191

Анонимен

преди 1 година

Как е? Закръглихме ли притежанието на метрополиса Бахмут на 60%. Нещо няма новини последните дни. Спряха да се хвалят...

190

Анонимен

преди 1 година

Леопард 2 е хубав танк, но не е нищо повече от хубав танк. Това е танк горе долу на едно ниво с Т 72 и Т 80. Това не е някакво супер оръжие за да се пише за него през 5 минути за него.

189

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До 212 Щом като си разбрал, след като си прочел, че един т-72 се есрещнал с един Абрам и с Леопард, няма никакъв скмисъл да ти разяснявам истинската картина !

188

Анонимен

преди 1 година

До 219 Ти си гледай уркофилм и си мечтай,че нещо ще промениш с 50 танка,а си имал около 2000 и са ти пратили и около 400 и пак нямаш.

187

Абе

преди 1 година

До Аноним"Абе този бахмут колко е голям че тази велика руска армия не успява да стигне центъра на града и да превземе администрацията".___________________________________Като сметнем тунелите, дето ги изкОпаха под града, горе долу колко София.

186

Таня

преди 1 година

Честито на руснаците. Никой не ви е карал да нахлувате в суверенна държава. А сега да видите кон боб яде ли.

185

Аноним

преди 1 година

Абе този бахмут колко е голям че тази велика руска армия не успява да стигне центъра на града и да превземе администрацията

184

читалище заря

преди 1 година

сърбите се преобуха, само он еър и клонинги са до край на картечницата в бункера. немо ва мисла след изборите, ще се наложи да се пише и да се коментира мляко с ориз и бадминтон и то не всички от жалкото читалище. прави ше излезнат шумадийците, че татарина балкански винаги е на обратната страна на историята

183

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен Дреме ми на паршпангела за твоето незначително мнение !

182

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен...ако имаш ракета която да удари точно на 50 километра. че последно вместо брадлита бяха били цяла нощ с градове по паркирани училищни автобуси.

181

Анонимен

преди 1 година

До 168 Така и защо не вкарват Т-72,които имат произведени ,а се напъват да произвеждат Т-90М Прорив,а Т-72 го модернизират близо до нивото на Т-90.А руския Т-90А "Владимир" се представи много по-добре от Леопарда в Сирия въпреки ,че беше със сирийски екипаж.

180

Путин сподели

преди 1 година

Русия има стотици хиляди бронебойни снаряди с обеднен уран.

179

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 215 - Аз съм друг коентатор, но ще го скивам. Само дето, доколкто говорят всички, даже и старите танкове, са минали през сериозен набор от модификации и промени. Чисто нов танк, като тези от преди 50 години, няма особено големи шансове срещу машина, до и да е на 50 години, която е обнвена до последните стандарти, осбено акое пдокрепена със сателина комуникация.

178

Мосфилм

преди 1 година

Предполагам по руската телевизия показват много документални филми и там непобедимата руска армия от затворници унищожава химарси, леопарди и абеамси

177

Анонимен

преди 1 година

Леопарда почва от 80-те години във ФРГ, добър танк определено, но малко бройки, сещате се защо :)))

176

Анонимен

преди 1 година

До До окупант - Изключително малмко, според това,което виждам в интерент. Но от това, което знам за съвременната война, шансът да има "танк срещу танк" е минимален. Е, повечето май са играли прекалено много World Of Tanks и базират идеята си за съвременните танкови войни, на игра, която симулира битки от ВСВ ...

175

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"До Да ти се връщаПравиш ли разлика, между русофили, ЗООФИЛИ И РУСОФОБИ.....просто питам :))))".Аз да, а ти?

174

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 208. Всеки танк може да се съревновава със всеки друг. Зависи само с какво и как гърми. Да не очаквате някакви масови танкови битки както очаквахте въздушни да се гонят изстребители по небето и да се пуцат ? Тва било през първата и втората световни войни. Сега е съвсем друго.

173

Анонимен

преди 1 година

А какво става, когато и Русия вкара снаряди с обеднен уран? Путин каза, че имали такива. Не чух никой, да оспорва този факт.Си Дзинпин поиска "мир" (тук един тролеше, че бил договор със САЩ и ЕС), но отговорът на Байдън беше, че ще струпа стотината хиялди военни на нато по гранците и ще докара поне още толкова.

172

Анонимен

преди 1 година

До Да ти се връщаПравиш ли разлика, между русофили, ЗООФИЛИ И РУСОФОБИ.....просто питам :))))