, отказ от ЕС.. след цялата касапница която руснаците им устроиха, няма как да се случи това. Времето за преговори отдавна изтече.

54

Анонимен

преди 1 година

Украйна да сяда на масата на преговорите това е !

53

Анонимен

преди 1 година

И днес пак Бахмут е превзет. Пърдон, не пак, а отново. Къде е пригожин да се изкаже по темата. Отново. Муаххааааа

52

Купол

преди 1 година

Абе хохло любителите, как точно разбирате 100% загуби на батальон? Близо половината вече торят чернозема, другите повече оръжие не могат да хванат, а 100%-та загуба е попълнена с новобранки отвлечени от улиците. И това не е единичен случай! Смятайте, че цялата велика окро армия е в това положение! Как точно това се връзва с "трепем рашки като мухи 100:1"??? И сега сигурно пак ще кажете, че това е фейк нюз хахаха.. фейк нюз, който се наказва с понижение на батальонен командир!

51

Анонимен

преди 1 година

Сорросоиди продажни нямат право да се кичат с името на Левски и Ботев.

50

Анонимен

преди 1 година

До Продължавайте да "фантазирате русофили неадекватни и лъжливи! Ха-ха-ха." -------- фантазьорите сте вие - потребителите на укро-фашистка-нагло-саксонска пропаганда! Завряли сте си главите в гз на еленски и се радвате на топлата храна, която ви сервира!

49

Анонимен

преди 1 година

Целта на СВО е денацификация и демилитаризация. Запада сам се набута като прицел.

48

Анонимен

преди 1 година

Значи, за ден а натиснали, колкото за седмица. За да се стигне до там, вероянто са открили слабост (или са я създали).

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Рашките губят по 5 фашисти срещу 1 украинец в Бахмут...." -------- пълни глупости! Даже окрите тези дни споменаха за загуби 1:1.. и това е официалната окраинска пропаганда, което означава, че положението е в пъти по-зле! Абе къде ви намират такива ***....ло...ни???

46

Анонимен

преди 1 година

А защо така се мълчи за авдиивка? Между другото тия дни окрите с половин уста признаха, че кинжалът от преди 10на дни е бутнал супер мега гига секретен бункер с натовски военни... още не можели да ги изкопат и май най-накрая само ще им боднат по една плоча отгоре хахахаха. Скоро май пак ще слагат звезди в лангли :).

45

Анонимен

преди 1 година

Леопарди, хамъри, пейтриоти - смехотворна бутафория! Руснаците с 50 годишно оръжия разказват играта на фашистите !

44

Анонимен

преди 1 година

До някой си --------- искаш ли още малко неудобни данни? Окраинците признават, че основният % жертви, който дават е от руската артилерия. Също така, пак те си признават, че руснаците имат поне 7 пъти повече артилерия на терен. Пак те признават, че руснаците използват поне 5 пъти повече снаряди от тях! 4 часа живот! Точно така - окраинците си признаха, че животът на новобранките в бахмут е 4 часа! Ама вервайте на зеленото жуже( а.к.а. храбрият шивач) как окрите треепали рашки като мухи.. хаха

43

до 47-ми

преди 1 година

Бахмут е село по-голямо от Стара Загора. Извади картата и премери сам, за да не говориш небивалици.

42

Анонимен

преди 1 година

До някой си 40 Това нощес ли го сънува.....

41

Никола Стефанов

преди 1 година

Признавам им го на укрите - бая пердах трябва да отнесат, докато си признаят, че ядят бой. Най-накрая Зеленчука ще президенства само върху най-западната част на Украйна, и то превърната в гробище.

40

Анонимен

преди 1 година

До някой си "Руската военна машина..... дава жертви 7 към 1." ----------------- хахахахаха, това по кои данни??? Щото мууурсула есента каза над 120 000 погинали окраински ОФИЦЕРИ, а британското разузнаване преди няма и месец каза, че руските жертви са между 40 и 60 000! А въобще не говорим за данни тип мосад - под 20 000 руски жертви и над 350 000 резнати хохала! Чудно ми е кога козяяците ще се усетите, че ви цакат с топла бира директно от чучура, а вие жадни жадни я гъълтате безкритично... 1/2

39

Някой си

преди 1 година

Укрите са мачкани планово и поетапно от руснаците. Путин си завладява планираните територии. Руската икономика си върви и се развива в посока Китай, Индия и другите от БРИКС. Сорос е побеснял, че износа на Русия към Индия е нараснал с 40%. В Европа има обедняване на населението и стачки. Та на тоя фон вие чакайте Русия да наколенчи. Бахмут скоро ще падне, а пролетна контраофанзива няма да има, защото вече няма украинска армия. Русия, Китай, Индия - велики сили и половината от населението!