187

#

преди 1 година

Не е кражба да си вземеш нещо което е твое по исторически причини............както руснаците си си взеха Крим, Донбас и част от Източна Украйна!!

186

Тап

преди 1 година

Ми много ви е евтина пропагандата.

185

Анонимен

преди 1 година

Хага носи и негативи на запада защото съобщението би попречило на евентуални преговори ако се наложи и ако техния фаворит се издъни .

184

Путин не е осъден

преди 1 година

Има само заповед за задържани докато започне делото в съда! Той е невинен до делото!

183

НЯКОЙ

преди 1 година

Много ще е интересно украинските власти да обяснят защо САЩ не са членове и не признават Международния наказателен съд, може и журналистите да го обяснят ако знаят.

182

Малко факти

преди 1 година

Путин НЕ е осъдин от МнСъд! Има само заповед за задържане докато започне делото! Все още не е имало нито съд, нито присъда, а даже и разследване! Просто за главата му е обявена награда от Запада..но нещо няма много гандидати ловци на глави ;))

181

Анонимен

преди 1 година

До 197 Кой брои Хага за нещо в Русия бе.Там там решението на съда няма никаква стойност,,а заповед за арест не означава осъден.С тая заповед направи ходи в тоалетната там ще ти свърши работа.

180

Митко

преди 1 година

До До Укро феновете Думата СОБСТВЕНИК, има другсмисъл.

179

Анонимен

преди 1 година

За кое нямам аргументи бе абник? Това, че не искам да ти преподавам лекции не значи, че нямам аргументи. Просто няма смисъл. Живей с твоите си тъпотии. Не ми пречиш. За задочна присъда, чул ли си някога?

178

ЯЗЪК ЗЕЛЕ

преди 1 година

ВСЪЩНОСТ ТОВА В МАРИОПУЛ БЕШЕ БУТАФОРИЯ, ДОКАТО ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПОСЕТИ КИЕВ, ДЕГИЗИРАН КАТО ХИПИ КЛОШАР!!!

177

123

преди 1 година

Интересни хора са копейките. Под всяка статия свързана с Русия и Украйна, пишат едни и същи глупости , които в повечето случаи нямат общо със самата статия . Минава време, става ясно, че опорките пуснати от Кремъл нямат общо с истината, но Кремъл вече е пуснал нови и копейките подхващат тях. Разбира се не забравят и старите и при всеки удобен случай пускат и тях. Няма значение, че на всики е ясно, че са глурости, важно е да се повтарят убедително и често.

176

Анонимен

преди 1 година

Руските роби са поразени от съдът в Хага който иска да опандизи доживотно робовладелеца им Путин. Но като чета постовете виждам че и българските русофили са не по-малко поразени от тази неочаквана новина. Чудя се на другаря Си дзе дун как ще поеме кървавата ръка на Путин при ръкостискането? Но комунистите са с достатъчно кървави ръце за да обръщат внимание на такива подробности.

175

Митко

преди 1 година

До АнонименБайдън и "останаллите" бяха посрещнати официално, приятелски, и то през деня.

174

Анонимен

преди 1 година

Други са крадците, човекът си кара колата сам и пет пари не дава кВо щели да кажат за него украинските управници. Те и без това само по приказките са силни, не че казват нещо смислено.

173

Анонимен

преди 1 година

Добре де къде е туй клипче ? Аз не чух да викат такива неща може да са бързали хората.

172

Млад възрожденец

преди 1 година

Българи Юнаци!Без нас нямаше да я има сегашната цивилизация!

171

Анонимен

преди 1 година

Има клипове за новите квартали в Мариупол, там се строи усилено и се ремонтират сградите който може.

170

Анонимен

преди 1 година

Обяснявам ти, че си абен като брус ама ти не верваш копейко

169

Анонимен

преди 1 година

Не само от право, от много повече неща разбирам от тебе точно..абна копейко ...

168

Анонимен

преди 1 година

"до 179 Кравар, не знам Вова как го осъди международен съд и кога? " Копейко, отвори си новините от оня ден и ще разбереш. Абен си като гински брус